Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valla bir sürü arkadaşa attım. Artık bıktım öm atmaktan, atın birbirinize
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

banada yollarmısınız arkadaşlar?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

attım ben sana arkadaşım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guzel olmus bu ilhan abi fakat bazı sorularım var,

1-)Taktiğ Chelsea'de denedim her maç 1-0,2-0 gitti FA Cup hariç herşeyi aldım,

2-)Fener'de kullandım en fazla 2 gol atabildim hep 0-0 berabere kaldım.

Yani kısacası pek gol atamadım ve bana MSN uzerinden yardımcı olursan sevinirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada tam versiyonu biri atabilirmi?
    Last edited by QaaN-07 : 31.Mart.2008 at 14:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bana da atarsanız sevinirim arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Usta sen bu taktiğin asıl versiyonunu buraya koysan daha iyi gibi olur diye düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Beyler siz buraya yazmayın bana öm atın ben yollarım size

Smile

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Usta sen bu taktiğin asıl versiyonunu buraya koysan daha iyi gibi olur diye düşünüyorum
    arkadaşa katılıyorum hem ilhan abi herkese göndermek zorunda kalmazsın isteyen arkadaşlarda burdan indirmiş olur yinede son karar sana ait taktiğin harika bazı arkadaşların dediği gibi beraberlik fazla alınıyor real madrid ile sezonu 13 beraberlik ile bitirdim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben full sürümden çok memnunum sanırsam bu sene gol rekoru kırıcam...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kanatların paslaşmaları mixed olursa daha faydalı oluyorlar, yeni farkettim
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Guzel olmus bu ilhan abi fakat bazı sorularım var,

1-)Taktiğ Chelsea'de denedim her maç 1-0,2-0 gitti FA Cup hariç herşeyi aldım,

2-)Fener'de kullandım en fazla 2 gol atabildim hep 0-0 berabere kaldım.

Yani kısacası pek gol atamadım ve bana MSN uzerinden yardımcı olursan sevinirim
    İlhan abi yeni taktiği yükledim

Taş gibi olmuş yeni taktik.

Baya gol de atabiliyorum sağolasın

Ama küçük takımlardada işe yararmı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eğer küçük takıma göre modifiye ederseniz, elbette yarar.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Eğer küçük takıma göre modifiye ederseniz, elbette yarar.

zahmet olmazsa bir de yaptığın maçların tamamını gösteren ss ler koyar mısın?Oynadığın bütün senelerin.Merak ettim taktik o kadar iyi ise neden 5. sırada kalmışsın.Ben bunları başarıdan saymadığım için 5. likle yetinen taktiğimi koymuyorum.Genoa'yı şampiyon yapamayan bir taktik benim işime yaramaz.Neden bilmiyorum ama bir türlü inanamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sadece gülüyorum. Anlam vermek güç doğrusu.

1. Genoa medya tarafından sezon başında 18. olarak gösterilen bir takım.

2. Genoa benim tarafımdan ilk sezonda 4., ikinci sezonda ise şampiyon yapılmıştır. Önce adam gibi okuyun da sonra 4. mü 5. mi öyle öğrenin.

3. Oyun başlangıcında Genoa'nın kadrosuna bakın. Hatta editörden tüm Serie A takımlarının en iyi 11'lerinin CA ortalamasına bakın. Bakın bakalım Genoa kaçıncı.

4. İtalya Ligini sürklase eden Inter, Milan, Juventus, Roma gibi ekiplerin olduğu bir ligde Genoa'nın 4. olması başarı sayılmıyorsa, gidin şampiyon yapın, yeni bir taktik yapın ve buraya koyun. Benim taktiğime burada bok atamazsınız. Ben saatlerce, günlerce, aylarca oynuyorum. 1000 kere taktik üzerinde oynama yapıp optimumu buluyorum. Sonra millet geliyor bok atıyor.

Ben taktiğime burada çamur attırmam. Sana da ss meses yok. Hadi eyvallah.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    zahmet olmazsa bir de yaptığın maçların tamamını gösteren ss ler koyar mısın?Oynadığın bütün senelerin.Merak ettim taktik o kadar iyi ise neden 5. sırada kalmışsın.Ben bunları başarıdan saymadığım için 5. likle yetinen taktiğimi koymuyorum.Genoa'yı şampiyon yapamayan bir taktik benim işime yaramaz.Neden bilmiyorum ama bir türlü inanamadım.
    taktiklede bir yere kadar Serie A ' daki Juventus,İnter gibi takımların kadrosu inanılmaz güçlü ben Lazioyu bile 2. sene zor şampiyon yapabiliyorum.Genoayla 5.lik çok çok iyi bir başarıdır

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    ben full sürümden çok memnunum sanırsam bu sene gol rekoru kırıcam...
    Kardeş full sürümünün linkini atarbilir misin zahmet olmazsa ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tamam taktik güzel hoş başarılarını sergilemişsin eyv.. oyuna gerçekçi diyoruz da Allah aşkına Genoa Serie A da şampiyon olabilir mi ??, bu adanasporun UEFA Kupası alması gibi birşey..

açıkçası ben şampiyon yapsam o oyunu birdaha oynamam soğurum samimiyetim gider...

Ve dikkat ettiğim kadarıyla 2.sezondan sonra oyun gerçekçiliğini yitiriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rakiplerini bilerek oynarsa, gelecek vaat eden ve kelepir oyuncular kadrosuna katarsa, neden olmasın? Sadece Milan, Inter veya Juve şampiyon olacak diye birşey yok ki.

Quote Originally Posted by Hrn View Post
    tamam taktik güzel hoş başarılarını sergilemişsin eyv.. oyuna gerçekçi diyoruz da Allah aşkına Genoa Serie A da şampiyon olabilir mi ??, bu adanasporun UEFA Kupası alması gibi birşey..

açıkçası ben şampiyon yapsam o oyunu birdaha oynamam soğurum samimiyetim gider...

Ve dikkat ettiğim kadarıyla 2.sezondan sonra oyun gerçekçiliğini yitiriyor
    Ben 8.0.1 de Yozgatsporu 3. ligten alıp 3. sezonda uefa şampiyonu yaptım.Ama son sürümde oyunun en iyi taktiğini yapıp oynasanız da olmuyor.Bu yüzden inanmıyorum kimse kusura bakmasın.İkinci olarak ta yapılan maçların peluk tarafından yayınlanmamasını sonuçların kimseyi tatmin etmeyeceğini düşünmesine bağlıyorum.Zaten ben istemeden önce de yayınlanmamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yahu hangi maçı istiyorsun? Nedir kastın senin? İstersen saveleyip kopyalayım. Gece gece sinir katsayılarımı artırmayın benim.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Yahu hangi maçı istiyorsun? Nedir kastın senin? İstersen saveleyip kopyalayım. Gece gece sinir katsayılarımı artırmayın benim.

Sinirlenmene gerek eğer ikna olmadıysam demek ki yeterince kanıt yayınlamamışsın ki üstelik taktiği de denedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

http://rapidshare.com/files/104110685/ma_lar.rar.html

Al izle arkadaşım al. Can sıkma yeter ki, izle. Aç klasörü koy 90 dakka izle. Anlamıyorum insanların emek düşmanlığını, kıskançlığını, çekememezliğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Taktiği denemedim ama İlhan bu kadar iddialı bu taktiği yayınladığına göre güveniyor taktiğine ve içi boş birşey olsa bu kadar güvenmez.

Sen oyuncu tercihlerini yanlış yapıyorsundur, konuşmaları yanlış yapıyorsundur ve başarılı olamamışsındır. Üzeirne bu kadar emek harcamış, kafa yormuş, taktik oluşturmuş ve bizlerle paylaşmış birine söylenebilecek en son sözleri söylemişsin.

Şurada kaç kişi var taktiklerini yayınlamış ve çoğu kişi bu taktikle başarılı olmuş, o nedenle siiz başarısızsanız çamur atmak yerine neden ben bu taktiği kullanamıyorum diye hatayı kendinizde arayın.

Ben bile dayanamadım yazdıklarına dışardan bakarken, İlhan'ın sinirlenmesi kadar doğal birşey yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

güzel taktik. barça da denedim. gerçi barçaya ne koysanız olur diyceksiniz ama henry 3 ay gitti. o geldi etoo 4 ay gitti. o yüzden tek forvet oynadım sürekli ve bu taktikle ligde bir yenildi aldım. ş.ligi ve kupada hiç yenilmedim. tek forvetiniz çok güçlü olması lazım. yani etoo bazen tek kalabiliyor o anda çalım atıcak ayağında topu tutucak. henry de etoo da bunu yaptığı için çok gol attılar. kanatlar assist kralı olur bu taktikle. ben beğendim. herkese tavsiye ederim. ufak takımlarda denemedim ama okudğum kadarıyla deneyen beğenen çok. senden ricem antreman programı da yapman ya da yaptıysan ben bulamadım. 2007 de yapmıştın güzeldi o bayaa. başarılarının devamını dilerim peluk.

bi arkadaş genoa şampiyon olabilirmi demiş. oyun tıpatıp gerçek dünya olsa barçayı interi bile şampiyon yapamayız. adamlar 40 50 yaşlarda ancak o takımları yönetecek deneyime erişiyolar. biz bu yaşta iki space tuşuyla 1 hafta geçiriyoruz. tabiki oyunun gerçekten farklı yanları olcak. oyuna zevk katan da bu değilmi. oturdğun yerden başarı elde etmek. ufak takımları alıp büyük yerlere getirmek. bu oyun sonuçta. elbette gerçekçi olması için ellerinden geleni yapıyolar ama gerçek olamıycak yanları da var. gerçekçi olcaksa bende çok güzel projeler var.
    -oyuncunun karısı öldü. moralsiz
    -kafile kaza yaptı. 13 futbolcunuz öldü
    -oyunucunuz iddia işlerine karıştı. 2 yıl futboldan men
    -oyuncunuza taraftarlar saldırdı. sözleşmeyi fes etmek istiyor

devam eder bu..

Quote Originally Posted by mustinimo View Post
    güzel taktik. barça da denedim. gerçi barçaya ne koysanız olur diyceksiniz ama henry 3 ay gitti. o geldi etoo 4 ay gitti. o yüzden tek forvet oynadım sürekli ve bu taktikle ligde bir yenildi aldım. ş.ligi ve kupada hiç yenilmedim. tek forvetiniz çok güçlü olması lazım. yani etoo bazen tek kalabiliyor o anda çalım atıcak ayağında topu tutucak. henry de etoo da bunu yaptığı için çok gol attılar. kanatlar assist kralı olur bu taktikle. ben beğendim. herkese tavsiye ederim. ufak takımlarda denemedim ama okudğum kadarıyla deneyen beğenen çok. senden ricem antreman programı da yapman ya da yaptıysan ben bulamadım. 2007 de yapmıştın güzeldi o bayaa. başarılarının devamını dilerim peluk.

bi arkadaş genoa şampiyon olabilirmi demiş. oyun tıpatıp gerçek dünya olsa barçayı interi bile şampiyon yapamayız. adamlar 40 50 yaşlarda ancak o takımları yönetecek deneyime erişiyolar. biz bu yaşta iki space tuşuyla 1 hafta geçiriyoruz. tabiki oyunun gerçekten farklı yanları olcak. oyuna zevk katan da bu değilmi. oturdğun yerden başarı elde etmek. ufak takımları alıp büyük yerlere getirmek. bu oyun sonuçta. elbette gerçekçi olması için ellerinden geleni yapıyolar ama gerçek olamıycak yanları da var. gerçekçi olcaksa bende çok güzel projeler var.
    -oyuncunun karısı öldü. moralsiz
    -kafile kaza yaptı. 13 futbolcunuz öldü
    -oyunucunuz iddia işlerine karıştı. 2 yıl futboldan men
    -oyuncunuza taraftarlar saldırdı. sözleşmeyi fes etmek istiyor

devam eder bu..

ewet arkadaşın dediğine katılıyorum eğer güzel bir antreman programı yaparsan çok iyi olur....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

taktik çok güzel kurgulanmış ama tek eksik noktası büyük takımlara karşı çok fazla gol pozisyonu vermesi.bununda nedeni olarak çok fazla alan daraltılmasını görüyorum.çünkü büyük takımlardaki kaliteli oyuncular çok iyi pas yaptıkları için siz çok sık alan daralttığınız zaman böylelikle oyuncular alanlarını otomatik olarak çok fazla kaybediyolar bu da çok fazla gol pozisyonu yememize neden oluyo.bence büyük maçlarda alan daraltma azaltılmalı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlhan abi beğenmeyen oynamaz senin birşey kanıtlamana gerek yok boşver abi sen

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ilhan abi, moralini bozma, bozdurma..

Taktigin bence en iyi football manager 2008 taktigidir.

Birak sen su cahilleri, 9 kere Serie A'yi kazanmis bir takim Genoa...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emeğe saygı Ne olursa olsun otomatik kullanıp da direkt kazanan hiç bir sistem yoktur bu oyunda.Zaten sürekli kazanmak için bir taktik kullanacaksan ve bunu sadece 11 oyuncuyu yerleştirerek yapacaksan ben sen bu oyundan ne zevk alıyorsun onu anlamadım.Acımasızca eleştirmişsin ama dönüpte kendine bir bakmamışsın.Önce bir üret.Hadi üretmiycem diyorsun kardeşimin taktiğinden faydalanıcam diyorsun o zaman onun öğütlerini dinle.Maça göre taktiğin bireysel özellikleriyle oynamak zorundasın.Kadroyu kurarken AML AMR ve FC ye hangi tipte oyuncu koyacağını seçmek zorundasın.Eğer elinde uygun oyuncular yoksa ki aynı durum diğer mevkiler içinde geçerli o zaman elindeki oyunculara göre oynama yapacaksın.O zaman sayın beyefendi;onuda seçemeyeceksen İlhan kardeşim senin için eğer beklerin şöyleyse şu değişikliği forvetin böyleyse bu değişikliği yap diye aynı taktiğin 60 formasyonunu kaydetsin buraya.Ya da istersen sen hiç yorulma senin yerine oyunu oynayp sezonu bitirsin.
    Komedi yahu

Emeğe laf ettirmem.Ne bu böyle dalga geçer gibi mesajlar aşağılamalar falan.Bi taktiği alırsın kullanamazsın ya da sende kötü işler "adam gibi" sorarsın bende uymadı oyuncularım bu ne yapabilirim diye.Ya da bi fikrin varsa bence şu taktiğe şöyle yapsak sence nasıl olur dersin.

Biraz yaratıcı biraz geliştirici olmakta fayda var.İlhan kardeşimiz bir taktiğin peşinde gidiyor.Geriye dönük tüm mesajları oku.Herkesin sorularına mantıklı cevaplar vermiş mi vermemiş mi bir kontrol et.

İlla başka bir şeylerin peşindeysen ya da sürekli kazanmaların hilelerin peşinde isen,robot gibi oynamak istiyorsan google'a sor sevgili kardeşim burda işin ne

Umarım bundan sonra yaklaşımlarında biraz düzgün davranırsın.

Bak hemen yukarıda yıldo_23 nolu üyenin mesajını okudum örnek olacak bir mesaj.denemiş kontrol etmiş şöyle maçlarda şöyle olmalı diye konuya bir bakış açısı getirmeye çalışmış.

Neyse daha fazla anlatmama gerek yok.Dinleyip ders çıkarabiliyorsan ne mutlu yoksa bir sayfa yazı yazmışım benim parmaklarıma yazık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlhan abi sen canını sıkma..

Yorumsuz1 kardeş sanada birkaç şey söyleyeyim;

Zamanında bu taktiğin ilk versiyonunu da denedim ve başarılı olamadım.

Taktiğin topicine gidip taktikle başarılı olamıyorum dedim.

Ama asla senin gibi çirkef bir yorum atmadım.

Taktiğin ile istersen Şekerspor ile CL'yi yetmedi Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı al.

Ama onun bunun taktiğine bilip bilmeden mesajlar atmamalısın.

Hani çok istediğin resimleri İlhan abi önceki maçlarda koymuş,

2.sezon zaten şampiyon olmuş.

Daha çok kanıt istersen sana save game atsın?

Ayrıca da bi de kendi taktiğinin konusuna bak derim,

Sadece diziliş koymuşsun

Hani çok kanıt istiyorsun ya?

Bu arada İlhan abi sen boşver ben sana sevineceğin haber vereyim.

Bu taktikle Fener ile UEFA'yı aldım,

Arkadaş inamassa SS koymaya hazırım.

Saygılar..

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri