Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 25.00%
  • Fenerbahçe

31 59.62%
  • Berabere

8 15.38%
1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birşey demeye gerek yok. Maçtan geLdim, sinirLiyim, asabiyim ama tabi bunLarı buraya yansıtmayacak kadar da ne yapacağını biLen biriyim.

KonuşuLacak birşey yok dediğim gibi. Sadece maçı özetLicem 98 dk sürdü maç 75 dk FenerbahçeLi oyuncuLar yerde ve aLex in korner atmasını bekLemek iLe geçti. KaLan dakikaLarda pozisyonLarı buLan goLLeri yaptı. Yani daha ne deniLir. PenaLtı mı veriLmedi. Top çizgiyi geçmişti evet geçti ama ne yapacaksın ki geri geLicek mi ? Hayır.

Yapacak tek birşey var. Daha Lig bitmedi ve 6 maç var. BunLarın hepsini en iyi şekiLde değerLendirmeye bakacaksın ve takımına sonuna kadar destek oLacaksın. Fair oLaLım. TaşkınLığa ve kışkırtmaya gerek yok.

GebzeLi sende konuşmaLarına dikkat et. Yoksa bir daha uyarmıcam senide. Burda iyi yorum yapmaya uğraşan BeşiktaşLıLarı da kışkırtıyorsun. Ben seni kışkırtamayayım emi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sadece maçı özetLicem 98 dk sürdü maç 75 dk FenerbahçeLi oyuncuLar yerde ve aLex in korner atmasını bekLemek iLe geçti. KaLan dakikaLarda pozisyonLarı buLan goLLeri yaptı. Yani daha ne deniLir. PenaLtı mı veriLmedi. Top çizgiyi geçmişti evet geçti ama ne yapacaksın ki geri geLicek mi ? Hayır.
    [/B]
    Biz neden sahaya yabancı madde atıyoruzda Fenerli oyunculara yerde yatma şansı veriyoruz. Biz neden yine rahat durmadığımız için kornerin oraya 100.000 kişilik ordu sokuluyor da herhangi bir oyuncu korner atamıyor. Bunlarıda sorduğumuz zaman doğru analizler bulacağız. Beşiktaş büyük takım zaten. Şampiyonluğa oynarken kaybedebilir. Şampiyonluğa oynamasa da büyük takım. Yapılan yanlışlar var ve bu yanlışlara birer kulp bulmaktan vazgeçmeyi en uygunu olarak görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Biz neden sahaya yabancı madde atıyoruzda Fenerli oyunculara yerde yatma şansı veriyoruz. Biz neden yine rahat durmadığımız için kornerin oraya 100.000 kişilik ordu sokuluyor da herhangi bir oyuncu korner atamıyor. Bunlarıda sorduğumuz zaman doğru analizler bulacağız. Beşiktaş büyük takım zaten. Şampiyonluğa oynarken kaybedebilir. Şampiyonluğa oynamasa da büyük takım. Yapılan yanlışlar var ve bu yanlışlara birer kulp bulmaktan vazgeçmeyi en uygunu olarak görüyorum.
    Bu objektif yorum için teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum.

Maçı bir an zora soktuk ama kazanmasını bildik.Ayrıca Alex'in sevinişi beni çok mutlu etti

Mesaj Yetkileri