güzel taktik. barça da denedim. gerçi barçaya ne koysanız olur diyceksiniz ama henry 3 ay gitti. o geldi etoo 4 ay gitti. o yüzden tek forvet oynadım sürekli ve bu taktikle ligde bir yenildi aldım. ş.ligi ve kupada hiç yenilmedim. tek forvetiniz çok güçlü olması lazım. yani etoo bazen tek kalabiliyor o anda çalım atıcak ayağında topu tutucak. henry de etoo da bunu yaptığı için çok gol attılar. kanatlar assist kralı olur bu taktikle. ben beğendim. herkese tavsiye ederim. ufak takımlarda denemedim ama okudğum kadarıyla deneyen beğenen çok. senden ricem antreman programı da yapman ya da yaptıysan ben bulamadım. 2007 de yapmıştın güzeldi o bayaa. başarılarının devamını dilerim peluk.

bi arkadaş genoa şampiyon olabilirmi demiş. oyun tıpatıp gerçek dünya olsa barçayı interi bile şampiyon yapamayız. adamlar 40 50 yaşlarda ancak o takımları yönetecek deneyime erişiyolar. biz bu yaşta iki space tuşuyla 1 hafta geçiriyoruz. tabiki oyunun gerçekten farklı yanları olcak. oyuna zevk katan da bu değilmi. oturdğun yerden başarı elde etmek. ufak takımları alıp büyük yerlere getirmek. bu oyun sonuçta. elbette gerçekçi olması için ellerinden geleni yapıyolar ama gerçek olamıycak yanları da var. gerçekçi olcaksa bende çok güzel projeler var.
-oyuncunun karısı öldü. moralsiz
-kafile kaza yaptı. 13 futbolcunuz öldü
-oyunucunuz iddia işlerine karıştı. 2 yıl futboldan men
-oyuncunuza taraftarlar saldırdı. sözleşmeyi fes etmek istiyor

devam eder bu..