1 ile 30 arası toplam 330 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç | Fenerbahçe - Chelsea

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    iyi yapmis taraftarlarimiz,düsüncemiz acikca ortada...
    Fenerin baskani cikar her seferinde basarimiza tesadüf derse tabiki nefret ederiz kulüpten.
    Ingiltereye giderken kendi stadinda ingilizlerin bayragini acanlar Fenerbahce degilmiydi ? Bu iste sirf kendinizi masum gösterip,bütü sucu bizlere atmayin bence.
    Dün karşıladıkları takım kendilerine 5 atmış, uğruna deli gibi bağardıkları Anelka ise Fener'in eski yıldızı olup onunda gs'ye gol atmış olduğunu bir hatırlatayım.

Ben GS taraftarının böyle bir geleneği bu kadar konuksever olduğunu bilmiyordum ve şimdi onlara çok kızıyorum. Bizim takımı neden böle karşılamıyolar çok gücendim valla

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Dün karşıladıkları takım kendilerine 5 atmış, uğruna deli gibi bağardıkları Anelka ise Fener'in eski yıldızı olup onunda gs'ye gol atmış olduğunu bir hatırlatayım.

Ben GS taraftarının böyle bir geleneği bu kadar konuksever olduğunu bilmiyordum ve şimdi onlara çok kızıyorum. Bizim takımı neden böle karşılamıyolar çok gücendim valla
    Eger neden Chelseayi desteklediklerini anlasaydin bize 5 tane attiklarinin,anelkanin falan orada oldugunun falan anlamsiz oldugunu anlardin.Forumda ileri gitmek istemiyorum,gercekler ortada zaten.Fenerbahceyi Avrupada desteklemiyoruz.

Gecen sene sizi iyi karsiladigimizi düsünüyorum,yaniliyormuyum yoksa ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Eger neden Chelseayi desteklediklerini anlasaydin bize 5 tane attiklarinin,anelkanin falan orada oldugunun falan anlamsiz oldugunu anlardin.Forumda ileri gitmek istemiyorum,gercekler ortada zaten.Fenerbahceyi Avrupada desteklemiyoruz.

Gecen sene sizi iyi karsiladigimizi düsünüyorum,yaniliyormuyum yoksa ?
    Ne o öyle ileri gitmek istemiyorum falan tehditmidir yani bu?

Mesaj Yetkileri