Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 330 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç | Fenerbahçe - Chelsea

fenerbahçeyi desteklemezsin anlarımda gidip hava alanında karşılarsan yanlış yapmış olursun.. onlar okadar ezilmiş ki kendilerini madara eden anelkadan bile medet umuyorlar.. uzun lafın kısası elin bilmemnesiyle gerdeğe giriyorlar işte. gülüp geçmek en iyisi

son olarak her galatasaray lıyıda aynı kefeye koymamak lazım. fenerbahçeyi fenerbahçeliden çok destekleyenlerde var tabi ki. bu işler şunlu bunludan çok karakter meselesi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Nefret edebilirsin ama bunu illa ki alenen belli etmen gerekmez. Moskovalı aslanlar, chelseali aslanlar, interli kartallar...
    sevimsiz geliyor bana çok, ben bizim taraftarımız yapınca da kızıyorum bu olaylara.
    Öyle Eren ama sonucta bunun önüne gecmek imkansız. 3 büyüklerin bu ülkede , dünyada milyonlarca taraftarı var elbet chelsea yi destekleyen cıkacak; ama bunu tum takımın taraftarına mâl etmek sacma . oraya giden 2 elin parmagını gecmeyecek kadar kişi sonuçta. Böyle bi topic uA forumunda acılmış ve herkes oraya gidenlerin sacmaladığını , yanlış yaptığını söylüyor. Dediğim gibi herkese mâl etmek cok sacma.

Sonuçta Arsenal, Leeds maclarını oynayacagımız zaman da bize neler yapıldıgını coook iyi biliyoruz hepimiz, bunun sonu yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi gerçeklerde var.Drogba'yı durdurursa Fenerbahçe sahasında yenilmez.Bu sene takdir ettiğim bir şekilde yürekten oynuyor takım.Maçta geriye düşse bile asla pes etmeyecektir.Ama ben Sevilla'nın eleneceğini tahmin etmiştim ve FB'ye lanet ediyo Sevilla çünkü herkes zayıf karnını gördü takımın ligde de zor anlar yaşıyolar ama millet durumu sonradan farkettiği için hala Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansları devam ediyor

Fenerbahçemiz Sevilla maçında yaptığı hataları yapmamalı ve Volkan'da anlık konsantrasyon kaybı yaşamamalı.Öyle bir durumda defanslarını aşmakta zorlanabiliriz çünkü Chelsea 11 hücum oyuncusuyla çıkmıyor maça.

İçimden en güzel skor olan 1-0 'lık bir galibiyet geçiyor umarım defans hataları tekrarlanmaz basit goller yemeyiz Edu tersten gol krallığına gitmez

1-0 olsun bizim olsun diyorum.

Tek şanssızlığımız 4-4 biten Tottenham-Chelsea maçı .Keşke bizim maçtan sonra olsaydı.Nasıl kapanmayacaklarını o maçta Tottenham çok güzel öğretti ve o dersle düzelttiler takımı çünkü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Zor bir maç olacak Chelsea büyük ihtimalle kontrollü oynayacaktır ve işi İngiltere'de bitirmek isteyecektir.Bu yüzden Fenerbahçe'nin buradan 3 puanı alması şart yoksa tur imkansız olur.Macın kilit adamı Fenerbahçe'de Volkan Chelsea'de ise Drogba olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Boğazda Samba!

Fransızların dünyaca ünlü dergisi France Football, bugünkü sayısında 'Boğaz'da Samba' başlıklı haberle, 'Sevilla'yı eleyen şu şaşırtıcı takım' ifadesiyle Fenerbahçe'yi okurlarına tanıttı.
    1.4.2008

Haberde, Zico'dan önce Didi, Parreira ve Lazaroni gibi Brezilyalı hocaların Fenerbahçe'yi çalıştırdığı, ancak Avrupa kupalarında başarıya ulaşmanın bu takımda pek alışıldık birşey oldmadığına dikkat çekilirken, sarı lacivertli kulübün Brezilya futbol kültürünü model olarak tercih etmesi konusu işlendi. Dış İlişkiler Sorumlusu Neşet Yalçın'ın, "Taraftarlar Brezilya futboluna hayranlar" ifadesine yer verilen haberde Aurelio'nun da, "Yarı Türk, yarı Brezilyalı bir takımız. Güzel bir karışım" şeklindeki sözleri aktarıldı. Aurelio, Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Mehmet ismini, Mehmet Yozgatlı'yı çok sevdiği için aldığını söyledi.

Haberde "sempatik öğrenci" ifadesiyle övülen teknik direktör Arthur Zico'nun tercumanı Samet Güzel, Türk futbolcularının çoğunun bazı Portekizce sözcükleri bildiğini, Brezilyalı oyuncuların da Türkçe kelimeler öğrendiklerini aktarırken, Zico'dan da Samet ile ilgili bir yorum geldi. Takım içi iletişimin çok önemli olduğunu savunan Zico, "Futbolun dili çok karmaşık değil, ancak oyuncularla konuşmak gerekiyor. Böyle mükemmel bir çevirmene sahip olduğum için şanslıyım. Ama sahada takımın yarısı beni anlıyor. Bu da işimi kolaylaştırıyor" diye konuştu.

''LATİN FUTBOLU OYNUYORUZ"

Hücum futbolu oynadıklarına dikkat çeken Zico, "Futbolu Latin usulü oynamaya çalışıyoruz. Taraftarlar, bizim hücum futbolu oynadığımızı görmekten memnun. Amacımız saldırmak, topun kontrolünü elimizde tutmak ve pas yaparak oynamak. Taraftarlarımız oyun felsefemiz konusunda hassastır. Aldığımız sonuçlar, bu yolda devam etmemiz gerektiği konusunda bizi kamçılıyor" dedi.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

iyi yapmis taraftarlarimiz,düsüncemiz acikca ortada...
    Fenerin baskani cikar her seferinde basarimiza tesadüf derse tabiki nefret ederiz kulüpten.
    Ingiltereye giderken kendi stadinda ingilizlerin bayragini acanlar Fenerbahce degilmiydi ? Bu iste sirf kendinizi masum gösterip,bütü sucu bizlere atmayin bence.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    iyi yapmis taraftarlarimiz,düsüncemiz acikca ortada...
    Fenerin baskani cikar her seferinde basarimiza tesadüf derse tabiki nefret ederiz kulüpten.
    Ingiltereye giderken kendi stadinda ingilizlerin bayragini acanlar Fenerbahce degilmiydi ? Bu iste sirf kendinizi masum gösterip,bütü sucu bizlere atmayin bence.
    Dün karşıladıkları takım kendilerine 5 atmış, uğruna deli gibi bağardıkları Anelka ise Fener'in eski yıldızı olup onunda gs'ye gol atmış olduğunu bir hatırlatayım.

Ben GS taraftarının böyle bir geleneği bu kadar konuksever olduğunu bilmiyordum ve şimdi onlara çok kızıyorum. Bizim takımı neden böle karşılamıyolar çok gücendim valla

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Dün karşıladıkları takım kendilerine 5 atmış, uğruna deli gibi bağardıkları Anelka ise Fener'in eski yıldızı olup onunda gs'ye gol atmış olduğunu bir hatırlatayım.

Ben GS taraftarının böyle bir geleneği bu kadar konuksever olduğunu bilmiyordum ve şimdi onlara çok kızıyorum. Bizim takımı neden böle karşılamıyolar çok gücendim valla
    Eger neden Chelseayi desteklediklerini anlasaydin bize 5 tane attiklarinin,anelkanin falan orada oldugunun falan anlamsiz oldugunu anlardin.Forumda ileri gitmek istemiyorum,gercekler ortada zaten.Fenerbahceyi Avrupada desteklemiyoruz.

Gecen sene sizi iyi karsiladigimizi düsünüyorum,yaniliyormuyum yoksa ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Eger neden Chelseayi desteklediklerini anlasaydin bize 5 tane attiklarinin,anelkanin falan orada oldugunun falan anlamsiz oldugunu anlardin.Forumda ileri gitmek istemiyorum,gercekler ortada zaten.Fenerbahceyi Avrupada desteklemiyoruz.

Gecen sene sizi iyi karsiladigimizi düsünüyorum,yaniliyormuyum yoksa ?
    Ne o öyle ileri gitmek istemiyorum falan tehditmidir yani bu?

"Forumda belli bir kurallar var,fazla konuyu dagitip,kurallari bozmak istemiyorum." anlamina geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

"Forumda belli bir kurallar var,fazla konuyu dagitip,kurallari bozmak istemiyorum." anlamina geliyor.
    Her türlü kıvırırım diyorsun yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tekrar ediyorum orada 3 4 kiişinin yaptigi Tüm gs taraftarına Mâl edilemez.

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Her türlü kıvırırım diyorsun yani
    Eger konu üzerinde cok tartismak istiyorsan,sabaha kadar tartisirim senle,benim icin problem degil.Kisisel tartismaya girmek istersen de bos is yapmis olursun,kendince burada yorumlar yazarsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine Ahmet Çakar

Eski hakem, ünlü yorumcu, F.Bahçe'nin Chelsea'yi yenemeyeceğini söyledi: 10 maç yapsalar 8'ini Chelsea alır, 2'si berabere biter. F.Bahçe kazanamaz.

TURU GEÇME ŞANSI YOK
    SEVİLLA maçı öncesinde, "F.Bahçe, Sevilla'yı elesin bikini giyerim" sözleriyle polemik konusu olan Ahmet Çakar yine gündemi belirleyecek. Eski hakem, usta yorumcu Ahmet Çakar, Futbol Extra dergisine, "F.Bahçe, Chelsea ile 10 maç yapsa 8'ini kaybeder, 2'sinde berabere kalır. Kazanma şansı
    hiç yok" dedi.

AZİZ YILDIRIM DİKTATÖR
    MUHABİRİN, "Getirdiğimiz F.Bahçe formasını giyer misiniz" sözüne "Hayır" diyen Çakar şöyle konuştu: "Milli Takım hariç hiçbir takımın formasını giymem. Bikini giyerim, F.Bahçe forması asla. Bu da bir espri. Ama formanın esprisi olmaz. 10 bin dolarım olsa Chelsea'ye yatırırım. Aziz Yıldırım bir diktatördür."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buraya kadar gelmişiz kim desteklersin desteklemesin umrumda değil.Elensek ne olur?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico şu an basın toplantısı düzenliyor.Carlos 90 dk yı çıkarıcak durudma değil dedi,büyük ihtimalel Carlos yarın forma giyemicek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Eger konu üzerinde cok tartismak istiyorsan,sabaha kadar tartisirim senle,benim icin problem degil.Kisisel tartismaya girmek istersen de bos is yapmis olursun,kendince burada yorumlar yazarsin.
    Öncelikle burada zaten herkes kendince yorumlar yapıyor yani kimsenin yaptığı yorumlar bir kurumu yada bir camiayı falan bağlamıyor.
    Konunun tartışılcak bir şeyi yok zaten çok açık ortada herşey. Sana göre gs taraftarının yaptığı çok doğru, bana göre eziklik. Dediğin gibi sabaha kadar tartışsak ne senin ne de benim elime bir şey geçmez. ama çok istersen beklerim [email protected]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ya beyler neyi tartışıyosunuz ben anlamadım zaten olayıda anlamadım gsli taraftarlar kendi takımlarından umudu kesmişler ki Chelsea'nin bizi yenmesini istiyolar? yoksa neden böyle bişey yapılsın ki hele Anleka'ya Fenerbahçe formasıya onlara gol atarak GERÇEK biR Fenerbahçeli olan futbolucu leyhine tezahürat yapılması bunun en büyük kanıtıdır.Anladığım tek şey havalimanına giden o bir avuç taraftar Galatasarayın Fenerbahçeyi yeneceğinden umudu kesmiş ve İngilizlerden medet umuyo neyse o da güzel bizim onlarada saygımız var

Carlos bencede oynamamalıydı adam 40 gündür yok ve birden bire bu maça çıkarsa kaldıramayabilir ama Zico fake veriyo olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fb bu maçı kaybetmez bence.Artık Avrupa takımı oldular.Chelsea maçları genelde kısır geçen bir ekip.1-1'lik bir sonuç bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önce Inter'li oldunuz, sonra PSV, CSKA. Yetmedi Sevilla'lı oldunuz o da yetmedi şimdi de Chelsea'li oluyorsunuz. Sırada Arsenal-Liverpool ve Manchesterlı olmak mı var?

Sizler için üzgünüm ama siz hep kaybetmeye mahkumsunuz.

Bu maçta da takımıma güveniyorum, kaybedersek ne olur hiçbirşey. Hedef gruptan çıkmaktı ve bunu da başardılar, daha da ilerisi bizlere büyük mutluluk verir, olmazsa da çok üzülmeyiz.

Takımım çıksın, başa baş mücadele etsin, sahada ezilmesin sonuç ne olursa olsun önemli değil.

Carlos hakkında ben de emin değilim, 40 gün sonra Chelsea maçıyla sahalara dönecek olması bazı sorunlar yaratabilir. Tecrübesi çok önemli, bakalım Zico bu riske girecek mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Fenerbahçe, Şampiyonlar Liginde Türkiye Apoleti ile mücadele ediyor. Formasının üstünde bir Türkiye Bayrağı var. Maçları kazandığında ne kadar kulübe büyük bir başarı kazandırdıysa, o kadarda Türkiye'ye başarı, puan ve itibar kazandırıyor.

Fenerbahçe, Chelsea elendiğinde bir gün sonra Chelsea forması giyip sokağa çıkın; ama çıktığınızda Boğaz Köprüsünden geçerken bir Türkiye Bayrağına bakın veya Kadıköy'e gittiğiniz zaman İstanbul Devlet Konsavaturın orada dikilmiş büyük Türkiye Bayrağına bakın ve sonra üstünüzde ki formaya bakın ve o zaman vicdanızı bir kulak verin eğer hala Chelsea formasını giyin diyorsa o zaman benimde diyecek bir sözüm yok.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Önce Inter'li oldunuz, sonra PSV, CSKA. Yetmedi Sevilla'lı oldunuz o da yetmedi şimdi de Chelsea'li oluyorsunuz. Sırada Arsenal-Liverpool ve Manchesterlı olmak mı var?

Sizler için üzgünüm ama siz hep kaybetmeye mahkumsunuz.

Bu maçta da takımıma güveniyorum, kaybedersek ne olur hiçbirşey. Hedef gruptan çıkmaktı ve bunu da başardılar, daha da ilerisi bizlere büyük mutluluk verir, olmazsa da çok üzülmeyiz.

Takımım çıksın, başa baş mücadele etsin, sahada ezilmesin sonuç ne olursa olsun önemli değil.

Carlos hakkında ben de emin değilim, 40 gün sonra Chelsea maçıyla sahalara dönecek olması bazı sorunlar yaratabilir. Tecrübesi çok önemli, bakalım Zico bu riske girecek mi?
    Bu dediklerin doğru ama bunu sadece Galatasaray'lısı , Beşiktaş'lısı yapmadı . Fenerbahçe'liler de zamanında bunları yaptılar. Şu an Fenerbahçe Avrupa'da olan tek takımımız olduğu için göz önünde onlar var. Galatasaray olsaydı Avrupa'da aynı şeyleri onlara da yapacaklardı. Yani bu sorun Ülkemizin genelinde böyle. Hemde yıllardır. Hangi Fenerbahçe'li diyebilir ki büyük çoğunluğu Galatasaray'ın yada Beşiktaş'ın Avrupa'daki maçlarında onlara destek verdik , yenilsinler diye dua etmedik , kötü sonuçlar aldığı zaman dalga geçmedik ?

Alakasi yok Türklükle bunun.Ben Fenerbahce haricinde diger TÜrk takimlarini Avrupa da desteklerim,fenerbahceyi desteklemiyorum diye de hic utanmam.Olayi Türklüge falan getirip de demogoji yapmayin.

5 mayis 2000 tarihinde fb-genclerbirligi macinda gördügümüz Arsenalli taraftarlari unutmadik ! Biz Leeds macina giderken kendi stadtlarinda ingiliz bayragi acanlari da unutmadik ! Görüsümüz net bellidir.Fenerbahce Avrupada basarili olmasi falan ilgilendirmiyor beni,onlari desteklemiyorum o kadar...

Ayrica sizin burada yaptiginiz gecmisteki sizin tabirinizle "EZIKLIGI" unutup,burada bütün sucu bize atmaktir.Bakin bakalim fenerbahce taraftarlarinin forumuna,burada eminim ki bize laf atanlar,kendi forumlarinda bizim rakiplerimizi temsil edenleri görünce sessiz kaliyorlardir,hatta daha baska bir sekilde davraniyorlardir.

Gercekci olalim,gercekleri konusalim !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben diyebilirim. UEFA Kupası'nı Galatasaray kazandığında yaşadığım haklı gururun tarifi yok. Herkes kendinden sorumludur, isteyen istediğini yapsın. Daha önceden derdim ama şimdi hiç uğraşmıyorum, Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığını bilmeyecek kadar bilgisiz değilim. Yarın maçta fark yersek ertesi gün Hindi yedik vs türünden yazılar çıkacak, önce Türkiyeyle dalga geçecekler sonra Fenerbahçe ile.

Neyse aklı başında insanlarız hepimiz, isteyen istediğini yapar. Ama forum kurallarımızı hatırlatırım;

Avrupa karşılaşmalarında yabancı takımları destekler nitelikte mesajlar uyarı almanıza sebep olur. Bunu aklınızdan çıkarmayın öyle davranın, dışarıda ne yaparsanız yapın beni ilgilendirmiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bu dediklerin doğru ama bunu sadece Galatasaray'lısı , Beşiktaş'lısı yapmadı . Fenerbahçe'liler de zamanında bunları yaptılar. Şu an Fenerbahçe Avrupa'da olan tek takımımız olduğu için göz önünde onlar var. Galatasaray olsaydı Avrupa'da aynı şeyleri onlara da yapacaklardı. Yani bu sorun Ülkemizin genelinde böyle. Hemde yıllardır. Hangi Fenerbahçe'li diyebilir ki büyük çoğunluğu Galatasaray'ın yada Beşiktaş'ın Avrupa'daki maçlarında onlara destek verdik , yenilsinler diye dua etmedik , kötü sonuçlar aldığı zaman dalga geçmedik ?

İşte tüm anlatmak istediğim bu ! Biz bayer den 5 yediğimizde neler oldugunu hepimiz biliyoruz, aynı sekilde BJK l'pool dan 8 yediğinde. Aynı sekilde 2000 de FB stadında ingiltere bayragı acılmadı mı ? Yani öyle bir aksettiriyorsunuz ki olayı sanki FB bunları hiç yapmnadı, yapmıyor. Bunun önüne GECİLEMEZ ! Suan burda fb degil de bjk gs olsaydı fb liler bunu yapmayacaklar mıydı ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İsteyen istediği takımı destekLer. İLLa Fenerbahçeyi kimse tutmak zorunda değiL. Bunun nedenLerini geçmişe dönüp bakmak gerek. Hangi büyük kLüp bu zamana kadar diğer kLübü destekLemiş, başarıLar diLemiş. BaLık baştan kokar. YöneticiLer bunu yapmıyor. Taraftar mı yapacak ? Sonuçta herkesin kendi görüşü. Ben GaLatasaray UEFA kupasını aLdığı zaman ağLayan bir adamım. Ama şimdi o zamandan bu yana geLişen oLayLara baktığımda bunu tekrar yaparmıyım. ? Açıkcası hayatta yapmam. Bunda ne biz suçLuyuz, ne de başkası. SuçLu oLanLar düşünsün ve utansın.

Herşeye rağmen Fenerbahçeye CheLsea maçında başarıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben ne taraftar forumlarına girerim ne de geçmişte yabancı takımları desteklemişimdir. Bu yapılanın yanlış olduğpunu bile bile yanlışa yanlışla cevap vermek yerine bu yanlış karşısında doğru olanı yapıp yanlış yapanları utandırma yoluna neden gitmeyiz ki?

Sen yaptın seneye de ben yapmalıyım diyerek elimize ne geçecek?

Forumdaki kendi geleceğiniz açısından bu konuyu uzatmayın yoksa kuralları uygulamaya başlayacağım. İsteyen tehdit olarak algılayabilir, evet tehdit ediyorum...

Maç ile ilgili, sadece maç ile ilgili mesajlara devam edelim, ortamı daha da germeyelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Türk takımı diye herkesin Avrupa'da o takımı desteklemesi beklenilemez.Avrupa'da çoğu zaman karşı ülkenin takımlarını tutmak bize has bişeyde değil sadece.Eğer o takım ezeli rakibinse hiçbir dalda başarılı olmasını istemezsin.Herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maca dönersek fb nin kaybedecegi ihtimali bnce düşük. 1-0 ya fb alacak ya da 1-1 bitecek. hayırlısı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Rövanşı düşüneceğiz"
    Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin İsrailli teknik direktörü Avram Grant basın toplantısı düzenliyor... İsrailli teknik adam Türk taraftarlara havaalanındaki karşılamadan dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı.

-Yunanistan'daki Olympiakos maçında temkinli oynamıştınız bu maçta nasıl oynayacaksınız?

"Bazen temkinli oynarsınız, bazen tempo yaparsınız. Buraya kadar gelmiş bir takım her ikisini de yapabiliyor demektir ama önemli olan iyi oynamak."

F.Lampard kendisini nasıl hissediyor şuanda?

"Şuan çok iyi durumda. Yarın sahada göreceksiniz zaten."

-F.Bahçe, Türkiye'de en iyi takımlardan biri ancak Şampiyonlar Ligi'ndeki istikrarını lige yansıtamıyor bu konuda neler söyleyeceksiniz?

"F.Bahçe çok iyi takım. Deplasmandaki Inbter maçı haricinde her maçta gol attılar ve çok iyi oynadılar. Onları yakından takip ettim. Ligde her zaman iyi performans sergilenmiyor. Zaman zaman her takımda düşüş olur bu çok normal."

-Göze hoş gelen futbol mu yoksa ikinci maç için avantajlı skor mu daha önemli?

"Biz ikisini de yapmaya çalışıyoruz ancak Şampiyonlar Ligi'nde skor önemli o yüzden rövanşı düşünmek en mantıklısı."

-Yarın ki maç hakkındaki görüşleriniz neler? Chelsea kazanabilecek mi?

"F.Bahçe iyi takım. İyi oynayacaklarını biliyoruz. Ancak ne kadar iyi takım olsalarda buradan avantajlı bir skorla döneceğiz. Biz her zaman kazanmak için oynarız. Ancak her şey bureada bitmiyor. Londra'da bir maç yapacağız. Bunu bilerek oynayacağız."

-İyi arkadaşınız Alex Ferguson, sizin lig fikstürü hakkında gösterdiğiniz tepki hakkında iyi şeyler söylemedi. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

"Alex Ferguson benim çok iyi arkadaşımdır, o yüzden bu tip konuşmalar yapacağına ihtimal vermiyorum."

Son sözlerinde yine Türklere teşekkür eden Avram Grant konuşmasını tamamlayarak salondan ayrıldı.

Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri