"Rövanşı düşüneceğiz"
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin İsrailli teknik direktörü Avram Grant basın toplantısı düzenliyor... İsrailli teknik adam Türk taraftarlara havaalanındaki karşılamadan dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı.

-Yunanistan'daki Olympiakos maçında temkinli oynamıştınız bu maçta nasıl oynayacaksınız?

"Bazen temkinli oynarsınız, bazen tempo yaparsınız. Buraya kadar gelmiş bir takım her ikisini de yapabiliyor demektir ama önemli olan iyi oynamak."

F.Lampard kendisini nasıl hissediyor şuanda?

"Şuan çok iyi durumda. Yarın sahada göreceksiniz zaten."

-F.Bahçe, Türkiye'de en iyi takımlardan biri ancak Şampiyonlar Ligi'ndeki istikrarını lige yansıtamıyor bu konuda neler söyleyeceksiniz?

"F.Bahçe çok iyi takım. Deplasmandaki Inbter maçı haricinde her maçta gol attılar ve çok iyi oynadılar. Onları yakından takip ettim. Ligde her zaman iyi performans sergilenmiyor. Zaman zaman her takımda düşüş olur bu çok normal."

-Göze hoş gelen futbol mu yoksa ikinci maç için avantajlı skor mu daha önemli?

"Biz ikisini de yapmaya çalışıyoruz ancak Şampiyonlar Ligi'nde skor önemli o yüzden rövanşı düşünmek en mantıklısı."

-Yarın ki maç hakkındaki görüşleriniz neler? Chelsea kazanabilecek mi?

"F.Bahçe iyi takım. İyi oynayacaklarını biliyoruz. Ancak ne kadar iyi takım olsalarda buradan avantajlı bir skorla döneceğiz. Biz her zaman kazanmak için oynarız. Ancak her şey bureada bitmiyor. Londra'da bir maç yapacağız. Bunu bilerek oynayacağız."

-İyi arkadaşınız Alex Ferguson, sizin lig fikstürü hakkında gösterdiğiniz tepki hakkında iyi şeyler söylemedi. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?

"Alex Ferguson benim çok iyi arkadaşımdır, o yüzden bu tip konuşmalar yapacağına ihtimal vermiyorum."

Son sözlerinde yine Türklere teşekkür eden Avram Grant konuşmasını tamamlayarak salondan ayrıldı.