Emeğe saygıNe olursa olsun otomatik kullanıp da direkt kazanan hiç bir sistem yoktur bu oyunda.Zaten sürekli kazanmak için bir taktik kullanacaksan ve bunu sadece 11 oyuncuyu yerleştirerek yapacaksan ben sen bu oyundan ne zevk alıyorsun onu anlamadım.Acımasızca eleştirmişsin ama dönüpte kendine bir bakmamışsın.Önce bir üret.Hadi üretmiycem diyorsun kardeşimin taktiğinden faydalanıcam diyorsun o zaman onun öğütlerini dinle.Maça göre taktiğin bireysel özellikleriyle oynamak zorundasın.Kadroyu kurarken AML AMR ve FC ye hangi tipte oyuncu koyacağını seçmek zorundasın.Eğer elinde uygun oyuncular yoksa ki aynı durum diğer mevkiler içinde geçerli o zaman elindeki oyunculara göre oynama yapacaksın.O zaman sayın beyefendi;onuda seçemeyeceksen İlhan kardeşim senin için eğer beklerin şöyleyse şu değişikliği forvetin böyleyse bu değişikliği yap diye aynı taktiğin 60 formasyonunu kaydetsin buraya.Ya da istersen sen hiç yorulma senin yerine oyunu oynayp sezonu bitirsin.
Komedi yahu
Emeğe laf ettirmem.Ne bu böyle dalga geçer gibi mesajlar aşağılamalar falan.Bi taktiği alırsın kullanamazsın ya da sende kötü işler "adam gibi" sorarsın bende uymadı oyuncularım bu ne yapabilirim diye.Ya da bi fikrin varsa bence şu taktiğe şöyle yapsak sence nasıl olur dersin.
Biraz yaratıcı biraz geliştirici olmakta fayda var.İlhan kardeşimiz bir taktiğin peşinde gidiyor.Geriye dönük tüm mesajları oku.Herkesin sorularına mantıklı cevaplar vermiş mi vermemiş mi bir kontrol et.
İlla başka bir şeylerin peşindeysen ya da sürekli kazanmaların hilelerin peşinde isen,robot gibi oynamak istiyorsan google'a sor sevgili kardeşim burda işin ne
Umarım bundan sonra yaklaşımlarında biraz düzgün davranırsın.
Bak hemen yukarıda yıldo_23 nolu üyenin mesajını okudum örnek olacak bir mesaj.denemiş kontrol etmiş şöyle maçlarda şöyle olmalı diye konuya bir bakış açısı getirmeye çalışmış.
Neyse daha fazla anlatmama gerek yok.Dinleyip ders çıkarabiliyorsan ne mutlu yoksa bir sayfa yazı yazmışım benim parmaklarıma yazık

Ne olursa olsun otomatik kullanıp da direkt kazanan hiç bir sistem yoktur bu oyunda.Zaten sürekli kazanmak için bir taktik kullanacaksan ve bunu sadece 11 oyuncuyu yerleştirerek yapacaksan ben sen bu oyundan ne zevk alıyorsun onu anlamadım.Acımasızca eleştirmişsin ama dönüpte kendine bir bakmamışsın.Önce bir üret.Hadi üretmiycem diyorsun kardeşimin taktiğinden faydalanıcam diyorsun o zaman onun öğütlerini dinle.Maça göre taktiğin bireysel özellikleriyle oynamak zorundasın.Kadroyu kurarken AML AMR ve FC ye hangi tipte oyuncu koyacağını seçmek zorundasın.Eğer elinde uygun oyuncular yoksa ki aynı durum diğer mevkiler içinde geçerli o zaman elindeki oyunculara göre oynama yapacaksın.O zaman sayın beyefendi;onuda seçemeyeceksen İlhan kardeşim senin için eğer beklerin şöyleyse şu değişikliği forvetin böyleyse bu değişikliği yap diye aynı taktiğin 60 formasyonunu kaydetsin buraya.Ya da istersen sen hiç yorulma senin yerine oyunu oynayp sezonu bitirsin.
Alıntılı Yanıtla