Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 330 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç | Fenerbahçe - Chelsea

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bak Fenerbahce sana güvendik, parami yedirtme

15 euro oynadim Fenerbahcenin galibiyeti icin. eger Fenerbahce kazanirsa 15x 4,5e= 67,5 euro

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçta fb yenilmeyecek bence

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    iyi yapmis taraftarlarimiz,düsüncemiz acikca ortada...
    Fenerin baskani cikar her seferinde basarimiza tesadüf derse tabiki nefret ederiz kulüpten.
    Ingiltereye giderken kendi stadinda ingilizlerin bayragini acanlar Fenerbahce degilmiydi ? Bu iste sirf kendinizi masum gösterip,bütü sucu bizlere atmayin bence.
    Fanatiksin, bu söylediğinin de seviyeyi düşürdüğünü bile bile söylüyorsun, taraftarlığı daha bilinçli kişilerden örnek almalısın, 3-5 kendini bilmezden değil ...

Neuchatel Xamax maçında lobiye yardım eden Fenerbahçe başkanı Ali Şen'di, UEFA Finali'ne desteklemeye giden de Ali Şen'di.

Ayrıca daha önce farklı kaybettiğin rakibe bunu yapabiliyorsan bu bambaşka bir şey, kimse bunu bile bile yapmaz artık.Hakikaten bir tek satırı alıp kovalamadıkları kalmış ...

Nefret içine işlemiş, kulüpleri karıştırma; Galatasaray yönetimi destek verdiğini açıkça söyledi, hatta bir Gs yöneticisi maçı izlemeye gelecek, ister desteklersin ister desteklemezsin artık.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şu Fenerbahçe'yi destekleme desteklememe konusunda bir 2 kelamda ben etmek istiyorum.

Liverpool'dan 8 yemişiz.Okula gittim ertesi gün.Tüm okul bizimle dalga geçiyordu.Abartmıyorum futboldan anlamayan kızlar bile dalga geçiyordu bizle..Bu konuda ne yazıkki hiç duyarlı değiliz.Birilerinin politikalarına maalesef buradada geliyoruz.Birde gelip burada Chelsea'yi eleştirenlerin bazıları kendilerine baksınlar önce..(Mesajım herkese değil.Herkes kendisini biliyor)

Ben bu maçta Chelsea'yi desteklemiyorum.Fenerbahçe'yide desteklemiyorum.Tarafsız bir futbol sever olarak maçı takip edeceğim.Fenerbahçe kazanırsa alkışlarım,tebrik ederim.Helal olsun derim.Yenilirlersede buraya kadar geldikleri için yine tebrik eder,helal olsun derim.

Neden Fenerbahçe'yi desteklemiyorum? Çünkü biliyorum Fenerbahçeliler ile futbol konuştuğumda gelip bana bu başarıyı üstünlük olarak gösterecekler.Bunu senelerce Galatasaraylılar bize karşı hep üstünlük olarak tasladılar.Bu durumda benim hoşuma gitmiyor.Bu yüzden Fenerbahçe'nin kazanması için öyle ahım şahım isteklide değilim.O formadaki türk bayrağının hatrınada ingilizi desteklemiyorum.Tarafsız bir gözle maçı takip edeceğim..

Maç hakkında ise daha önceden belirttiğim gibi tahmin yapmak zor.Ne olacağını sahada göreceğiz.Her 2 taraf içinde şanslar eşit..
    Herkes senin gibi düşünebilse keşke, bu düşünceyi hiç yadırgamam, gayet normal ama anticilik popüler olmuş, şaka gibi.
    Ben başarılı olmadıktan sonra diğerleri farklı kaybetse ne olur, normal kaybetse ne olur, gerçekten anlayamıyorum.Gs UEFA'yı alınca sevinçten oturup ağladığımı biliyorum, hala gözlerim dolar.

Ülke puanımız tavan yapınca aynı şeyleri düşünür hale geleceğiz, o zamana kadar çok fazla puan kazanmamız lazım, ondan sonra rekabet, başarı karşılıklı atışılır.

İngilizler sen başarılısın, ben başarılıyım, biz sizi geçtik yapabilir ama biz daha kundaktaki bebek gibi çok vasat bir seviyedeyiz, daha yolun çok başındayız (yıllarca aynı şeyleri yaşamamıza rağmen maalesef).

Bu arada tahminim kadrolar şöyle olacak:

Normalde oynar dediğim kadrolar, Malouda oynar mı, durumu nasıldır onu
    takip edemedim.

----------- Drogba - Anelka -----------------

Malouda --------------------------- Joe Cole
    ------------- Ballack --------------------------
    ------------------------- Essien (Mikel)-------

Cole ------ Alex ------ Terry -------- Belletti

---------------- Cudicini / Hilario ------------

------------------ Kezman -------------------

------------------ Alex -----------------------
    ----------------------------------- Deivid ----
    Uğur -----------------------------------------

---------------------- Aurelio ----------------
    ------------ Maldonado ---------------------

Carlos ----- Edu -------- Lugano ----- Önder
    -------------------- Volkan --------------------
    Last edited by Cengo : 02.Nisan.2008 at 16:42
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Konuyu bosu bosuna uzatmayalim,herkesin görüsü kendisine,görüslerimi teker teker bir daha yazamam.Cok istiyorsan okursun tekrardan mesajlarimi,olur biter.Fanatik olup olmamam da seni,sizi ilgilendirmez ! Herkes kendi isine baksin.

insallah bu macta fenerbahcemizin galibiyetiyle sonuclanacaktır 55 bin kardesimle beraber bende statda olacam

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

67 euronun forza ettigi galibiyet dilegi ile insallah Fenerbahce bu maci kazanir.

Mac tahmini olarak 2-1 ve 0-3 koydum.

Umarım sağbekte Önder sorun yaşamaz , orda bir Gökhan olsaydı daha iyi olurdu ...
    Bugün okula gittim direk " kaç atıcaz bugün dedim , herkes ;2 dedi bende bugün 2-0 FB yenicek diyorum Kezman'dan gol bekliyorum .
    Umarım Galatasaray'ımızın getirdiği başarıları Fenerbahçe'de getirir , sonuçta FB yense bu puan İngilizlere yazılmıyor bize yazılıyor , bununda bilincinde olmak lazım Ne olursa olsun Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur yani burda fanatik Galatasaray'lı olsamda Chelsea'yi destekleyecek değilim .

Maça dönücek olursam , Fenerbahçe gerçekten avrupaya alıştı yani Chelsea'ymiş Manchester'mış bunlar sorun olmaz . Bunu Chelsea'de biliyor , artık küçümseme olmayacaktır.Galatasaray'ın "Unutulmaz Maçlar" CD'sini izlediğimde bizim UEFA Süper Kupa finali için Faruk Süren demişti : " Bunlar bizi ciddiye almaz bizde bunları arada tepeleriz." diye ama gayette ciddiye alınmıştık sonuçta bir UEFA kupası kazanmıştık . FB'de UEFA yı almasada şuan 8 klüb içinde en tehlikeli takımdır bana göre . Bunun için iki takımda maça öyle hızlı başlayacağını düşünmüyorum , maçın kilidini Alex çözer . Tabi yine söylüyorum bir Gökhan , bir Carlos (sanırım oynamayacak) olsa çok daha rahat kanat akınları yapardı FB ama bunlar olmadığı için maçı ortasaha elemanlarıyla bitirirecektir . Maldonado daha çok defansif olduğu için Aurelio'yu bugün daha çok hücümda göreceğimizi düşünüyorum Alex'le birlikte ... Uğur Boral eğer Sevilla maçı ve önceki maçlardaki o güzel oyunu ve ortalarını ortaya koyarsa Kezman'a bir asist yapacağını düşünüyorum Kadıköy'deki Sevilla maçında olduğu gibi... Yanlız bu maçta Edu'ya dikkat! Oyuncularda çok büyük bir baskı var ve bunu en çok hissettirende Edu. Kaptan Alex iyi konsantre etmeli onu Lugano agresif bir oyuncu ve Anelka'da biraz artist . Karşı karşıya geldiklerinde Lugano'nun kendine hakim olması gerek , takımını eğer eksik bırakırsa böyle bir maçta FB'nin sonu olur .

Bende artık maç saatini bekliyorum büyük heyecanla . Uzun zamandır bir maç için bu kadar uzun yazmamıştım

Son olarakta bugün FB'nin ne olursa olsun bizim yüzümüzü güldüreceğine inanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maça son 2 saat kaldı.Bakalım maçta neler olucak..EDU faktörünü unutmayalım derim (:

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayg22 geçen seferde Edu diyen senmiydin. Kendi kalesine attı. Bahsetmeyin yahu sonra sinyal mi gidiyor nedir kendi kalesine atıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aygün ağzını hayıra aç

Nesil
    2006

Chelsea taraftarının yorumu:

Fenerbahçe şanslı bir takım ise, 4-0,
    Fenerbahçe şansız bir takım ise, 6-0 kazanırız diyorlar.Bizi küçümsedikleri ortada. Küçümsenmenin yararını umarım görürüz.

Liverpool'dan 8 yemişiz.Okula gittim ertesi gün.Tüm okul bizimle dalga geçiyordu.Abartmıyorum futboldan anlamayan kızlar bile dalga geçiyordu bizle..Bu konuda ne yazıkki hiç duyarlı değiliz.Birilerinin politikalarına maalesef buradada geliyoruz.Birde gelip burada Chelsea'yi eleştirenlerin bazıları kendilerine baksınlar önce..(Mesajım herkese değil.Herkes kendisini biliyor)
    Dalga geçilmiş diyorsun doğaldır bütün Türkiye dalga geçti. Bunu inkar eden yok bende bir iki espiri yaptım bu maç hakkında; ama kimseyi rencide edecek kadar değil. Ama bu espiriyi Beşiktaş'lı arkadaşlarım ve Çarşı Grubu üyesi bir öğretmenimde yaptı. Yani bu dalga geçme olayını Beşiktaş'lılar da yaptı. Bu yüzden bu tip skorlarda oluşacak espirelere pek takmamak gerekiyor dozunda yapıldığı sürece, mesela Sheva Fenerbahçe'ye dört gol atınca Servet ile yapılan espirilere bende gülüyordum. Bu futboldur bu tip skorlarda rencide edilmeyecek türde konuşmalar olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ayg22 geçen seferde Edu diyen senmiydin. Kendi kalesine attı. Bahsetmeyin yahu sonra sinyal mi gidiyor nedir kendi kalesine atıyor.

Evet bendim

Fenerbahçe'nin yediği gollerin yarısını Edu attı.Chelsea'de öyle etkili oyuncular varken ve kanatlardan gelip orta açarlarsa Edu atar kesin kendi kalesine ama umarım her maç yaptığı gibi bu maç atmaz gol.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçemize Chelsea karşısında başarılar dileriz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Chelseayi yeneceğiz her zamanki uğurumu deniyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şu Fenerbahçe'yi destekleme desteklememe konusunda bir 2 kelamda ben etmek istiyorum.

Ben bu maçta Chelsea'yi desteklemiyorum.Fenerbahçe'yide desteklemiyorum.Tarafsız bir futbol sever olarak maçı takip edeceğim.Fenerbahçe kazanırsa alkışlarım,tebrik ederim.Helal olsun derim.Yenilirlersede buraya kadar geldikleri için yine tebrik eder,helal olsun derim.

Neden Fenerbahçe'yi desteklemiyorum? Çünkü biliyorum Fenerbahçeliler ile futbol konuştuğumda gelip bana bu başarıyı üstünlük olarak gösterecekler.Bunu senelerce Galatasaraylılar bize karşı hep üstünlük olarak tasladılar.Bu durumda benim hoşuma gitmiyor.Bu yüzden Fenerbahçe'nin kazanması için öyle ahım şahım isteklide değilim.O formadaki türk bayrağının hatrınada ingilizi desteklemiyorum.Tarafsız bir gözle maçı takip edeceğim..

Maç hakkında ise daha önceden belirttiğim gibi tahmin yapmak zor.Ne olacağını sahada göreceğiz.Her 2 taraf içinde şanslar eşit..
    Helal olsun sana Semsi.Keske herkes senın gıbı olabilse
    Last edited by scar face : 02.Nisan.2008 at 21:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bu maç en kötü berabere biter. Fener öyle kolay kolay teslim olmayacaktır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

En zor görev Lugano'nunmuş.Hem Drogba'yı hem de Edu'yu tutucakmış.Mehmet Ali Erbil diyo

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    En zor görev Lugano'nunmuş.Hem Drogba'yı hem de Edu'yu tutucakmış.Mehmet Ali Erbil diyo
    Birde araya Henry'i sıkıştırdı, Henry mi tutacak dedi?

40-45 dakika civarı birşey kaldı maça..

Bende heyecan kat kat arttı.İnşallah kazanacağız.Fenerbahçe'mize güveniyoruz.Carlos ve Gökhan'ın olmayışı çok büyük handikap olacak.

2000 kadar Chelsea taraftarı bugün öğlende Türkiye'ye geldi.Çok rahatlar,aralarında birkaç taraftar 5-0 kazanırız falan diyor.Bizim bugün bütün Avrupa'ya hatta bütün Dünya'ya kim olduğumuzu ispatlama günü.Hem Fenerbahçe olarak,hem de Türkiye olarak ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bugün taksimde Chelseali birkaç taraftarla muhabbet ettik. Adamlar çok inançlılar.

Ama inşallah Fenerbahçe kazanacak maçı ve yarın yine görmeye gideceğim ben Chelsealileri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FENERBAHÇE
    Volkan Demirel
    Önder
    Lugano
    Edu
    Vederson
    Deivid
    Aurelio
    Maldonado
    Uğur
    Alex
    Kezman

FC CHELSEA
    Cudicini
    Terry
    Carvalho
    Ashley Cole
    Joe Cole
    Malouda
    Lampard
    Makalele
    Ballack
    Essien
    Drogba

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

oy oyy kalbim duracak
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Essien sağ bekte oynayacakmış.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Essien'in sağ bek olması bence olumsuz gelişmedir, çünkü bir Ivanovic yada Ferreira olsaydı Uğur Boral daha rahat alan yaratabilirdi kendisine..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadroya gol atmak çok zor olacak özellikle hava toplarında şansımız çok az

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'nin kadrosu beklenen kadroda Chelsea'nin kadroyu çözemedim.3 tane savunmacı var.2 tane kanat var.4 tane ortasaha orta var.1 tane forvet var.Açıkcası böyle bir kadro beklemiyordum..

Edit:Essien bekte oynayacakmış.O halde 4-5-1 oynayacak Chelsea.İyi bir kadro çıkarmış Grant.Chelsea orta sahası ile Fenerbahçe'yi durdurabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cech'in kalede olmaması Fenerbahçe için büyük avantaj fakat Fenerbahçe'nin bekleri Önder ve Vederson ne yapar bilemiyorum.Önder kaç maçtır oynamıyor ve şimdi Chelsea karşısında oynuycak.Çok zorlanıcaktır.Ve futbolcular sahaya çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sergen'in 2 gol attığı Cudicini kalede Alex bu kaleciyi yol eder

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe için en büyük avantaj Cech'in olmaması bana göre, Cudicini'nin neler yapabileceğini göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hadi fenerbahçe'm yensende yenilsende her zaman taraftarın yanında Essien sağ bek Makalele - ballack - lampard ortasaha olacak büyük ihtimalle. Kaleci CUDİCİNİ bizim şansımız olmadık goller yio çünkü.

Uğur - Deivid - ALEX - Kezman bu akşam maçı koparacak oyuncularımız Defansımızın belkemiği LUGANO unutmamak lazm tabiki

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri