Quote Originally Posted by EreN View Post
1,5 haftadır kullanmadığım yetkilerimi bu maçla kullanacağım.
Şu soruları yönelteyim siz gsli arkadaşlara.
Siz ümitin, hakanın kendini yere atmalarıyla kazandığınız penaltılardan sonra niye böyle şeyler konuşmadınız? ya da 2 dakika uzatılan maçta 92.36'da attığınız golden sonra niye böyle konuşmadınız? fanatiklik yapmaya gerek yok. Ceza almak istiyorsanız tamam benim için problem yok.
Bu üslup kimseye birşey kazandırmaz. Fenerbahçe'li olabilirsin hatta yöneticide olabilirsin ama , insanlar bu maç ile ilgili yanlış buldukları şeyleri dile getiriyorlar diye sana verilen o yetkileri bu maçla kullanacağım demek ne derece doğru ?

Ayrıca bunun Gs'li , Bjk'lisi falan yok. Maçı izlemedim ama herkes penaltıya penaltı değil diyor. Mackolikten takip ettim 2-1 oldu maç bitti kaç dakika uzatıldığını da bilmiyorum . Herşeyde cezayı ön plana çıkarmak bir çözüm değildir. İyi o zaman kimse eleştiri yapmasın. Nasılsa sonunda ceza almak varmış. Bu arada Ulusoy'da gitti tabi herşey düzeldi Türk Futbolunda.

Maça dönecek olursak Fenerbahçe yine çok önemli bir 3 puanı aldı. Kaybetseydi Sivas'ın şampiyonluk şansı çok daha artacaktı.