Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yorum yapmayı düşünen Galatasaraylı arkadaşlarım, Serkan abinin yazdıklarını okumadan yapmasınlar bence. Bir soru sordu, zamanında kendi takımlarının aldığı haksız puandan sonra neden beyaz sayfa konulu bir açıklama yapılmadı? Bunun cevabını kimse veremez.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yorum, gelmemiş. gelemez zaten fln bunlar ortamı germeye yönelik yapılmış yorumlar. Yönetici kardeslerim dikkat ediyor umarım.

Cvp vermeyecegim. 3 puan fb camiasına hayırlı olsun. Tebrikler önemli bir 3 puan aldıklarını söylemiştim ve kendi adıma noktayı koydum. (nokta) .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Fenerbahçe hakem hataları ile kaybettiği zaman hiçbir kulüp böyle yazılar yazmıyorlar. Herkes iki yüzlü...

Servet 5 metrelik ofsayttan gol attı kimsenin sesi çıkmadı.

Fenerbahçe geçen yıl Kadıköy'de Beşiktaş'a elenirken Baki'ye sarı kartı zar zor gösteren bir hakem varken kimsenin sesi çıkmadı.

Kayseri Erciyes'in geçen yılki kupa finalinde hakem hatası ile kaybederken kimsenin sesi çıkmadı.

İki yıl önce Kupa Finalinde Beşiktaş'lı yöneticiler ile hakem yemek yerken kimsenin sesi çıkmadı.

Herkese haybeden penaltı verilirken ve Fenerbahçe'nin penaltıları verilmezken kimsenini sesi çıkmadı.

Edu ligin ilk yarısında ki maçta iki sarı kartı hatalı olduğu federasyon tarafından berlilenirken bile kimsenini sesi çıkmadı ve maç sonu bütün medya Kayseri iyi oynadı hak ederek kazandı denildi.

Şimdi hatalı penaltıdan kimse birşey diyemez demeye hakları yok o zaman susutuysanız şimdide susacaksınız.

Yada iki yüzlüğünüz ile yüzleşeceksiniz.
    Senin yaptığın gibi hakem hatalarını tek tek sayarsak valla Beşiktaş adına duygulanır ağlarsın.O yüzden girmeyeceğim bu konuya.Dün maçı izlediysen neden bu denli tepkilerin olduğunu çok iyi anlarsın.O saydıkların "hakem hatası".Dün yapılan ise hakemin bir takıma maçı kazandırması.Bir kez daha söylüyorum kimse yanlış anlamasın.F.Bahçe'nin bunda hiç bir suçu yok.Hakan Sivriservi F.Bahçe'nin normalde kazanabileceği bir maçı F.Bahçe'ye verdi...

İki oyuncu kafa topuna kalkar gol atarız hakem faul der iptal eder...
    Penaltımız verilmez Voleybol takımına adam bulmuş olduk ama...
    Top dışardan çıkar haaakem vermez...
    Anelka elle atar FB de alışkanlık var volyebol oynamaya yine FB de iken Nobre çok yapardı...
    Oftaş maçında haaakem öle bir penaltı verdiki tribünde Jimenez kahkaha attı adam ...

Haaakemler adil olsaydı şuan 68puandaydık...

Ama bazılar çıkıp şerefsizler (!) hakkımızı çaldı dediği için haaakemler korkuyorlar bu çok açık 2004sezonunda yaşananlar yine hortladı teßrik ediyorum haaakemleri...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    İki oyuncu kafa topuna kalkar gol atarız hakem faul der iptal eder...
    Penaltımız verilmez Voleybol takımına adam bulmuş olduk ama...
    Top dışardan çıkar haaakem vermez...
    Anelka elle atar FB de alışkanlık var volyebol oynamaya yine FB de iken Nobre çok yapardı...
    Oftaş maçında haaakem öle bir penaltı verdiki tribünde Jimenez kahkaha attı adam ...

Haaakemler adil olsaydı şuan 68puandaydık...

Ama bazılar çıkıp şerefsizler (!) hakkımızı çaldı dediği için haaakemler korkuyorlar bu çok açık 2004sezonunda yaşananlar yine hortladı teßrik ediyorum haaakemleri...
    Nasıl 68 puan olacağını söylüyorsun neye dayanarak ? Ayrıca Jimenez o gülmwnin nedenini gayet iyi açıkladı saha içiyle ilgisi yok bilip bilmeden konuşmayın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Benim anlamadığım daha önce bir sürü sabıkası olan ve kulüpler tarafından yönetiği her maçta hatalı kararları ile tartışılan bir hakem en kritik haftalarda neden en kritik maçlara atanırlar anlamak mümkün değil...

Antalyaspor'dan Sivriservi'ye Büyük Tepki
    Antalyaspor Başkanı, Kartal maçında hakem skandalı yaşadıklarını belirterek, "10 dakikada 4 tane çok ucuz sarı kart çıkardı. Sahada resmen hakem katliamı yaşadık" dedi. Çetiner de, hakemi Ali Aydın'a şikayet etti.

Tarih: 7 Ekim 2007
    Kaynak: http://www.antalyaspor.web.tr/arsiv/hafta07.htm

Yedin bizi Sİvriservi
    90’da yıkılmayı alışkanlık haline getiren Timsah’ın bu kez son dakikada gelen gol sevinci kursağında kaldı Oftaş kaçtı Timsah yakaladı… 2-0 geriye düştüğümüz maçta Egemen ve Guti eşitliği sağladı… 90’da Ömer Erdoğan’ın filelerle buluşan topunu hakem Hakan Sivriservi saymayınca yeşil beyazlılar yine bir fırsat haftasını da ıskaladı…

Kaynak: http://www.bursaspor.org.tr/haberdetay. ... er_id=6600

Orduspor'un kendi evinde Samsunspor ile oynadığı karşılaşmada Orta Hakem Hakan Sivriservi'nin verdiği hatalı kararlar futbolcuları ve taraftarları çileden çıkardı. Karşılaşmanın son dakikalarında Samsınsporlu Hakkı'ya 2. sarı kartı göstermeyen orta hakem 90+1 de Orduspor aleyhine verdiği faul sonrası orduspor kalesinde golü görmesine neden oldu.

Son olarak Orduspor maçında haksız yere oyundan atılan Celil Sağır, adeta isyan etti. Yıldız futbolcu, "Futbol hayatım hakemlerle savaşmakla geçti. Görünen o ki bırakana kadar da böyle devam edecek. İsmet Arzuman, Hakan Sivriservi gibiler olduğu sürece Türk hakemleri bir yerlere gelemez" dedi.

Kaynak: http://www.orduhaber52.com/detay.asp?hid=46

Turkcell Süper Lig’inde 2003-2004 sezonundan itibaren maç yönetmeye başlayan Hakan Sivriservi, şimdiye kadar takımımızın 4 karşılaşmasında görev yaptı. İlginç bir tesadüftir ki Konya’da oynanan üç mücadelede beraberlikle sonuçlanırken, 2006-2007 sezonunun 20.haftasında deplasmanda Antalyaspor’a 1-0 kaybettik.

Kaynak: http://www.konyaspor.org.tr/detay.php?id=1785

Sivriservi yine yapacağını yaptı

Samsunspor-G.B.Oftaşspor maçını yöneten Hakan Sivriservi'yi geçen yılki Samsunspor-İnegöl Türkiye Kupası maçından hatırlıyoruz. Eskişehir bölgesi hakemi olan Sivriservi, 2-1 kazandığımız o maçta Ceyhun'a gösterdiği kırmızı kartla tepki almıştı. Beşiktaş'ın da bulunduğu gruptan lider olarak çıkan ekibimiz, Ceyhun'un 3 maç ceza alması nedeniyle Süper Lig'de kalma mücadelesi sırasında büyük handikap yaşamıştı. Sivriservi bu maçta da oyuncumuz Emre Balak'a ucuz bir kırmızı kart gösterdi. Konuk ekibin ilk golünde Oftaş'lı oyuncuların faulünü es geçti. Oftaş'ın son dakikada bulduğu galibiyet golünü atan Kemal'in bariz ofsaytta olduğu belirtildi. Standardın üzerindeki kilosuyla da dikkat çeken Hakan Sivriservi'nin kararları sonucu etkilerken, gösterdiği yönetim yine soru işaretlerine neden oldu.

Kaynak: http://www.samsunspor.biz/site.php?suba ... om=&ucat=&

Turkcell Süper Lig’inin 25.hafta açılış maçında Galatasaray’ı konuk eden takımımız, 2-1 mağlu duruma düştüğü karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrılırken, alınan 1 puana sevinemedi. Hakan Sivriservi bütün takdir haklarını Galatasaray lehine kullanırken, takımımızın son dakikalardaki 2 net penaltısını vermedi.

Kaynak: http://www.konyalife.com.tr/haber/takim ... u-783.html

Bu hakem bir an önce cezalandırılmalı ya da düdüğünü asmalı.Ama MHK ödüllendiriyor böyle kritik maçları ona vererek...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tamam hakem çok kötü maç yönetti.İki golümüzde de hatalı kabul ediyorum. Ama diğer kulüplerin kendi lehine bu hatalar gerçekleşince seslerini çıkarmayıp başka kulüp lehine olunca bu kadar ağlamaları hiç hoş değil. Şimdiye kadar hem Beşiktaş hem de GS maçlarında bu hatalar hep oldu olacaktır da. Önemli olan kimin başına geldiğine bakmadan tepkiyi koymak. Ama nerde !!!

Nesil
    2006

Fenerbahçe ilk yarıda ki maçı hakem hatası ile kaybetti. Dün ise borcunu aldı. Bu kadar basit...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@ anilton

Söylediklerinde %100 haklısın ama bazı arkadaşlar yapılan hataları Aziz Yıldırım'a bağlıyor bu sadece ZAFERİMİZDİR rakiplerin ne kadar çaresiz bıraktğımız göstergesidir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Birde şu mantığı anlamıyorum. Kendileri lehine hata yapılınca "Hakem hatası", bizim lehimize olunca "Hakem maçı sattı,komplo..."

58 puandayız

GS-BJK
    FB-BJK
    BJK-FB
    BJK-Ankara -3pts. kesin burdan zaten...

yukarda kalan 9puanın 7si hadi bilemedin 5i bize gelsin... 10 bilemedin 7-8puan kesinlikle fazla durumda olmamız lazımdı şu an...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    @ anilton

Söylediklerinde %100 haklısın ama bazı arkadaşlar yapılan hataları Aziz Yıldırım'a bağlıyor bu sadece ZAFERİMİZDİR rakiplerin ne kadar çaresiz bıraktğımız göstergesidir
    Alakası yok bana göre.Ben öyle bir şeyi aklımın ucundan bile geçirmedim,geçirmiyorum.Benim bütün tepkim hakeme.F.Bahçe'yi bu hatadan dolayı suçlamak mantıksız olur....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bakın Galatasaray'ın da maç kazanmasına vesile olmuş bu hakem.

Demek ki kötü bir hakem ve O'nun yaptığı/yapamadıkları nedeniyle Fenerbahçe'nin olası şampiyonluğuna çamur atmamak gerekir.

Maçta hakem hatası olmuştur, keşke olmasaydı ama Fenerbahçe olarak yapacak birşey yok. Hakem cezalandırılmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

ayrıca Rüştü'nün yediği k.k v GB maçıydu galiba son dklerde Fß ninki gibi haketmediğimiz bir penaltımız verildi yardımcı haaakem tarafından ama haakem vermedi, ama nedense belediye maçında haakem görmemesine rağmen net yardımcı haaakem gördü verdi karar kırmızı kart ayrıca bunlarda var daha aklıma gelmeyenlerde vardır eminim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

58 puandayız

GS-BJK
    FB-BJK
    BJK-FB

yukarda kalan 9puanın 7si hadi bilemedin 5i bize gelsin... 10 bilemedin 7-8puan kesinlikle fazla durumda olmamız lazımdı şu an...
    Ankara maçından 2 ekle diğerleri muamma Gs maçında aut'u korner verdi ama o pozisyon gol oldu diye maçın skoru öyle bitecek diye bir şey yok

BJK-FB maçında Bakinin penaltı pozisyonunu veya 50dk'de Colin'e attığı tekmenin bedelini neden söylemiyorsun ?

FB-BJK maçında hakemin düdüünü duymayıp oyundan kopmuş Fenerbahçe'ye gol atarsan tabi gol iptal olur ben anormallik göremiyorum

O zaman BJK-TS maçınıda ekle Barış atılmasa skor öle biter miydi mesela ? Ben derim ki TS 3-2 kazanırdı siz skoru hatayı çıkaryp direk tayin ediyorsunuz ya ondan diyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

58 puandayız

GS-BJK
    FB-BJK
    BJK-FB

Sadece hatalar size karşı yapılmış gibi konuşuyorsun .Diğer kulüplere de yapıldı bunlar.Belki daha fazla belki daha az. Sonuçta onlarında hatalardan yenilmiş puanları var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Alakası yok bana göre.Ben öyle bir şeyi aklımın ucundan bile geçirmedim,geçirmiyorum.Benim bütün tepkim hakeme.F.Bahçe'yi bu hatadan dolayı suçlamak mantıksız olur....
    Onu senin için söylemiyorum zaten Aziz Yıldırım'a çamur atmaya çalışanlar için söylüyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu maçtaki yapılan hatalar bu maçı ilgilendirir. Kalkıp ta yok efendim başka maçlarda da size yapılan hatalar (kıyaklar) oldu demekle hiçbir yere varılmaz. Zaten Zico'nun maç sonu biz bu maçı hakettik demesinden sonra da konuşmanın hiçbir anlamı yok. Haketmişler almışlar helal olsun. Burda önemli olan dürüst olup evet hakem maçın sonucunu tesir eden hatalar yapmıştır demektir. Çıkıpta zamanında başka takımlarada yapıldı demek bu hataların ülkemizde her zaman devam edeceğinin kanıtıdır.Şahsen benim takımım böyle hatalarla maç kazansa o maç için tek kelime etmem ki zaten kaç senedir hakem hatasıyla aldığımız maçı hatırlamıyorum ama verdiğimiz maçları çok iyi biliyorum.

tabi jimenezin gülmesi 90dk de oluşan trajikomik penaltıya denk gelmesi işin ilginç tarafı kale ağlarına güldü büyük ihtimalle...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

tabi jimenezin gülmesi 90dk de oluşan trajikomik penaltıya denk gelmesi işin ilginç tarafı kale ağlarına güldü büyük ihtimalle...
    Jimenez'in basın toplantısını dinledin mi ? HAYIR ... Sorulan soruya verdiği cevabı dinledin mi ? HAYIR ... Bari konuşma be kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İşte Anıl senin gibi düşünmeyenlerin sayısı çok fazla. Açıkca diyemiyorlar ama onu ima ediyorlar. Aziz Yıldırım maçı satın aldı.

Burada biz de bunu diyenlere inat birşeyler yazıp duruyoruz, gerçi o kadar uzun şeyler yazıyorum ama okunduğunu hiç sanmıyorum, boşu boşuna kendimi yormuş oluyorum ama neyse.

Beşiktaş'ın bu sezon başından beri hakemlerden çok çektiğini herkes biliyor. Hakemler konusunda ne desler haklılar ama mesela dün çıkan yazıyı Kayserispor - Fenerbahçe maçından sonra da yayınlayabilseler daha çok takdir ederdim. Ama ülkemizde böyle birşey olmayacağı için, herkes işine geldiği zaman işine geldiği gibi konuştuğu için, onlar paraları götürürken burada birbirini yiyen taraftar oluyor.

Dün golden sonra dikkatinizi çekti mi İvankov önce arkadaşına kızıyor. Ne maçı bitirmeyen hakeme ne de 2 karış ofsaytı görmeyen yan hakeme kızıyor. Maç bitiyor oyuncular sarmaş dolaş çoğu. Sporcuları örnek almalıyız diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ankara maçından 2 ekle diğerleri muamma Gs maçında aut'u korner verdi ama o pozisyon gol oldu diye maçın skoru öyle bitecek diye bir şey yok

BJK-FB maçında Bakinin penaltı pozisyonunu veya 50dk'de Colin'e attığı tekmenin bedelini neden söylemiyorsun ?

FB-BJK maçında hakemin düdüünü duymayıp oyundan kopmuş Fenerbahçe'ye gol atarsan tabi gol iptal olur ben anormallik göremiyorum

O zaman BJK-TS maçınıda ekle Barış atılmasa skor öle biter miydi mesela ? Ben derim ki TS 3-2 kazanırdı siz skoru hatayı çıkaryp direk tayin ediyorsunuz ya ondan diyorum
    var kardeşim hep bizemi denk geliyor çıkan toplara düdük çalmadıkları için bu haldeyiz ama nedense.. ufak şeyler büyük sonuçlar açıyor...

bakinin penaltı pozisyonun öncesi fauldü ondan vermedi... Baikini kırmızı kartı verseymiş zaten 7tane k.k verdiler bu sene 8olurdu bişey olmazdı...

oyundan kopmuşmu neden peki koşmaya devam etti üzerine sarı-lacivet formalı oyuncular ?

İ.Toroman'da tartışmalı atıldı o kadar kolay olmamılydı atılması adamın maç 2-0 zaten barış atılmasa çeviremezdi zaten TS başka bir rakip olsa neysede Traßzonda kalecisiz oynadık kaç dk ordada çeviremediler hani Rüştü'nün göğsü ile çıkardığı hakemin k.k verdiği...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Jimenez'in basın toplantısını dinledin mi ? HAYIR ... Sorulan soruya verdiği cevabı dinledin mi ? HAYIR ... Bari konuşma be kardeşim
    söyle be kardeşim o zaman neye gülmüş adam ???
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 06.Nisan.2008 at 13:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

var kardeşim hep bizemi denk geliyor çıkan toplara düdük çalmadıkları için bu haldeyiz ama nedense.. ufak şeyler büyük sonuçlar açıyor...

bakinin penaltı pozisyonun öncesi fauldü ondan vermedi... Baikini kırmızı kartı verseymiş zaten 7tane k.k verdiler bu sene 8olurdu bişey olmazdı...

oyundan kopmuşmu neden peki koşmaya devam etti üzerine sarı-lacivet formalı oyuncular ?

İ.Toroman'da tartışmalı atıldı o kadar kolay olmamılydı atılması adamın maç 2-0 zaten barış atılmasa çeviremezdi zaten TS başka bir rakip olsa neysede Traßzonda kalecisiz oynadık kaç dk ordada çeviremediler hani Rüştü'nün göğsü ile çıkardığı hakemin k.k verdiği...
    Hep size denk gelmesi Aziz Yıldırım'ın veya Fenerbahçe Spor Klübü'nün problemi değil itirazını başka mercilere ilet mesela çArşı gibi Sivasspor maçında yapılan tezahüratları hatırla hedef kimdi ?

ya A.Yıldırım'a bnm lafım yok kardeşim içinde A.Yıldırım gecen mesajımmı var benim..

Fß nin zaten haakemlere ihityacı yok ama bu şekilde haakemlerin yaptıkları adamı çileden çıakrtıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ya A.Yıldırım'a bnm lafım yok kardeşim içinde A.Yıldırım gecen mesajımmı var benim..

Fß nin zaten haakemlere ihityacı yok ama bu şekilde haakemlerin yaptıkları adamı çileden çıakrtıyor...
    Başka ne diyeceksin ?

A.Yıldırım başkan çıkıp çemkirmiyor FBli yönetici v Başkan kavramını ayıramaman sistematik bir düzen içinde hiç görev almamıl olmandan kaynaklı...

Nedense sürekli bu şekilde haakem showlar oluyor Fß haakemlemi kazanıyor ama avrupa hayır.. Türkiye'de de kazanmasın en azından biraz daha az tartışılcak şeyler olsun adeta askeri darbe yapar gibi işler yapılıyor insan ne desin başka...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Birşeyi tartışmayı karşıdakini anlamayı bilmiyoruz.

Herkes hakemden bahsediyor, Fenerbahçeli kim varsa geçmişten örnekler veriyor. Bütün mesajları tek tek okuyun sistem tamamen budur.

Daha önce defalarca belirttim. Geçmişten öyle örnekler veririm ki Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı küme düşürürüm. Geçmişi bırakın. Çünkü haksız kazancı istemezken, bu haksız kazancın farkındayken takımınızı savunmak için geçmişte size yapıldığında neden sesinizi etmiyorsunuz demek bana acayip geliyor. Acayip gelme sebebi basit. Ben burada taraflı konuşmuyorum ki. Hangi takım çıkıpta sağolsun hakem hatasından bir gol attık ta kazandık demiş. Galatasaray'da bunu görmedim. Beşiktaş'ta görmedim. Mesela Fenerbahçe yöneticileri bir hatada çıkar herşeyi söyler ama bu maçta nerdeler yani herkes kendi canı yandığında çıkar konuşur.

Dikkat ettiniz mi? herkes kendi canı yandığında konuşur dedim ama bu sefer konuşmanın haricinde farklı şeyler var. Çünkü ister kabul edin ister etmeyin bu maçta hakem hatası, hakem göremedi, hakemin yorumudur diyeceğimiz pozisyonlar olmadı. İnanın listeler çıkardığınız maçlardaki gibi skora tesir eden bir tek hata da olmadı.

Kimseye iftira atıyomuşum gibi görünmek istemem. Maçı canlı izleyen birisiyim.

Hakem öyle bir maç yönetti ki ince ince işleyerek Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdı. Art niyet aramayayım diyorum ama bilmiyorum belkide benim içim kötüdür.

İşte bende uyanan bu izlenimler maçı izleyen herkeste de uyandı. Fenerbahçelilerde de uyandı. Herkes bu galibiyetten memnun değil. Tanıdığım tek Fenerbahçe'li kişiler bu sitede yer almıyor. Ailemde arkadaş çevremde var. Aldığım yorumlar bir hakem ancak böyle kazandırır oldu. Dikkat edelim hakem hata yaptı değil böyle kazandırır oldu. Aradaki fark bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım'a çamur atmaya çalışanlar için; Aziz Yıldırım maç satın alan biri olsaydı Fenerbahçe Denizli ile 1-1 berabere kalıp şampiyonluğu vermezdi.

Fenerbahçe'li arkadaşlar uzun uzun yazmışlar bilmiyorum okuma zahmetinde bulunuldu mu ama okunduysa objektif olarak bu takıma 27 hafta penaltı verilmedi, ilk devre hakemler bizim lehimize ne hatalar yaptılar, Zico'nun ve arkadaşların da dediği gibi ilk yarıda Edu atıldı. Biz o zaman nerdeydik sorusunu kendimize sorabiliyorsak formaya göre yorum yapmamış oluruz. Bu soruları kendimize soramıyorsak Sarı-Lacivert forma olduğu için resmi sitelerden bu yazılar gelmiş oluyor.

Son olarak; hakemin bu kadar konuşulduğu maçın Chelsea maçı öncesine gelmesi hiç iyi olmadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Beşiktaş'ın bu sezon başından beri hakemlerden çok çektiğini herkes biliyor. Hakemler konusunda ne desler haklılar ama mesela dün çıkan yazıyı Kayserispor - Fenerbahçe maçından sonra da yayınlayabilseler daha çok takdir ederdim. Ama ülkemizde böyle birşey olmayacağı için, herkes işine geldiği zaman işine geldiği gibi konuştuğu için, onlar paraları götürürken burada birbirini yiyen taraftar oluyor.
    Serkan Abi dikkat ettiysen Beşiktaş'ın tepkiside aynen benim gibi MHK'ye ve özellikle Hakan Sivriservi'ye.Aziz Yıldırım ve ya F.Bahçe aleyhine bir şey söylenmemiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Birşeyi tartışmayı karşıdakini anlamayı bilmiyoruz.

Herkes hakemden bahsediyor, Fenerbahçeli kim varsa geçmişten örnekler veriyor. Bütün mesajları tek tek okuyun sistem tamamen budur.

Daha önce defalarca belirttim. Geçmişten öyle örnekler veririm ki Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı küme düşürürüm. Geçmişi bırakın. Çünkü haksız kazancı istemezken, bu haksız kazancın farkındayken takımınızı savunmak için geçmişte size yapıldığında neden sesinizi etmiyorsunuz demek bana acayip geliyor. Acayip gelme sebebi basit. Ben burada taraflı konuşmuyorum ki. Hangi takım çıkıpta sağolsun hakem hatasından bir gol attık ta kazandık demiş. Galatasaray'da bunu görmedim. Beşiktaş'ta görmedim. Mesela Fenerbahçe yöneticileri bir hatada çıkar herşeyi söyler ama bu maçta nerdeler yani herkes kendi canı yandığında çıkar konuşur.

Dikkat ettiniz mi? herkes kendi canı yandığında konuşur dedim ama bu sefer konuşmanın haricinde farklı şeyler var. Çünkü ister kabul edin ister etmeyin bu maçta hakem hatası, hakem göremedi, hakemin yorumudur diyeceğimiz pozisyonlar olmadı. İnanın listeler çıkardığınız maçlardaki gibi skora tesir eden bir tek hata da olmadı.

Kimseye iftira atıyomuşum gibi görünmek istemem. Maçı canlı izleyen birisiyim.

Hakem öyle bir maç yönetti ki ince ince işleyerek Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdı. Art niyet aramayayım diyorum ama bilmiyorum belkide benim içim kötüdür.

İşte bende uyanan bu izlenimler maçı izleyen herkeste de uyandı. Fenerbahçelilerde de uyandı. Herkes bu galibiyetten memnun değil. Tanıdığım tek Fenerbahçe'li kişiler bu sitede yer almıyor. Ailemde arkadaş çevremde var. Aldığım yorumlar bir hakem ancak böyle kazandırır oldu. Dikkat edelim hakem hata yaptı değil böyle kazandırır oldu. Aradaki fark bu.
    Evet maçın sonucunda hakem etkili oldu Burak ama daha önce sorularım yanıtsız kaldı, sana 2 soru soracağım.

Hakem maçı Fenerbahçe'ye vermek istese bunu için uzatmaların da uzatmasını bekler miydi? Neden vakit geçirmek için yattığı belli olan Kayserili oyunculara ve kaleciye sarı kart gösterip rakibi eksik bırakmadı?

İvankov ile Yasin'in pozisyonunu hatırlıyorsundur. Deivid'in pozisyonuna penaltı veren hakem, orada penaltı veremez miydi? Deivid'inkinden daha net müdahele vardı orada. Niyeti Fenerbahçe'ye maçı kazandırmak olsa orada çalar düdüğü ve Fenerbahçe maçı alırdı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri