
Originally Posted by
DisCo
Birşeyi tartışmayı karşıdakini anlamayı bilmiyoruz.
Herkes hakemden bahsediyor, Fenerbahçeli kim varsa geçmişten örnekler veriyor. Bütün mesajları tek tek okuyun sistem tamamen budur.
Daha önce defalarca belirttim. Geçmişten öyle örnekler veririm ki Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı küme düşürürüm. Geçmişi bırakın. Çünkü haksız kazancı istemezken, bu haksız kazancın farkındayken takımınızı savunmak için geçmişte size yapıldığında neden sesinizi etmiyorsunuz demek bana acayip geliyor. Acayip gelme sebebi basit. Ben burada taraflı konuşmuyorum ki. Hangi takım çıkıpta sağolsun hakem hatasından bir gol attık ta kazandık demiş. Galatasaray'da bunu görmedim. Beşiktaş'ta görmedim. Mesela Fenerbahçe yöneticileri bir hatada çıkar herşeyi söyler ama bu maçta nerdeler yani herkes kendi canı yandığında çıkar konuşur.
Dikkat ettiniz mi? herkes kendi canı yandığında konuşur dedim ama bu sefer konuşmanın haricinde farklı şeyler var. Çünkü ister kabul edin ister etmeyin bu maçta hakem hatası, hakem göremedi, hakemin yorumudur diyeceğimiz pozisyonlar olmadı. İnanın listeler çıkardığınız maçlardaki gibi skora tesir eden bir tek hata da olmadı.
Kimseye iftira atıyomuşum gibi görünmek istemem. Maçı canlı izleyen birisiyim.
Hakem öyle bir maç yönetti ki ince ince işleyerek Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdı. Art niyet aramayayım diyorum ama bilmiyorum belkide benim içim kötüdür.
İşte bende uyanan bu izlenimler maçı izleyen herkeste de uyandı. Fenerbahçelilerde de uyandı. Herkes bu galibiyetten memnun değil. Tanıdığım tek Fenerbahçe'li kişiler bu sitede yer almıyor. Ailemde arkadaş çevremde var. Aldığım yorumlar bir hakem ancak böyle kazandırır oldu. Dikkat edelim hakem hata yaptı değil böyle kazandırır oldu. Aradaki fark bu.