Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
1 ile 30 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Alakası yok bana göre.Ben öyle bir şeyi aklımın ucundan bile geçirmedim,geçirmiyorum.Benim bütün tepkim hakeme.F.Bahçe'yi bu hatadan dolayı suçlamak mantıksız olur....
    İşte Anıl senin gibi düşünmeyenlerin sayısı çok fazla. Açıkca diyemiyorlar ama onu ima ediyorlar. Aziz Yıldırım maçı satın aldı.

Burada biz de bunu diyenlere inat birşeyler yazıp duruyoruz, gerçi o kadar uzun şeyler yazıyorum ama okunduğunu hiç sanmıyorum, boşu boşuna kendimi yormuş oluyorum ama neyse.

Beşiktaş'ın bu sezon başından beri hakemlerden çok çektiğini herkes biliyor. Hakemler konusunda ne desler haklılar ama mesela dün çıkan yazıyı Kayserispor - Fenerbahçe maçından sonra da yayınlayabilseler daha çok takdir ederdim. Ama ülkemizde böyle birşey olmayacağı için, herkes işine geldiği zaman işine geldiği gibi konuştuğu için, onlar paraları götürürken burada birbirini yiyen taraftar oluyor.

Dün golden sonra dikkatinizi çekti mi İvankov önce arkadaşına kızıyor. Ne maçı bitirmeyen hakeme ne de 2 karış ofsaytı görmeyen yan hakeme kızıyor. Maç bitiyor oyuncular sarmaş dolaş çoğu. Sporcuları örnek almalıyız diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Beşiktaş'ın bu sezon başından beri hakemlerden çok çektiğini herkes biliyor. Hakemler konusunda ne desler haklılar ama mesela dün çıkan yazıyı Kayserispor - Fenerbahçe maçından sonra da yayınlayabilseler daha çok takdir ederdim. Ama ülkemizde böyle birşey olmayacağı için, herkes işine geldiği zaman işine geldiği gibi konuştuğu için, onlar paraları götürürken burada birbirini yiyen taraftar oluyor.
    Serkan Abi dikkat ettiysen Beşiktaş'ın tepkiside aynen benim gibi MHK'ye ve özellikle Hakan Sivriservi'ye.Aziz Yıldırım ve ya F.Bahçe aleyhine bir şey söylenmemiş...

Mesaj Yetkileri