Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

17 65.38%
  • Kayserispor

6 23.08%
  • Berabere

3 11.54%
Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 29. Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tamam işte serkancım bizim ve herkesin istediği bu zaten. KabuL etmek. Biz herkese yapıLmıyor demiyoruz ki. Burda ki çoğu arkadaşın hemfikir oLduğu nokta Fenerbahçe kazanmasına rağmen hakem hataLarı iLe kabuLLenmemesi.

Herkes zatne senin gibi objektif oLsa. OLay feLan çıkmaz
    Abi şu an burada 4 fenerbahçeli yorum yapıyor maçtan beri. Bir mesajlarını oku bakalım hepsi penaltı konusunda ne yazmış. Benimkiler dahil.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Ligin başlarında Haluk Ulusoy döneminde Galatasaray ın tartışmalı penaltıları, 5 metre ofsayttan attığı son dakika gollerinin çoktan unutulmuş olduğunu gösteren bir maç. Fenerbahçe ilk defa haksız bir penaltı attı. Elalem her sezon 3 er 5 er tane atar üstü kapatılır zamanında Anelka mı Nobre mi hatırlamıyorum elle bir gol atmıştır o hale konuşulur. Türkiye de işler malesef çok karışık. Herşey Fenerbahçe düşmanlığı üzerine. Bana son 2 sezonda bundan başka Fenerbahçe nin haksız bir puanını gösterin. Birde diğerlerinin..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Hatalar Önceden de Yapıldı Bunlar GS'Nin Yararına BJK'nin Zararına Oldu. Peki Siz Neyi Savunuyorsunuz? Penaltı Penaltı Değil Gol gol Değil..

Ligimizin Bukdar Çekişmeli Gittiği ve SOn Dönemlere Girdiğimiz Şu Anda böyle Hatalarla Ligin Kaderini Etkileyen Hakemler Gece Rahat Uyuyacaklarmı Acaba?
    İyi de bu haftalara kadar gelen süreçte hakem hatalarıyla kazanılan puanlarla bu takımlar burada. İlk hafta hakem hatasıyla puan kazanılmışsa şimdikinden bir farkı yoktur.

Bu sene aleyhine en çok hata yapılan takım Beşiktaştır. Gerçekten çok kayıp yaşadılar.

Bir de biz Ulusoy bize karşı dediğimizden yok öyle şey diyen arkadaşlar şimdi hakemler federasyon Fenerbahçe'yi tutuyor diyorsunuz. Geçmişte alyhimize yapılan hataları da kabul ederseniz biz zaten bugün yapılmış hataları kabul ediyoruz.

Eleştirilerinizi elbette yapn ama seviyeyi koruyun. Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, vs, vs bu lafım herkese.

Kendimize yapıldığında sustuğuumuz şeyler karşı tarafa yapılınca ortalığı yıkıyorsak burada bir sorun var demektir. Bunu bir düşünün derim, saygılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe'nin haksız puanına örenk görmek istersen bugün ki maçı izleyebilirsin. Ayrıca bırakın bu masumiyet ve altta kalmışlık ayaklarını. Fenerbahçe'ye neden "düşmanlık (!)" sergilendiği de bal gibi ortada..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Fenerbahcenin iki golüde hakemin armagani, ama mac bitti artik birsey yapilamaz..

Bu yil daha öncede böyle seyler olmustu ve yine olacak...ama hakem gercekten berbatti..
    sezon başını ne çabuk unutuyorsun galatasaray lı arkadaşım? 10 civarı tartışmalı puanınız var. ayrıca bana fenerbahçenin 2 senedir bu penaltının dışında başka haksız bir puanını gösterirmisin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben kabuL edenLer için birşey demiyorum ki . HaLa ısrar edenLere diyorum
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Fenerbahçe'nin haksız puanına örenk görmek istersen bugün ki maçı izleyebilirsin. Ayrıca bırakın bu masumiyet ve altta kalmışlık ayaklarını. Fenerbahçe'ye neden "düşmanlık (!)" sergilendiği de bal gibi ortada..
    bugunku penaltının yalnıslıgını kabul ediyorum fakat. birde galatasaray ınkileri çıkar bakalım güzel arkadaşım? ayrıca beşiktaş a diyeceğim yok onlar katledildi.

Karşında Anadolu takımı var ya ez ezebildiğin kadar,daha çok KUBİLAYLAR lazım bu ülkeye.Bugün Beşiktaş olsada Fenerbahçenin yerinde Galatasaray da olsa desteklerdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    sezon başını ne çabuk unutuyorsun galatasaray lı arkadaşım? 10 civarı tartışmalı puanınız var. ayrıca bana fenerbahçenin 2 senedir bu penaltının dışında başka haksız bir puanını gösterirmisin.
    2 senede kaç penaltı verildi ki zaten yahu, sen de.

Geçen sene net 6-7 penaltımız verilmemişti, o zaman neredeydiniz hak savunucuları?

Unutturmayacağım, Servet 5 metre ofsayttan gol atarken neredeydiniz?

Tolunay Kafkaf çok karakterli oyuncun Mehmet Topuz Edu'yu oyundan attırırıken hak savunucuları neredeydiniz? Bu mudur Tolunay Hoca karakterli oyuncularınız?

Lütfen arkadaşlar, ortamın gazına gelmeyin. Tekrarlıyorum, kendimize yapıldığında sessiz kaldığıız olaylar rakibe yapılınca ortalığı yıkmak ne derece doğrudur?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Tolunay Kafkas kurduğu o cümle ile kendisine zarar verdi , kişiliğini yansıtmış diyecek birşey yok
    Kişilik meselesine hiç girmeyelim istersen, herşey ortada. Yakında başını yakarlar Tolunay Hoca'nın başını da, doğruyu söyledi ya..

Nesil
    2006

Fenerbahçe'yi ligden düşürsünlerde şu yorumları okumasak...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam konu kiLitLemek istemiyoruz.

Biraz daha sakin oLaLım.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    sana istersen iyice arastirip liste bile cikartiririm

Ben birtek Fenerbahcede böyle oluyor demiyom, Galatasaray, Besiktas, hattaa 3.ligte bir takimada böyle seyler olur..

Galatasarayin 10 puan civari tartismali puani var diyorsun, ama sunu unutma en az o kadarda hakemlerin engellemeriyle alamadigimiz puan var!

Konu burda bitsin, hic bir yere varamayiz kavgayla..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İmzalara ve mesajlara dikkat edin.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    2 senede kaç penaltı verildi ki zaten yahu, sen de.

Geçen sene net 6-7 penaltımız verilmemişti, o zaman neredeydiniz hak savunucuları?

Unutturmayacağım, Servet 5 metre ofsayttan gol atarken neredeydiniz?

Tolunay Kafkaf çok karakterli oyuncun Mehmet Topuz Edu'yu oyundan attırırıken hak savunucuları neredeydiniz? Bu mudur Tolunay Hoca karakterli oyuncularınız?

Lütfen arkadaşlar, ortamın gazına gelmeyin. Tekrarlıyorum, kendimize yapıldığında sessiz kaldığıız olaylar rakibe yapılınca ortalığı yıkmak ne derece doğrudur?
    Gaza gelmeyin diye uyarıyorsunuz, sizin üsluplarınızın da aşağı kalır yanı yok. Aradaki rütbe farkı yüzünden kullandığınız cümleler o kadar sert oluyorki, net aleminde olduğumuzu unutuyorsunuz sanırım.

Lafım özellikle size değildir Sekopej, bu şekilde davranan yöneticileredir..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Fenerliler hiçbir şekilde, galatasaraylılara kızmasın. bu nasıl bir zamanlar bazı fenerlilerin gs nin avrupa maçlarında rakiplerini tuttuklarından dolayı gs li bazı arkadaşlar fb nin rakiplerini tutuyor bu da o hesap.

gs haksız puanlar kazanırken fb li arkadaşlar ortalığı velveleye veriyordu. şimdi aynısını gsliler yapıyor. ne var bunda?

Nesil
    2006

TSL'ye İngilterede ki kural getirilmeli bir oyuncu yerde iken maç devam etsin. Böyle olursa Anadolu Takımları gerekli cezalarını kendiler çeker. Kayseri takımı bu maçta 20 dk gereksiz yere yatacağına Fenerbahçe'ye üç gol atsalardı bunları konuşmazlardı.

Edu hatalı yere atıldığınde Kayserispor çok iyi oynadı diyordunuz, bu gün Fenerbahçe %70 top oynama ile oynadı bu gün niye Fenerbahçe iyi onyadı demiyorsunuz?

Takımların isimlerine göre yorumlamayın o zaman hep düşünceleriniz çelişir.

İki maç sonra şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tolunay Kafkas ın açıklamalarına altına imza atarım..keşke herkes bu kadar " doğru " konuşAbilse..!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bugün ki hataların F.Bahçe ile uzaktan yakından alakası yok bence.Belkide futbolcular bile huzursuz olmuşlardır normalde kazanabilecekleri maçı hakem sayesinde kazandıkları için...

Tamamen Hakan Sivriselvi denilen haysiyetsizin işleri bunlar.Kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor.Bu hakemin art niyetli olduğu İst.Belediye - Beşiktaş maçında belliydi.Bobo kırmızı gördükten sonra sadece iteceğine sağlam bir tane vursaydında çekişmeli geçen şu ligde bir daha maç yönetemeseydi bu mükemmel hakemlik yeteneklerine sahip olan mahlukat...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Fenerliler hiçbir şekilde, galatasaraylılara kızmasın. bu nasıl bir zamanlar bazı fenerlilerin gs nin avrupa maçlarında rakiplerini tuttuklarından dolayı gs li bazı arkadaşlar fb nin rakiplerini tutuyor bu da o hesap.

gs haksız puanlar kazanırken fb li arkadaşlar ortalığı velveleye veriyordu. şimdi aynısını gsliler yapıyor. ne var bunda?
    Aydıncım haklısın. Ben de buna karşı herkes hatayı kabullenirse sorun olmaz diyorum. Biz bugünkünü kabul ediyoruz. Galatasaraylı arkadaşlar da geçmiş maçlarda hakem hatalarıyla kazandığı puanları kabul etse, bugünküyle bir farkı olmadığını kabul etse sorun çıkmayacak zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    TSL'ye İngilterede ki kural getirilmeli bir oyuncu yerde iken maç devam etsin. Böyle olursa Anadolu Takımları gerekli cezalarını kendiler çeker. Kayseri takımı bu maçta 20 dk gereksiz yere yatacağına Fenerbahçe'ye üç gol atsalardı bunları konuşmazlardı.

Edu hatalı yere atıldığınde Kayserispor çok iyi oynadı diyordunuz, bu gün Fenerbahçe %70 top oynama ile oynadı bu gün niye Fenerbahçe iyi onyadı demiyorsunuz?

Takımların isimlerine göre yorumlamayın o zaman hep düşünceleriniz çelişir.

İki maç sonra şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.
    Sami Yen'de hep beraber kutlarız..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ve kabul edelim ki bu şekilde kazanmayı kimse istemez. Kim isterdi ki burada bu şekilde tartışmalarla uğraşmayı. Kaybetseydik oyuncuların isteksizliğini, Zico'nun yanlış tercihlerini, kısacası futbolu konuşurduk.

Ama şimdi yetersiz hakemlerin yaptığı hatalar yüzünden gereksiz yere geriliyoruz ve keyfimiz kaçıyor ve bu da hiç mi hiç hoşuma gitmiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam penaLtı penaLtı değiLdi. GoL de haksız ikinci goL.

Şimdiye kadar yazdınız, ettiniz.Bir şey demedik. Tamam artık birazda Laftan anLayaLım. Burası taraftar forumu değiL.

NapaLım geri getirecekmisiniz ? Ya da düzeLtebiLecekmisiniz herşeyi. Görüşünüzü beLirtin. Karşınızda kini kırmadan, etmeden.

Rahatsızsan biLdir. Bu kadar basit. Daha ne uzatıyorsunuz ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ortamı germeyin. bundan önce yazılan şeylere cevap vermeyin. konuyu güzel güzel tartışalım evet hakem kötüydü. ama bunu fanatikliğe vuracak şekilde tartışacak, hala eski maçları gündeme getirmek istiyorsanız buraya yazmayın. rica ediyorum gidin taraftar sitelerine orada yazın ne yazacaksınız. orada kusun nefretinizi.

şimdi konudan devam ediyoruz ama hala yok haluk ulusoymuş yok eski maçlarmış yok bilmem neymiş. bunları yazanın en az 20 dosya cezası alacaktır yazdığı üsluba göre.

şimdi lütfen futbolu tartışın.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İlginç olanı Deivid bile penaltıya gülüyor Ivankov ile çok yazık. Maçın hakemide Beşiktaş-Belediye maçının hakemiymiş. Onun için Beşiktaş'lı arkadaşlar kusura bakmasın zamanında onların yazdıklarına karşıydım ama şimdi hak vermemek elde değil. Bobo'ya verdiği kırmızı kartı doğru bile olsa görmeden veren bir hakem nasıl oluyorda burnunun dibindeki Deivid'in pozisyonuna penaltıyı çalabiliyor. Neyse maçıda izledim çok güzel maç olmuş. Hakem karışmasaydı maça şuan bunlar konuşulmuyor olacaktı. Tolunay Kafkas'a birşey bulmayın bari adamın takımı haksız yere puan alamadan dönüyor İstanbul'dan. Ne desin adam ? Sadece üzgünüz demeklemi yetinecek ? İlk yarı bitiminde Volkan Ballı idi heralde hemen hakemin yanına koştu ilk yarıdada öyle tartışılcak bir pozisyon da yoktu sanırsam.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Kayseri hayatının maçına çıkmış gibi sanki bir final havası içerisinde oynadı, tebrikler
    Oyuncuların 8193274891248971294871 saat yerden kalkmamalarına 8479172487142 saat boyunca da faulleri, ofsaytları, autları, taçları kullanmasına rağmen hakem de 5 dakika uzattı...

Hakem bu akşam resmen bize çalıştı desem yeridir, bu maçı kaldıramadı.Penaltının uzaktan yakından alakası yok, 2. golde ofsayttı ztn.. Fenerbahçe'nin aslında böyle şeylere ihtiyacı yok! Keşke olmasaydı ama nabalım olan oldu.. Şimdi bu topiğe Fenerbahçelilerden çok Galasaraylılar yorum yapacak doğal olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fener'i tebrik ediyorum.Bahane aranmamalı çogu zaman hatta 2-3 hafta önce gs lehine verinlen ucuz kararlarlarla 3 puan almamızı saglamıstı.Lafım yoq.türk hakemleri böyle.Avrupada neden türk hakemimiz yoq anlıyorum...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben en çok herşeyden öte. Hadi penaLtı kararıdır. Tamam açı var vs

Dakika uzatmış. Saat onda onada bir mana buLabiLir.

Kafamın basmadığı Vederson un uçan tekme iLe rakibe attığı tekmeydi. Buna bir anLam veremedim. Yani biraz daha aşağı geLse tekme çok ciddi hasarLar bırakabiLirdi rakibinde. En azından bunu bari es geçmemeLiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

90+5te kazanmak inanılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çon önemli bir 3 puan elde ettik. Ligimizin son haftalarına girerken Şampiyonluk yolunda altın değerinde bir maçtı öyle yada böyle sonuç olarak 2-1 kazandık.

Maçta 2 değil, 3 tartışmalı pozisyon var bence.

1. Devre arasında da dile getirdiğim Kayserispor'ın golünde top dışardan çevrilmiş gibi duruyor, ama top havadan gelip aynı şekilde ortalandığı için orda auta çıktımı çıkmadımı net birşey söylemek imkansız.

Penaltı pozisyonu, pozisyonda Koray Deivid'i itiyor evet fakat nasıl itiyor? Normal bir mücadele esnasında Deivid'in arkasından bir dokunma var ama o dokunma ile öyle düşülür mü? Hayır. Deivid çok profesyonelce yere bıraktı kendini, benzer bir şekilde kendini ceza sahasının dışında da bıraktı bu maçta. Deivid görmeyeli hayli narinleşmiş

Semih'in gol pozisyonunda ise 96. dakika falan diyorsunuz ama fazla birşey uzamadı 5 dakikanın haricinde, nice maçlar var +5 denip fazladan 30,40 saniye daha uzatılan. Hakemlerin düdüğünü otomatik yapalımda +5 bittimi çalsın iyisi.

Ayrıca Semih'in golünde bence ofsayt yok. Lig TV'deki Gol görüntüsünde aynı hizada gözüküyor.

Sayfa 5 / 10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri