1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Beşiktaş'a şok ceza !

Hybrid View

ne haklısı Aygün altı üstü bi küfür v Alex'e atılan çeyreği dolu su şisesi sonunda Alex'in yerde 15dk yatması ile oluşan bir ceza bu iki nedenle

80milyar
    saha kapama
    seyircisiz

Üyev evlat muamelesi görüyoruz hep cezalar bize, hakem hataları bize herşey bize karşı yinede pes etmicez...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    ne haklısı Aygün altı üstü bi küfür v Alex'e atılan çeyreği dolu su şisesi sonunda Alex'in yerde 15dk yatması ile oluşan bir ceza bu iki nedenle
    Fıratcım bir kaç ceset çıkıncamı ceza gelecekti. Nasıl böyle basitleştiriyorsunuz anlamış değilim. Sahaya herhangi birşey atanı adam öldürmeye teşebbüs etmiş olarak sayıyorum. Bugün kağıt atar sahaya yarın bozuk para ve inan bu bozuk para dediğimiz şey ufacık ama birinin ölmesine sebeb olabilir. Bence artık çıkın şu hakkımız yeniyor modundan çünkü tren kaçtı kaçıyor. Dalga geçmek için veya başka şey için demiyorum ama cidden bende oluşmaya başlayan bir fikir var. Biraz abartayım ve Beşiktaş seyircisi sahayı silahla tarasa ve ceza gelse hakkımız yeniyor diyeceksiniz. Böyle bir psikoloji içindesiniz. Belkide ben yanlışım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post

80milyar
    saha kapama
    seyircisiz

Üyev evlat muamelesi görüyoruz hep cezalar bize, hakem hataları bize herşey bize karşı yinede pes etmicez...
    Bunlar bile yeter. Beşiktaş bu sene halen yarış içindeyken olmayacak bişey bu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri