Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Beşiktaş'a şok ceza !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş'a şok ceza !

Flaş!
    Beşiktaş'ın Süper Lig'in 29. haftasında oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasında, Siyah Beyazlı taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler ve küfürlü tezahürat nedeniyle, profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz, 1 maç saha kapama ve toplam 80.000 YTL para cezası verdi.

Kurul bugün başkan Reşat Bostan'ın da katılımı ile İstanbul'da gerçekleşterdiği toplantı sonrasında bu karara vardı. Siyah Beyazlılar bu karara göre Süper Lig'in 30. haftasında 11 Nisan cuma günü İnönü Stadı'nda oynanacak olan Gençlerbirliği Oftaş karşılaşması maçında taraftar desteğinden yoksun, Bursaspor karşılaşmasında seyircisiz oynayacak.

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Haklı bir ceza oldugu kanısındayım ancak 1 maç saha kapamayı kaldırırlar 1 maç seyircisiz + para cezasına döner.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden şok olsun ki ne bekliyordunuz? Türkiyede gerek saha içi gerek saha dışı kuralların hiç aksatılmaksızın sadece Beşiktaşa uygulandığını bilmiyormusunuz yoksa? Her maç kulakları bizim tribünde olanların saniyelerle edilmiş küfürleri hiç atlamadan cezaya çarptırdıklarını ama rakiplerin dakikalarca organize bir şekilde ettiklerini duyamadıklarını bilmiyormusunuz.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

biliyoruz koray abicim biliyoruz bosuna sıkma tatlı canını biz alıstık bu ceza birşey değil seyircisizde yeneriz oftası RUHUMUZ YETER!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ceza dogru bence..Tahkim saha kapatmayı kaldırmaz..Bence umutlanmayın derim.Bu konuda fazla taviz vermiyorlar..Galatasaray'a toplu küfür olmadıgı halde üstelik deplasmanda sayısı 50 kişinin bulmadıgı küfür yüzünden ceza geldi...Beşiktasa gelen ceza kurallara göre;Küfür etme var,Yabancı cisim var falan fila neyse olan oldu...

Umarım Bu cezalar her takıma esit olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

saha kapatma ve seyircisiz dışında zaten başka birşey veremezlerdi + daha önceki maçlarda yapılan toplu küfürlerde bunda etkili oldu...

Tahkime gitse dahi fazla bir indirim olacağı kanısında değilim. 1 maç kesin seyircisiz onaylanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

1 maç seyricisizi anladıkta kapama neyin nesi?

Ama daha önce 15 saniye küfürden dolayı seyircisiz oynama cezası alan bir takıma bu kadar az verilirmiydi,tabiki verilmezdi...

Ama farketmez biz siyah-beyaz rengin olduğu her yerdeyiz.Versinler İzmir'e,Ankara'ya gidelim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by anilton View Post
    1 maç seyricisizi anladıkta kapama neyin nesi?

Merak etme 1 maç seyircisize çevrilir o.

Türk futbolunun üvey evladı ßeşiktaş...

Hiç farketmez biz oynuyoruz 11yürekli isim ile bunlar bizi durduramaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şok bir ceza değil bana göre. 2 maç seyircisiz bekliyordum 1'i saha kapatma olarak gelmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tahkim de onar kararı. Çünkü bu Federasyon taviz vermiyor ve Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu bu Federasyonda çok uyumlu. Zaten biri ceza verir diğeri kaldırırsa başa dönmüş oluruz.

Büyük takımlara verilen cezalar diğer takımlar için caydırıcı ve gözdağıdır eminim ki Fenerbahçe de cezalık hareket yaparsa kesin verirler. Çünkü ceza almayan ezeli rakip o kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahce'ye de ceza yakındır..Onların taraftarı dikkat etmesi lazım..Zaten sapıkaları var..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Keşke sezon sonuna kadar seyircisiz oynasak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ın önüne koyulan bir taş mıdır bunu zaman gösterecek. Aynen Galatasaray'ın cezasında olduğu gibi onuda zaman gösterecektir. Çünkü herkes biliyor. Bu kararlar şimdiye kadar adil dağıtılmadı. Bu anlık saniyelik birşey değil ki Futbol Disiplin Kurulu hata yaptı, pozisyonu kaçırdı diyelim.

Ancak şuda var. Tek kulübe bağlayarak değil genel konuşuyorum; küfürü et, yabancı madde at, saha benim saha istediğimi yaparım anlayışını abart. Sonra birileri çıksın cezasızlığa alıştırsın ve artık son perde. Bu yapılanlara ceza gelmeye başladığında da hakkımız yeniyor denmeye başlandı. Cezanın gelmesi haklıdır ama aynı şartlarda başka kulüplere gelmezse o zamanda hak yenmiyor, adil dağıtılmıyordur. Bizlerde bu durumda ilk seçenek olarak art niyet arıyoruz. Galatasaray'da ceza aldı hatta puan bile kaybettik ama durdurmak istiyorlar demedim dememde. Galatasaray çıkıp yenecek, haksızlık gerçekten varsa fark atıp yenecek ki mesajı verebilsin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çok yerinde haklı bir ceza.Para cezasına dönmez inş.

ne haklısı Aygün altı üstü bi küfür v Alex'e atılan çeyreği dolu su şisesi sonunda Alex'in yerde 15dk yatması ile oluşan bir ceza bu iki nedenle

80milyar
    saha kapama
    seyircisiz

Üyev evlat muamelesi görüyoruz hep cezalar bize, hakem hataları bize herşey bize karşı yinede pes etmicez...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bırak versinLer Fırat. VersinLer, aLıcakLar cevapLarını hepsi bir gün mutLaka

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Alex'e demir çubuk gibi birşeyde atmışlardı..

demir çußukmu olm ne yaptın

bayrak çußuğuydu o

Galatasaray´a verilen ceza ortada,Tff adaletli davranmak zorunda,Bjk Fb macinda cok küfür etti ve sahaya yabanci maddeler atti.Ceza yerinde..

Saha kapatma cezasi bence cok komik bir ceza,gecen sene Fb-Ts macini Izmire vermislerdi,orada 70.000 kisi izlemisti Feneri Ayni sekilde Bjkyi de oraya götürürler,Bursa macini orada izler taraftarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bencede saha kapatma İzmir stadı varken ceza değil ödül

Ayrıca bende cezanın haklı olduğu kanısındayım Alex'e iki kere yabancı madde ve neredeyse 45 dk küfür edildi tabi buna maç sonunda Fenerbahçeli oyuncular tünelden girmeye çalışırken atılan cisimlerin haddi hesabı yok zaten BJK stadında küfürsünz maç yok ceza haklı.
    Tahkime gidilrse 80.000 YTL 50.000YTL'ye düşer sadece

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamda hazırLandık İstanbuLa Bursa maçına hesap görmeye gidicektik. Bursada kendi takımımızı izLeyemiyoruz dedik İstanbuLda izLeyeLim, mesaj göndereLim ama kısmet değiLmiş. Farketmez, İzmir, Bursa, Ankara nerde oLursa Bursa maçında tribündeyiz. Bu oLanLardan sonra artık farz oLdu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    demir çußukmu olm ne yaptın

bayrak çußuğuydu o

Sonuçta çubuk.(: Ya demir olup adamın kafaya atsalardı yarılsaydı kafası.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    ne haklısı Aygün altı üstü bi küfür v Alex'e atılan çeyreği dolu su şisesi sonunda Alex'in yerde 15dk yatması ile oluşan bir ceza bu iki nedenle
    Fıratcım bir kaç ceset çıkıncamı ceza gelecekti. Nasıl böyle basitleştiriyorsunuz anlamış değilim. Sahaya herhangi birşey atanı adam öldürmeye teşebbüs etmiş olarak sayıyorum. Bugün kağıt atar sahaya yarın bozuk para ve inan bu bozuk para dediğimiz şey ufacık ama birinin ölmesine sebeb olabilir. Bence artık çıkın şu hakkımız yeniyor modundan çünkü tren kaçtı kaçıyor. Dalga geçmek için veya başka şey için demiyorum ama cidden bende oluşmaya başlayan bir fikir var. Biraz abartayım ve Beşiktaş seyircisi sahayı silahla tarasa ve ceza gelse hakkımız yeniyor diyeceksiniz. Böyle bir psikoloji içindesiniz. Belkide ben yanlışım.

yapma abi sahada kim ölmüş İnönü'de ?

Sanki tribün lideri bizim Adolf Hitler...

Abartma yok gecen cumartesi-pazar abartmadığımızı yine gördü herkes, böyle bir ceza çok altı üstü Alex dün Chelsea'lileri yaptıklarını bize yaptı bunu Kezman'da yaptı bize bu adamların abartmaları yüzünden birde küfür yüzünden Allah rızası için Alex kapalının tam önünde yine attı kendini yattı ne yapsın taraftar alkışlasınmı ? tamam ceza gerekli ben cezasız kalsın demiyorum ama bu kadar fazla Bursa maçını elimizden alıyorlar yazıklar olsun hep bize hep bize Saraçoğlunda en son ne zaman seyircisiz maç oynadığını bilen varmı Fßnin ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yerinde doğru bir karar. Bizim de deplasmanda 20 - 30 kişilik grup küfür etti diye seyircisiz oynamıştık. Bu da gayet normal..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu cezalar da hep Beşiktaş'ı bulur zaten.1 maç seyiricisiz ceza yeterli olacaktı ama ne yaptı Pfdk?Yazık ya.Bobo'nun 4 maçlık cezasını kaldırmayanlar bunu hiç kaldırmaz.Yazık yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben İnönüde birisi öldü demedim. Sadece sınırlarınızı öğrenmek için en uç noktayı kullandım. Bize doğru ceza geldi demeniz için birisi mi ölmeli diye neyse konu bu değil.

Şu tarz bir yoruma sanırım kimse sesini etmez. Biz cezayı hakettik ama X bir kulup aynısını yaptığında ceza gelmiyor. Çifte standart var denirse ben tartışırım aynı kulvarda da yer alırım.

Ama bize niye ceza geldi biraz küfür ettik, sahaya yarısı dolu pet şişe attık dersen buna itirazım var. Çünkü yazdığından tamamen bu anlam çıkıyor. Düşün ki Beşiktaş'a küfür eden bir takımın taraftarı bunu söylüyor

"altı üstü bi küfür v Delgado'ya atılan çeyreği dolu su şisesi"

sende derdin ki işte fanatizm budur. Bende bunu belirtmek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yanılmıyosam 3 sene önce BJK stadında bir taraftar bıçaklanara öldürülmüştü.Hatta maç Rize maçıydı

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya
    yapma abi sahada kim ölmüş İnönü'de ?
    .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DisCo View Post

sende derdin ki işte fanatizm budur. Bende bunu belirtmek istedim.
    demezdim sitede kimseye dediğimi sanmıyorum ßunu...
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 09.Nisan.2008 at 18:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri