-
yapma abi sahada kim ölmüş İnönü'de ?
Sanki tribün lideri bizim Adolf Hitler...
Abartma yok gecen cumartesi-pazar abartmadığımızı yine gördü herkes, böyle bir ceza çok altı üstü Alex dün Chelsea'lileri yaptıklarını bize yaptı bunu Kezman'da yaptı bize bu adamların abartmaları yüzünden birde küfür yüzünden Allah rızası için Alex kapalının tam önünde yine attı kendini yattı ne yapsın taraftar alkışlasınmı ? tamam ceza gerekli ben cezasız kalsın demiyorum ama bu kadar fazla Bursa maçını elimizden alıyorlar yazıklar olsun hep bize hep bize Saraçoğlunda en son ne zaman seyircisiz maç oynadığını bilen varmı Fßnin ?
-
Ben İnönüde birisi öldü demedim. Sadece sınırlarınızı öğrenmek için en uç noktayı kullandım. Bize doğru ceza geldi demeniz için birisi mi ölmeli diye neyse konu bu değil.
Şu tarz bir yoruma sanırım kimse sesini etmez. Biz cezayı hakettik ama X bir kulup aynısını yaptığında ceza gelmiyor. Çifte standart var denirse ben tartışırım aynı kulvarda da yer alırım.
Ama bize niye ceza geldi biraz küfür ettik, sahaya yarısı dolu pet şişe attık dersen buna itirazım var. Çünkü yazdığından tamamen bu anlam çıkıyor. Düşün ki Beşiktaş'a küfür eden bir takımın taraftarı bunu söylüyor
"altı üstü bi küfür v Delgado'ya atılan çeyreği dolu su şisesi"
sende derdin ki işte fanatizm budur. Bende bunu belirtmek istedim.
Mesaj Yetkileri