ilhan abi tekrardan teşekkürler fiorentina ile oyun açtım hazırlık maçlarını yardımcı antrenöre oynattım ligin ilk maçıyla başladım total dominasyonu kullanmaya ilk sezonda taktiğinle 6 puanla farkla 2.oldum uefada çeyrek finalda 1-1 0-0 blackburn elendim depslanmandaki blackburn maçında tek kale oynamama rağmen gol atamayınca elendim montolivo 4ay kuzmanoviç 6ay 2.yarı sakatlandılar onların yerine transfer ettiğim georginio wijnaldum ve per clijan skeljbred ile devam ettim sakatlıklar olmasa şampiyon oluyordum belkide pazzini 50 maçta 41 gol ile sezonu tamamladı mutu yu 50 milyona chelsea ye sattım yerine monacodan menezi aldım yeni sezon için transfer önerebilirmisin ilhan abi bu arada ekran görüntüsü koymayı bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz? ekran görüntülerini sunarım kariyer hikayesi yazmam arkadaşlar kariyer hikayeni yazdın diye eleştirebilirler diye düşünüyorum sözün kısası total dominasyonu takımınıza kullanın başka taktik aramayın çünkü bir efsane total dominasyon![]()