1 ile 30 arası toplam 380 sonuç

Konu: [802 için] Total Dominasyon - Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu oyunun zorluğundan kaynaklanıyor. Her sene aynı taktikle bütün kupaları toplamak insanı oyundan soğutur. Bunun içinde yapay zeka da zamanla senin taktiğini çözüyor. Oyunun gerçekciliği de burda zaten.

O İtalya'daki takım Genoa. Bildiğim kadarıyla ilk sene şampiyon olmamış zaten.2.sene galiba şampiyon olmuş. Bu da demek oluyor ki taktik zamanla oturur takımına. Ama sen bakma öyle ilk senesinde ne var ne yok bütün kupaları toplayanlara. Çoğu için demiyorum ama daha geçen bu taktik altında bir arkadaş her maçı 5-10 kez oynuyorum dedi. Tabi böyle yapanlar da var sonuçta herkesin fm anlayışı bir değil.

Bana kalırsa oyuncu komutlarına çok girme. Sadece oyuncu mantalitelerini ayarla.Sonuçta karşındaki yapay zeka takım halinde oynuyor. Tek tek komutlarla değil. Ayrıca takımın genel mantalitesini 2-3 kademe artırıp-yada azaltmak birşey değiştirmeyecektir. Oyuncu komutlarından oyuncu mantalitelerini değiştirmen lazım. İlk sene tek forvet olarak hızlı bir oyuncu kullanıyorsan ikinci sene uzun pivot bir oyuncuyu deneyebilirsin. Tabi komutlarınında bu oyuncuya uyması lazım. Bir de her sezon bu taktikle oynayacan diye bir kural yok heralde , en azından oyuncu dizilişlerini değiştirip farklı bir formasyona döndürebilirsin.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Çoğu için demiyorum ama daha geçen bu taktik altında bir arkadaş her maçı 5-10 kez oynuyorum dedi.
    Sanırım bu arkadaş ben oluyorum... Ama yanlış anlaşılma olmasın ben her maçı değil sezon boyunca yenildiğim 3-4 maçı (onlar da derbiler genellikle) tekrar oynuyorum ve bunu da 5-10 kez oynayarak değil, mesajımda da yazdığım gibi 2-3 kez oynayarak yapıyorum, beraberlik alınca da devam ediyorum.Ama bunu sadece GS ile oynarken yaptım, o da dediğim gibi yenilmezlik reorunu sürdürmek için...

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, benim FM anlayışım kesinlikle bu değil. Ben bu seneye kadar çıkan oyunların hiçbirinde maçları tekrar oynamadım.Benim FM anlayışım şöyle aslında; bütün maçlar full izlenecek,hiçbir maç tekrar oynanmayacak ve antreman,taktik hepsini ben hazırlayacağım, hiçbir taktik indirmeyeceğim internetten.Ama zaman sorunu ve bu oyunda gördüğüm kadarıyla taktik indirmeden başarının zor gelmesi veya gelmemesi bunları yapmamı engelliyor...
    Last edited by ua_anil : 15.Nisan.2008 at 22:13 Reason: İmla hataları...

Mesaj Yetkileri