-
hocam öncelikle taktiğin için ellerine sağlık demek istiyorum. sonradan da sorunumu aktarmak istiyorum. fm 2007 de tanıştığım taktiğinle. hayattan bezmiş bir şekilde taktik araken detaylı anlatımın ve diğer arkadaşların yorumlarıyla bir deneyeyim dedim. sonuç oldukça başarılıydı. bu yılda 8.0.2 çıktıktan sonra tekrar başladım oyuna ve her sıkıldığımda yaptığım gibi ingiltere blue square den bir takım seçtim. ilk yıl eastleigh ile blue square premier e çıktım. inanılmaz iyi sonuçlar alıyordum. sonra bir kaç takviye ile bir üst ligde mücadele etmeye başladım. ilk haftalar ağır yenilgiler ve de berbat bir futbolla geçti. ha çıkışa geçtim geçeceğim derken ligde yaklaşık 20 maç oynadım sonuç hüsran. taktik adeta dağılmıştı. bunun üzerine barça ile ayrı bir oyuna başladım tek bir kaleci transferi ile ilk sezonda tüm kupaları topladım. ikinci sezonda gayet iyi giderken kapattım oyunu. iyi de bunu niye anlatıyorsun diyebilirsin. taktiğin ikinci yıl çöküp çökmediğine bakmak istedim sadece. neyse asıl soruma geçmek istiyorum. sence neden taktik bu kadar başarısız oldu ya da taktikte bir sorun yoksa neden takım bu hale geldi. umarım bu konuda yardımcı olabilirsin. sakın yanlış anlaşılmasın taktiğe çamur atmak gibi bir düşüncem yok aksine taktik inanılmaz başarılıyken nerdee bir hata yapılmış olabileceğini öğrenmek istiyorum.
biraz uzun oldu kusura bakma
Mesaj Yetkileri