Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 35. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Trabzonspor
-
Berabere
-
Nisroc saçmalama ! Şu ortamda geçen haftaki Fenerbahçe-Kayseri maçından sonra senin konuşmaya hiç hakkın yok !
shamur1´isimli üyeden Alıntı
Tartışmaya gerek yok. Galatasaray maçı haketti ve kazandı. Hakem Umut'un golünü verseydi bile 1 puanı bile haketmemiş olacaktık.
Benim bu yazdığımdan Umut'un attığı golün ofsayt olmadığını çıkarıyorsan gerçekten daha üstünde durmaya gerek yok. Ben orda o gol verilseydi bile diyorum yani Umut'un attığı gol ofsayt değildi demiyorum .
Yahu valla sizlere anlam veremiyorum. Helede bir Fenerli arkadaş gelip bıkmadınızmı hakemlere saldırmaktan diyorya resmen gülüyorum buna.Yahu siz değilmiydiniz her sezon Ulusoy istifa istifa diye diye şampiyon olan takım ? Herşeye bahane bulanlar bizlermiydik ? Zamanında kulüpler birliğini tanımayan ve şuan kulupler birliğinin başında olan Başkan kimdir ? Örnekleri saymakla bitmez.
Galatasaray'ın şampiyon olduğu sene hani denizli maçı sonrası Galatasaray'ın şampiyonluğundan çok Aziz Yıldırım'ın istifa edecem senaryoları dönmedimi ? Her maç sonrası hakemlere , federasyona saldıranlar Fenerbahçe camiası deilmiydi ? Üstelik şampiyonda oluyorsun . Bu ne biçim bir çelişkidir.
Artık kendinize gelin ya. Ben bu maçın sonunda ne hakeme, ne başkasına suç buldum. Bizim sorunumuz bizi bu hale getiren yönetim ve teknikdirektördür. Ben öyle sağa sola saldırarak kendi başarısızlığımı bahanelere dayatan birisi değilim. Anlaştık mı ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Nisroc söyle bakayım Manisa maçında ne olmuş ? 60 dakika 10 kişi oynadık . Bu mudur hakemin yardımı ? Yahu ne komik adamsın.
Last edited by shamur1 : 13.Nisan.2008 at 15:41
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri