Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 13.04%
  • Fenerbahçe

11 47.83%
  • Berabere

9 39.13%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 194 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Ankaraspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hep hakem konuşmaktan sıkıldım artık yeter. Tamam hatalı veya değil. Kezman o penaltıyı atsaydı Fener kazanmıştı. Bitti bu kadar
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Son 1 soru soracağım daha da uzatmayacağım, artık hakem konuşmayalım. Hakan Şükür'ün rakip sırtına dokundu diye kendini yere atıp kazandırdığı bir penaltı vardı, o zaman da aynı tepkiyi gösterdin mi Hakan Şükür'e ya da o penaltıyı veren hakeme?

Tekrar söylüyorum bu hatalar hep yapılıyor, bu sezon en çok Beşiktaş'a karşı yapıldı bunu da kabul ediyorum tek kabul etmediğim eğer şampiyon olursak alyhimize yapılan hataların görülmeyip lehimize yapılan hataların gündeme gelmesi olacak ve mutlaka da gündeme gelecek diğer yapılanlar unutulup.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Hep hakem konuşmaktan sıkıldım artık yeter. Tamam hatalı veya değil. Kezman o penaltıyı atsaydı Fener kazanmıştı. Bitti bu kadar
    Onu yazdım zaten İlhancım, hakeme gelene kadar hatalı çok. Zico da Kezman'ı kaybetmemek için vuruş esnasında değiştirmedim atıcıyı dedi. Ama hata yaptığını da ekledi ve yaşaıp öğreniyoruz diyerek bitirdi. Deivid'in solda oynaması, Maldonado tercihi, oyuncuların iyi konsantre olamaması gibi hatalar var sürüsüyle.

Bu hatalar umarım gelecek 4 maç için düzeltilir ve bu maç onun işareti olur. Bu şekilde olumlu düşünmekten başka yapacağımız birşey yok şu anda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serkan sakin ol

sporx'deki bir yazarın yazısı o

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olamıyorum, pek kafaya takan biri değilimdir ama geçen hafta yapılan yorumlar çoğu Fenerbahçeli gibi benim de çok ağırıma gitti. Öyle ki koca sezonun emeği hiçe sayılıp o maç gösterilecek kazanılan şampiyonluğun ardından. Geçmişte ve ondan sonra oynanan maçlar da ortada ama onlar unutulacak.

Yoksa bu puan kaybında ben hakemi suçlamıyorum, hatta hakeme hiç girmeyelim maçı konuşalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ankara'm yaptı yapıcağını Puan toplama serisini devam ettiriyoruz bu futbolla küme düşmeyiz.

Penaltıyı alex atmalıydı iyiki atmamış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Ankaraspor daha iyi oynayan tarafti haketti puani.Hakemler 2 takim aleyhine de kritik düdükler caldilar,hatalar yaptilar.

Fenerbahcenin penaltisi kesinlikle hatali bir karardir,uzaktan yakindan alaka yok penalti ile.Ama son dakikadaki Kezmanin pozisyonu da ofsayt degildi,orta saha cizgisinin gerisindeydi Kezman,kritik bir pozisyondu,golle sonuclanabilirdi.

Bu puan kaybiyla lig iyice kizisti,son 4 hafta nefesleri kesecek.Sampiyon Galatasaray-Fenerbahce macinda belli olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Yoldan geçen herhangi bir adama " abi bu maçı yönetirmisin? " deseler, daha iyi yönetirdi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Yoldan geçen herhangi bir adama " abi bu maçı yönetirmisin? " deseler, daha iyi yönetirdi
    Nisroc Pazar günü 14:19 da şunu yazmış. Galatasaray-Trabzonspor maçı için

Maçı Galatasaray hak etti ve kazandı! Bıkmadınızmı şu hakemlere saldırma olayından ? Her takım yenilince hakemlere yüklenip BAŞARISIZLIKLARINI ört-bas etmeye çalışıyor..

Noldu canım ? Hakemden memnun deilmisin ? Ama Pazar günü hakemleri korumuyormuydun

Neyse...

Ya gören de sanacak ki Ankaraspor'un golünde faul var yada ofsayt . Hala o golü tartışıyorsunuz bilmem kaç saniye uzamış falan. Skor 2-1 iken penaltı kazanıyorsun ama penaltıyı dağa taşa gönderiyorsun. Sonrada hakem eleştiriliyor yine..

Geçen hafta Fenerbahçe hakemin 2 kritik hatasıyla 3 puanı kazandı. Bu hafta ise Ankaraspor'un gollerinde ne ofsayt ne de başka birşey vardı. Kayseri maçı 5 Ankara maçıda 4 dakika uzadı işte. Bir kerede memnun olun yahu şu hakemlerden. Artık gerçekten Beşiktaş'lı arkadaşların feryatlarını az bile buluyorum. Baksanıza Lig liderinin taraftarları ortada birşey yokken bu kadar feryat ediyorlarsa Beşiktaşlı arkadaşlar daha ne yapsın ..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kendi yarı alanından cıkan bir oyuncuya offsayt veren bir zihniyete lanet ettim dün.Resmen gecen haftanın intikamı alındı resmen...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Haklısın geçen haftanın intikamı alındı Fenerbahçe'den. Ankaraspor'da Hamilton'un attığı ilk golde faulu es geçti hakem , 2.golde de Mehmet Yılmaz %100 ofsayttı. Fenerbahçe'nin de 2 golü 3 penaltısı verilmedi.. Yahu şu maçada hakem diyorsunuz ya pes

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kendi yarı alanından cıkan bir oyuncuya offsayt veren bir zihniyete lanet ettim dün.Resmen gecen haftanın intikamı alındı resmen...
    Geçen haftanın intikamı alındı diyebilmen için,elin topa değil,topun ele gittiği bir pozsiyonda F.Bahçe'ye değil Ankaraspor'a penaltı verilmesi lazımdı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Bir Fenerbahçe'Li olarak Galatasaray karşısında beraberlik için oynayan bir takım görmek istemiyorum,zaten kimseninide isteyeceğini sanmıyorum.
    Zaten sahaya kazanmak için çıkıcaz ama ilk hedef yenilmemek kim ne derse desin orada en az beraberlikle dönsek bile çok büyük avantaj elde ediyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Etme bulma dünyası : bkz. Ankaraspor - Fenerbahçe.

Tebrikler Ankaraspor, hakettiğini aldın...

Quote Originally Posted by NisRoc
    Maçı Galatasaray hak etti ve kazandı! Bıkmadınızmı şu hakemlere saldırma olayından ? Her takım yenilince hakemlere yüklenip BAŞARISIZLIKLARINI ört-bas etmeye çalışıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Aslında bu maçtan hiç umudum yoktu hatta fenerden şov bekliyordum ama ankara beni yanılttı.tebrikler ankara

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şu kadar kötü oynadığımız maçta bile rahat 3 puan alabilirdik Kezman penaltıyı atsa ama her işte bir hayır vardır düşüncesiyle futbolcularımızın silkileneceği ve artık daha hırslı performanslar sergileyeceklerini düşünüyorum.
    Hakem hataları her maçta olur ve olmayada devam edicektir.Yalnız biraz daha dikkatli olsalar daha iyi olur.Geçen hafta hakemin büyük katkısı ile 3 puan almıştık.Belkide onu almasak bu maçtan 3 puanla dönecektik.Çünkü artık şampiyonun ve küme düşenlerin belirlendiği haftalar bunlar.2Haftadırda farklı takım oyuncuları orta sahanın gerisinden çıktıkları halde ofsayt çalınıyor.Orta hakemler genelde daha iyide yardımcı hakemler gerçekten yardım etmemeliler.
    Maldonado yine beni şaşırtamayan bir oyun oynadı sanki pas antrenmanındayız Lugano yada Edu'dan al Alex yada Aurelio'ya at maç boyuncu sırf bu işi yapıyor.Selçuk'a yazık olur sene sonu gitmezse

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

shamur1 kardeş sen maçı izledinmi ? ben o lafı 2 takım için de söyledim Yane hakemin sadece gollerdeki düdükleri doğruydu desek yeridir Vederson'un pozisyonuna faul vermedi diye aynı hareket Tita'yada yapıldı gene devam ettirdi ki Tita sakatlandı yani yazık oldu. Yan hakem de Yılmaz Vural'ın akrabası heralde, pek showenist gördüm kendisini, hele ki Tita'ya bağırması Hava topunda Edu ile Mehmet Yılmaz zıpladı ki ikisininde birbirine teması yok! Hakem Ankaraspor lehine faul verdi Mehmet Yılmaz bile şaşkınlıktan güldü Hakeme neden yükleniyim ki ? Kezman penaltıyı atsaydı 3-1 olucaktı ve maç kopacaktı yani.. Dakka 94 oldu herkes dışarı çıktık maç bitti diye gol yedik Hakeme kızmıyorum sadece eleştiriyorum. Tamammı kardeş ?

Neyse, artık Deivid'i uzatmamaları lazım, bu kadar laubali bi insan görmedim.. Ilk golde Vederson'un hatası golle sonuclandı, Kezman'a da diyecek bi şey bulamıyorum.. Sanki beraberliğe oynadık gibi bi şey oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burada zaten puan kaybını hakeme bağlayan yok. Hakemin kötü maç yönettiğini söylemek doğru oluyor, tıpkı geçen hafta olduğu gibi.

Hakemlerimiz yetersiz ve kötü maç yönetiyorlar ama sen herşeye rağmen çıkıp kazanacaksın. Hem kazanmayı hakedecek oyun oynama, penaltıyı kaçır, sonra hakem yüzünden demek hoş olmaz. Ama hakem kötüydü, bunu da göz ardı etmeyelim, hakemin kötü olduğunu söylüyoruz burada.

Bazı mesajlara sinirlenip cevap verdiğimde hakem suçludur demiş olabilirim, o sadece sinirle yazılmıştır. Yine sinirlenirsem yine yazarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bu arada hakemin penaltı vermesini es geçmeyelim.. Mucizedir yani Zor bir pozisyondu çünkü..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bana göre penaltının tartışılabilecek bir yanı bile yoktur. Keşke penaltı olmasaydı top krAlex'e geliyordu büyük ihtimal gol olacaktı. Batman penaltıyı attığı için çok eleştiriliyor ama hırsının kurbanı. Yaptığı hareket bize 2 puan kaybına neden olsa da destek bitmez.

Dün Ziya Şengül çok güzel birşey söyledi; Maçın bitmesine saniyeler kalmış, Serdar topu ileriye şişiriyor neden ? yanına 2 adam çağır 2 pas yapsınlar hakem maçı bitirir zaten dedi. Buna ek olarak Uğur Meleke de Manchester-Arsenal maçında hakem 4 dakika uzatma verdi bu 4 dakika boyunca Manchester Arsenal'e top bile göstermedi dedi.

Fenerbahçe son saniye gol attığında 10 saniye hesabı yapanlar bu maçında saniye hesabını yapmıştır umarım.

Son söz Ankaraspor'a; normal maçlar için belediyenin işçilerine mesai yazarak zorla götürür, kıraathaneleri gezerek adam toplarlar maç için, sırf millet maça gelsin diye maçtan önce forma atkı dağıtırlar Fenerbahçe'yi görünce 45 milyon yaparlar biletleri.. Bunun adı resmen adam yolmaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Haklısın geçen haftanın intikamı alındı Fenerbahçe'den. Ankaraspor'da Hamilton'un attığı ilk golde faulu es geçti hakem , 2.golde de Mehmet Yılmaz %100 ofsayttı. Fenerbahçe'nin de 2 golü 3 penaltısı verilmedi.. Yahu şu maçada hakem diyorsunuz ya pes

Amma attin desem?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    B

Fenerbahçe son saniye gol attığında 10 saniye hesabı yapanlar bu maçında saniye hesabını yapmıştır umarım.

Mevzu saniye mevzusu değil. Mevzu şudur. Kayseri maçında bizler saniyenin uzamasına olur mu yahu dedik. Ben kendi adıma bu maçtada diyorum. Saniyesi geldi mi bitireceksin maçı. Şayet çok önemli pozisyon olur oynatırsın.

Kayseri maçında Fenerbahçeli herkes bu saniye olayını savundu. Lig tv saati ile hakemin saati birmidir dendi.

Peki;

Gidip tek tek mesaj araştırması yapamayacağım. Ancak bu maç olmadan önce Kayseri maçında saniyenin uzamasını savunanlar burda da saniyeler geçmesine rağmen oynatan hakemi haklı buluyor mu? Madem birbirimizi yargılamaca oynuyoruz o halde asıl cevap verilmesi gereken soru budur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uzatmadan çalındıysa uzatmaya da uzatma konulabilir, çalınmadıysa gerek yoktur. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübü savunurken zaten saniyelerle savunmayız. Ziya Şengül'ün dediği gibi yapmalıydı Serdar veya Batman o penaltıyı atmalıydı.

O resimdeki amaç futbolun içinde bu tarz şeylerin olabileceğidir. Eminim Fenerbahçe dün 2-1 yenik durumda olsaydı ve Ankaraspor'un attığı dakikada golü atsaydı kıyamet koparılırdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen hafta maç saniye dolduğu anda biter diyenler bu maç için de aynı görüştelerse zaten sorun yok. Ama 1 hafta öyle 1 hafta böyle olursa sorun çıkıyor.

Yoksa Muhammed'in dediği gibi, dakika 100 de olsa gole engel olacak olan takımdır. Sen bunun için gerekli şeyleri yapmıyorsan, elindeki fırsatı tepiyorsan, hakeme de laf diyemezsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim anlamakta en çok zorlandığım olay golden sonra takım şampiyon olmuş gibi aşırı sevinç gösterisi yok tribinle tezahüratlaşma yok yedek kulübesini yıkma girişimleri çeber yapıp zıplamalar hadi yenersin anlarımda kendi sahanda berabere kaldığın maç alt tarafı.Neyse heralde iyi prim ödendi puan için.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence o sevincin nedeni Ankaraspor un hırslı ve istekli futbolunun hakkını 90+ lar da da olsa almış olmasıydı..ve konum itibariyle de 1 puan kötü sayılmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Benim anlamakta en çok zorlandığım olay golden sonra takım şampiyon olmuş gibi aşırı sevinç gösterisi yok tribinle tezahüratlaşma yok yedek kulübesini yıkma girişimleri çeber yapıp zıplamalar hadi yenersin anlarımda kendi sahanda berabere kaldığın maç alt tarafı.Neyse heralde iyi prim ödendi puan için.
    Olaya şöyle bakarsan rahatlıkla anlayabilirsin. Gökhan Gönül aşırı üzüldü. Edu ile De Nigris birbirlerine çıkışta görüşeceğiz gibi haraketler yapıyordu.

Fenerbahçe'de yenilmedi ama aşırı üzüldü. Sebebi şampiyonluk yarışında önemli bir puan kaybetmesiydi. Ankara'da giden maçta 1 puanı kurtardı ve bu puan onlar için önemliydi. Belkide 0 olarak hesapladıkları bir maçta bu puanı aldılar.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Sitedeki gs taraftarları gerçekten inanılmaz. Daha bir hafta öncesinde 10 saniye uzadı diye yırtınıyorlardı şimdi ise sesleri çıkmıyor , kıs kıs gülüyorlar. Ben buna yuh derim. Ayrıca adnan polat maçın hakemini aldı. Desem şimdi birsürü laf atar.
    ( bu arada gsli arkadaşlar derken çok azda olsa BJK'li arkadaşta var , lafı uzatmamak için )

Hakem bizi yaktı resmen. Ama boşver , gs maçını beklesin herkes , kimse sizi kurtaramayacak bu sefer.

Bu arada lütfen mesajımı silmeyin , onlarca mesaj gördüm böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında muhalefet olur gibi görünsemde birşeye dikkat çekmek istemiştim. Açık açık söyliyim.

Saniyelerin Kayseri maçında uzatılmasını, bir art niyet olarak görmeyen, bir hata olarak değerlendirmeyen her Fenerbahçeli arkadaşımız bu maçta hakemin bu yaptığına yorum olarak bizi yaktı diyorlar.

Galatasaraylı veya X takımlı herhangi biride Kayseri maçında isyan etti bu maçta sesini etmiyor.

İki örnekte de bir tutarsızlık var mı bence var. O halde;

ayıpladığımız şeyi kendimiz yaparken nasıl başkasına yargılama yapabiliyoruz. Hadi yargılayın birşey demiyorum. Ama kendiside yaptığı halde hayretler içine düşenler yok mu daha da ilginç. Bunun mantığını açıklayabilecek var mı?
    Last edited by DisCo : 14.Nisan.2008 at 21:29 Reason: İmla hataları düzeltildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bizim gecen haftaki yorumlarımızı okusaydın galibiyetten yana olan rahatsızlığımızı dile getirmiştik ama bu hafta ise kıyıma uğrayan biziz ben ne dedim ki bu kadar hiddetlendin demek ki tansiyonu yuksek maclarda burada olsan yanmıstın
    Gelelim asıl konuya ben ne söylesem sana fikrini değiştiremem sen de yaptığın alaycı tavırla benim düşündüklerimi değiştiremezsin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anilton View Post
    Geçen haftanın intikamı alındı diyebilmen için,elin topa değil,topun ele gittiği bir pozsiyonda F.Bahçe'ye değil Ankaraspor'a penaltı verilmesi lazımdı...
    Tamam seninle de hakem hatalarını irdeleyelim.Kezmana 90+bilmem kacta verile offsyata ne diyeceksin yani cevabın ne merakla bekliyorum ben hayatımda öyle bir rezillik görmedim,göremem.90+4 verılmıs neyse onu geçtim golü yediğimiz dakika 90+5e geliyoruz.Gecen hafta 90+5te gol attık diye ortalık yıkıldı savas basladı sandım ama Fenerbahceye olunca bişey yok biz hakkımızı savunmak isteyince hemen tepki alıyoruz.Biz alıskınız bunlara...
    Last edited by scar face : 14.Nisan.2008 at 23:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri