-
anlıyorum zaten ufak tefek değişiklikler yaptım defansı biraz daha geriye çekmek ya da mentality i biraz daha defansif yapmak gibi ama olmuyor. gerçekten garip geliyor bu durum bana bazı arkadaşlarım abuk subuk taktiklerle(gerçek hayattan arkadaşlar) mükemmel sonuçlar alabiliyorken ben fransızca ve ingilizce yayın yapan sitelere göz atıyorum buradan baya bir bilgi edinmeye çalışıyorum ve dahası dediğim gibi 2000 yılından beridir bu oyunu oynuyorum ama başka sitelerde ya da burada okuduğum kariyer hikayelerinin yanına yaklaşamıyorum. cm zamanında en alt ligden rushden ı aldım premier lige çıkartıp bir kaç yıl içinde şampiyonluk ve de şampiyonlar ligi yarı finali görmüşlüğüm vardı ama artık imkansızlaştı benim için. hayır cehalet erdemdir diyerek hiçbir şey okumadan abuk subuk taktikler mi geliştirsem diyorum ama bilimsel yollardan ve doğruları uygulayarak devam edersem uzun vade de başarı yakalayabileceğimi biliyorum
bu taktik üzerinden yazıyorum bunları peluk umarım kusura bakmazsın ama kullandığım ve en uçları gördüğüm taktik bu.
taktiğin özüne dokunmadan ne yapabilirim. hatırladığım kadarıyla taktiği hazırlayan arkadaşta italya'da ortalama bir takımla oynuyordu. çözüldüğünü hissettiğimiz zaman ne yapmak lazım. veya deplasman atıyorum 5-3-2 ye dönmek mi yeğdir?
umarım sıkmıyorumdur sorularımla ama sıkıldım bu durumdan ve bu sorularımın cevabına tam olarak ulaşabilirsem sanırım daha anlamlı bir oyun oynayacağım
Mesaj Yetkileri