1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Jentzsch Trabzon'a ayak bastı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by extensor View Post
    çok doğru transfer benim 2 senedir söylediğim tolgadan gelecekte iyi kaleci olmaz söylememi nihayet duydular helal olsun yeni yönetim iyi işler yapıyor bide yattaraya kaptanlık vereceklerine takımdan gönderseler daha karadeniz karakterine uygun bir takım olurlar

ilk transfer için doğru seçim

ben trabzon için önümüzdeki sene şunu uygun görüyordum

gk: mondragan veya martinez ve tolga zengin
    dr: yabancı transfer serkan balcı
    dc: ilhan eker veya giray kaçar ve song çagdaş erdinç
    dl:sayed mohawad ve mustafa keçeli
    mc: koray avcı mc selçuk inan hatta ayhan akman ve ayman
    amr:yattara burak yılmaz
    aml: ibrahim akın ve erman kılıç
    amc: ricardinho veya iliç ve barış memiş
    st: necati ateş ve umut bulut
    bunun dışında kalan oyuncular satılıp böyle bir rotasyon uygulanabilr ve bu en azından ilk üçe girecek bir takım olur

bunu yapacak para berde dostum zaten kulubun 40milyon ewro borcu vardı adamlar 20 milyona düşürdü elde olan para ile en iyiyı kurmaya calısıyolar

bu arada daha ımza atılmadı bu kalecı ıle

necati ve ıbrahım akın takıma katılırsa cok super olur ve selcuk da serbest vuruslarda cok ıyı,ilhanla girayda alınırsa takım cok guzel oynar bunlara 2 de yabancı eklenırse seneye en azından goze hos gelen bı oyun ızlerız ve artık bunun olmasını sabırsızlıkla beklıyorum artık yetti yani

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    bunu yapacak para berde dostum zaten kulubun 40milyon ewro borcu vardı adamlar 20 milyona düşürdü elde olan para ile en iyiyı kurmaya calısıyolar

necati ve ıbrahım akın takıma katılırsa cok super olur ve selcuk da serbest vuruslarda cok ıyı,ilhanla girayda alınırsa takım cok guzel oynar bunlara 2 de yabancı eklenırse seneye en azından goze hos gelen bı oyun ızlerız ve artık bunun olmasını sabırsızlıkla beklıyorum artık yetti yani
    Necati sene sonunda Galatasaray'a geri dönecek. İ. Akın ise İBB'nin tüm gol yükünü taşıyan ikinci isim olduğundan kulübün bırakması zor bana göre..

Bence Jentzsch süper bir kaleci değil ancak tecrübeli ve disiplinli bir yapısı var. Diğer kalecilere örnek olur en azından..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post

bu futbolcuların toplam maliyeti selçuk inan hariç gökdenizden alınan paraya eşittir bu trabzon her sene yüklü miktarda paraya futbolcular sattı fatih tekke gökdeniz stepanov noldu bu adamlardan gelen paralara

bu arada simon jentzsch tolgayla jeffersonun toplamından daha iyi kaleci kimse merak etmesin
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri