1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Jentzsch Trabzon'a ayak bastı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Default Jentzsch Trabzon'a ayak bastı

Transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor, Almanya'nın Wolfsburg takımının kalecisi Simon Jentzsch'i Trabzon'a getirdi.
    15.4.2008

Bu akşam menajeriyle birlikte Trabzon’a gelen Alman kaleci, havaalanında gazetecilerin ısrarlarına karşın açıklama yapmadı. Jentzsch’in, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ve Hüseyin Avni Aker Stadı ile kentte kimi yerleri gezeceği bildirildi. Jentzsch ile şu ana dek resmi bir sözleşme imzalanmadığı ve bu konunun birkaç gün içinde netlik kazanacağı kaydedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok doğru transfer benim 2 senedir söylediğim tolgadan gelecekte iyi kaleci olmaz söylememi nihayet duydular helal olsun yeni yönetim iyi işler yapıyor bide yattaraya kaptanlık vereceklerine takımdan gönderseler daha karadeniz karakterine uygun bir takım olurlar

ilk transfer için doğru seçim

ben trabzon için önümüzdeki sene şunu uygun görüyordum

gk: mondragan veya martinez ve tolga zengin
    dr: yabancı transfer serkan balcı
    dc: ilhan eker veya giray kaçar ve song çagdaş erdinç
    dl:sayed mohawad ve mustafa keçeli
    mc: koray avcı mc selçuk inan hatta ayhan akman ve ayman
    amr:yattara burak yılmaz
    aml: ibrahim akın ve erman kılıç
    amc: ricardinho veya iliç ve barış memiş
    st: necati ateş ve umut bulut
    bunun dışında kalan oyuncular satılıp böyle bir rotasyon uygulanabilr ve bu en azından ilk üçe girecek bir takım olur
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tolga Zengin kötü bir kaleci değil. Henüz genç daha onun için önünde tecrübeli bir kalecinin olması lazım ki en az 2-3 sene daha pişsin Tolga onunla.. Son Galatasaray maçında çok güzel oynadı Tolga Zengin. Şu an takımda Tolga genç , Onur Recep Ü.Milli o da genç .. Onun için tecrübeli bir kaleci hem takım için hemde Tolga için çok daha iyi olacaktır.

Jentzsch transferi iyi olmuş TS için bence.Bu tecrübeli Alman file bekçisi,tecrübesiyle yanındaki kalecilerden Onur ve Tolga'yı geliştirir bence...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1 veya 2 sezon oynassa genc kalecilerimize cok seyler katar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne ToLga dan ne de Jefferson dan daha iyi bir kaLeci değiL bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by extensor View Post
    çok doğru transfer benim 2 senedir söylediğim tolgadan gelecekte iyi kaleci olmaz söylememi nihayet duydular helal olsun yeni yönetim iyi işler yapıyor bide yattaraya kaptanlık vereceklerine takımdan gönderseler daha karadeniz karakterine uygun bir takım olurlar

ilk transfer için doğru seçim

ben trabzon için önümüzdeki sene şunu uygun görüyordum

gk: mondragan veya martinez ve tolga zengin
    dr: yabancı transfer serkan balcı
    dc: ilhan eker veya giray kaçar ve song çagdaş erdinç
    dl:sayed mohawad ve mustafa keçeli
    mc: koray avcı mc selçuk inan hatta ayhan akman ve ayman
    amr:yattara burak yılmaz
    aml: ibrahim akın ve erman kılıç
    amc: ricardinho veya iliç ve barış memiş
    st: necati ateş ve umut bulut
    bunun dışında kalan oyuncular satılıp böyle bir rotasyon uygulanabilr ve bu en azından ilk üçe girecek bir takım olur

bunu yapacak para berde dostum zaten kulubun 40milyon ewro borcu vardı adamlar 20 milyona düşürdü elde olan para ile en iyiyı kurmaya calısıyolar

bu arada daha ımza atılmadı bu kalecı ıle

necati ve ıbrahım akın takıma katılırsa cok super olur ve selcuk da serbest vuruslarda cok ıyı,ilhanla girayda alınırsa takım cok guzel oynar bunlara 2 de yabancı eklenırse seneye en azından goze hos gelen bı oyun ızlerız ve artık bunun olmasını sabırsızlıkla beklıyorum artık yetti yani

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    bunu yapacak para berde dostum zaten kulubun 40milyon ewro borcu vardı adamlar 20 milyona düşürdü elde olan para ile en iyiyı kurmaya calısıyolar

necati ve ıbrahım akın takıma katılırsa cok super olur ve selcuk da serbest vuruslarda cok ıyı,ilhanla girayda alınırsa takım cok guzel oynar bunlara 2 de yabancı eklenırse seneye en azından goze hos gelen bı oyun ızlerız ve artık bunun olmasını sabırsızlıkla beklıyorum artık yetti yani
    Necati sene sonunda Galatasaray'a geri dönecek. İ. Akın ise İBB'nin tüm gol yükünü taşıyan ikinci isim olduğundan kulübün bırakması zor bana göre..

Bence Jentzsch süper bir kaleci değil ancak tecrübeli ve disiplinli bir yapısı var. Diğer kalecilere örnek olur en azından..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Wolfsburgun yedek kalecisi sanırım hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post

bu futbolcuların toplam maliyeti selçuk inan hariç gökdenizden alınan paraya eşittir bu trabzon her sene yüklü miktarda paraya futbolcular sattı fatih tekke gökdeniz stepanov noldu bu adamlardan gelen paralara

bu arada simon jentzsch tolgayla jeffersonun toplamından daha iyi kaleci kimse merak etmesin
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Wolfsburgun yedek kalecisi sanırım hayırlı olsun
    05/06

1.Bundesliga 34 Maç 3060 Dakika
    DFB-Pokal 2 Maç 210 Dakika
    Gesamt: 36 / 3270

06/07

1.Bundesliga 34 Maç 3060 Dakika
    DFB-Pokal 5 Maç 450 Dakika
    Gesamt: 39 / 3510

07/08

1.Bundesliga 15 Maç 1305 Dakika
    DFB-Pokal 2 Maç 180 Dakika
    Gesamt: 17 / 1485

Kaynak : transfermarkt.de

Bu sezonun ikinci yarısında sakatlığı yüzünden kalan maçlarda yerini 2.kaleci almış.

Kötü yada iyi bir kaleci denilebilir ama Wolfsburg'un yedek kalecisi demek için önce araştırmak gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yanlışım yoksa daha imza atmamış. Trabzon'u ve tesisleri gezdikten sonra kararını verecekmiş. Umarım hayırlı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Jentzsch,ağır bir kaleci refleksleri iyi ama çevik değil elle kontrolü iyi ancak çeldiği topları geri alamıyor.Sert toplarda etkisiz yerden ve havadan gelen toplarda iyi.Umarım Trabzonspor'la anlaşır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Jentzsch Avni Aker'de

Trabzonspor'un yeni kaleci adayı Jentzsch, Avni Aker Stadı'nın gezdi

16.04.2008 13:01

Trabzonspor'un dün akşam Trabzon'a getirdiği Almanya'nın VFL Wolfsburg takımının kalecisi Simon Jentzsch, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nı gezdi.

Kulüp profesyonel idari işler sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu ve menajeriyle birlikte önce Şana mevkisinde, kalması için planlanan evi inceleyen Jentzsch, daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni gezdi.

Kulüp yetkililerinden tesisler hakkında bilgi alan Jentzsch, buradan Hüseyin Avni Aker Stadı'na giderek statta incelemelerde bulundu.

Gazetecilere açıklama yapmayan Alman kalecinin, yarın sabah Trabzon'dan ayrılarak Almanya'ya döneceği, transfer için kararını da gelecek hafta vereceği öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayırlı olması dıleklerımle..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Tolga'dan iyi olduğu kesin.Kulübümüze daha yararlı olacaktır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Wolsburg As kalecisi idi..Hocası ile sorunlar yaşayınca kadro dısı kaldı..Bu kaleci bana pek güven vermiyor..Zaman zaman kalesinde devleşiyor..Zaman Zamanda çok komik goller yiyor..Neyse hele yeni sezon bir baslasın görelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Jentzsch transfere karar vereceğine Ts yönetimi transfere karar vermeli.Bu sezon transferde fazla hata yapma lüksüne sahip değil Trabzon.Heleki kale gibi önemli bir mevkide..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Trabzon'un kalecilerinden daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Yaşına da bakarsak kötü bir transfer bence ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Mr.CordiaL View Post
    Trabzon'un kalecilerinden daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Yaşına da bakarsak kötü bir transfer bence ...
    Yaşına bakarsak kötü bir transfer değil bence.Trabzon'un şu an kale mevkisinde ihtiyacı iyi ve tecrübeli bir kalecidir.Yaşına ve kariyerine bakarsak tecrübeli olduğu anlaşılıyor ama iyi mi onun hakkında bir fikir yürütemiyor insan.Eğer transfer olursa görecez iyi mi kötü mü..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Var Mısın JENTZSCH ?

Soğuk tavırlarıyla dikkat çeken Alman kaleci 1.96’lık heybetli fiziğiyle iz bıraktı. Bu sabah ülkesine dönecek olan Simon Jentzsch bir hafta içerisinde kulübe son kararını bildirecek.

Bir Günde Neler Yaptı?

Trabzonspor`un önceki akşam Trabzon`a getirdiği Almanya`nın VFL Wolfsburg takımının kalecisi Simon Jentzsch, önce tesisler ile birlikte Hüseyin Avni Aker Stadı`nı gezdi. Kulüp profesyonel idari işler sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu ve menajeriyle birlikte önce Şana mevkisinde, kalması için planlanan evi inceleyen Jentzsch, daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`ni gezdi. Kulüp yetkililerinden tesisler hakkında bilgi alan Jentzsch, buradan Hüseyin Avni Aker Stadı`na geçti. Stat’ta bir süre kalan Alman kaleci öğleden sonra Sumela manastırına gitti.

Bugün Almanya’ya Dönüyor

Gazetecilere açıklama yapmayan Alman kalecinin, bu sabah Trabzon`dan ayrılarak Almanya`ya döneceği, transfer için kararını da gelecek hafta vereceği öğrenildi. Bonservisi elinde bulunan 1.96’lık kaleci heybetli fiziğiyle iz bıraktı. Simon Jentzsch’in bordo-mavili kulüpten 1 milyon avro talep ettiği öğrenildi. Alman basını Simon Jentzsch’e geniş yer ayırdı.Futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, Alman kalecinin Trabzonspor ile anlaşmaması için geçerli bir sebep’in olamayacağını söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

dün bir yerel tvde bu adama yıllık 1.8 milyon euroya anlaşıldığını söyledi eğer öyleyse yıllık bu kadar paraya anlaşıldıysa yazık günah bu paraya.kaleciye gecersek iyi yada kötü önündeki defasında iyi olması gerekir aynı zamanda

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ALMANYA'DAN KÖTÜ HABER!..

Almanya'nın VFL Wolfsburg takımının kalecisi Simon Jentzsch'i Trabzon'a getiren Trabzonspor, bu transferde sona yaklaşmışken Almanya'dan gelen kötü haberle üzüldü!..

Geçtiğimiz hafta içinde Trabzon'a gelen ve transferine kesin gözüyle bakılan Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfburg'un kalecisi Jentzsch'in transferi suya düştü.

Wolfsburg takımının idari manejeri kalecilerini bırakmayacaklarını açıkladı.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: ALP KOPARAL

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eşi Trabzon'u beğenmediği için transfer iptal oldu diyorlardı tvde.

Mesaj Yetkileri