1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: 'Bize Vurmak Serbest Mi?'

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu ben anlamıyorum. Bu tekme olayını Lincoln dışında dile getiren, dert yanan başka bir futbolcu varmı? Kasap olarak tabir ettiğimiz futbolcu her dönem vardır, her takımda birer tane vardır. Neden Lincoln dışında buna bu kadar tepki gösteren yok.

Tamam Lincoln'e tekme var, sert hareket var, başka oyuncularada var ve başkalarına bu pozisyonlarda faul çalınıyor. Lincoln'e neden çalınmıyor? Bunun nedeni bence Lincoln 10 defa düşüyorsa bunun 5'inde kendini yere atıyor. Bir ara Nobre içinde bunlar olmuştu Fenerbahçe'de oynarken ceza sahası içinde ona ne yapılsa pozisyon devamdı. Lincoln olayıda buna benzedi artık. Hakemler Lincoln'e karşı önyargı kazanmış durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Tjikuzu ve Batista Lincoln'le ne alıp veremedikleri olacak yahu.Tjikuzu Lincoln'ü sakatlayınca eline ne geçecek.Niye art niyet arıyorsunuz.Aynı haraketleri ayaklarında çok top tuttukları için Alex'e,Delgado'ya ve Yattara'ya da yapıyorlar sürekli.Ama Lincoln'den başka ayağı kırılmış gibi düşen yok.Futbolcunun ilk amacı ayakta kalmak olmalı,ama Lincoln daha kolayını seçiyor,ya da fizik kapasitesi buna izin vermiyor...

Bu konuyu tartışma konusu haline getirmek bile komik.Bize çok faul yapıyorlar...
    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Yahu ben anlamıyorum. Bu tekme olayını Lincoln dışında dile getiren, dert yanan başka bir futbolcu varmı? Kasap olarak tabir ettiğimiz futbolcu her dönem vardır, her takımda birer tane vardır. Neden Lincoln dışında buna bu kadar tepki gösteren yok.

Tamam Lincoln'e tekme var, sert hareket var, başka oyuncularada var ve başkalarına bu pozisyonlarda faul çalınıyor. Lincoln'e neden çalınmıyor? Bunun nedeni bence Lincoln 10 defa düşüyorsa bunun 5'inde kendini yere atıyor. Bir ara Nobre içinde bunlar olmuştu Fenerbahçe'de oynarken ceza sahası içinde ona ne yapılsa pozisyon devamdı. Lincoln olayıda buna benzedi artık. Hakemler Lincoln'e karşı önyargı kazanmış durumda.
    Beyler izlemeden yorum yapıyorsunuz. Maçlarımızı 90 dk izleyen birisi neden yakındığımızı anlar. Sallamak kolaydır tabi. Böyle devam edin artık ne diyelim..

Boşuna ötmüyoruz burada aylarca, bir bildiğimiz var değil mi ? Alex, Delgado, Yattara hiçbir zaman böyle müdahalelere maruz kalmadılar. Veya bu kadar ağır hareketler görülmedi onlara karşı. Herşey ortada değil mi ? Görünen köy kılavuz istemez..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Beyler izlemeden yorum yapıyorsunuz. Maçlarımızı 90 dk izleyen birisi neden yakındığımızı anlar. Sallamak kolaydır tabi. Böyle devam edin artık ne diyelim..

Boşuna ötmüyoruz burada aylarca, bir bildiğimiz var değil mi ? Alex, Delgado, Yattara hiçbir zaman böyle müdahalelere maruz kalmadılar. Veya bu kadar ağır hareketler görülmedi onlara karşı. Herşey ortada değil mi ? Görünen köy kılavuz istemez..
    Bana Lincoln'e yapılan sert müdahalelerin art niyetli olduğuna dair mantıklı bir açıklama yapabilirmisin?

Bunlar futbolda her zaman olan şeyler,ne alıp vermedikleri olacak Lincoln'le?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bana Lincoln'e yapılan sert müdahalelerin art niyetli olduğuna dair mantıklı bir açıklama yapabilirmisin?

Bunlar futbolda her zaman olan şeyler,ne alıp vermedikleri olacak Lincoln'le?
    Sen savunduğun şeyi açıklayabilirmisin. Atılan tekmelerin topla alakası olmadığı aşikardır. Peki bu sallanan bacaklar topa değilde nereye isabet etsin diye yapılıyor. Topla işleri yok Lincoln ile işleri yok. Peki bu tekmeler nereye geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Sen savunduğun şeyi açıklayabilirmisin. Atılan tekmelerin topla alakası olmadığı aşikardır. Peki bu sallanan bacaklar topa değilde nereye isabet etsin diye yapılıyor. Topla işleri yok Lincoln ile işleri yok. Peki bu tekmeler nereye geliyor.
    Bunlar maç içinde olağan şeyler diyorum.Ben Lincoln'e yapılan müdahaleler doğrudur,sakatlansın falan demiyorum.Ayağında çok top tutarsan rakibi sinirlendirirsin,oda sinirden sallar bacağı.Bu doğru mu?Tabi ki değil.Ama bu Alex'e,Yattara'ya,Delgado'ya da oluyor.Özellikle Lincoln'e yapılan bir şey olamaz.Ne yani Lincoln'ün sakatlanmasını mı istiyor rakip futbolcular?Uyuz mu oluyorlar ona?Öyle bir konuşuyorsunuz ki Türkiye'de Lincoln'e futbol oynatmamak için plan yapılmış gibi bir şey çıkıyor ortaya...

Ben açıklamamı yaptım,soruma cevap bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Futbolda belirli oyun kuralları vardır.

Ama ben bu maddelerin yer aldığını düşünmüyorum.

1- Topu ayağınızda çok tutarsanız her türlü tekmeyi yersiniz.

2- Fiziğiniz yok ikili mücadelelerde yerde kalıyorsanız her türlü tekme yine sizi bulur. Hakemde bu faulleri vermez.

Ayağa gelen tekmenin fizikle, çok yere düşmeyle, hakemi aldatmayla veya başka şeyle alakası yoktur.

Neyi bastırarak belirtiyorum. Lincoln çoğu pozisyonda düşüyor. Ama kendi ayağını sakatlayacak şekilde tekmelemiyor. İşte bütün meselede bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post

Lincoln ile kan davalarımı var bu adamlarında sadece Lincoln'e yapıyorlar. LigTV'de yayınlanan maçları evde isem takip ediyorum. İzlemeden yorum yapma diye birşey yok.

Lincoln'e yapılan müdahaleler herkese yapılıyor. Ama Lincoln neredeyse hepsinde yere düşüyor. Bunları gördükten sonra ya Lincoln'ün fiziği yetersiz derim yada Lincoln kendini yere atıyor derim.

Lincoln Galatasaray'a geldiğinden beri yapmıyorki bunu Schalke'de ikende yapıyordu. Topla çok oynamasının avantajlarını kendine müdahale yapıldığında yere atarak kullanmaya çalışıyor. Hepsinde kendimi yeremi atıyor tabiki hayır. Ne diyorum 10 müdahale varsa 5'inde kesinlikle haklıdır ama geri kalan 5'inde ufak itiş kakış müdahaleleri lehine kullanmaya çalışıyor.

Mesaj Yetkileri