Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: 'Bize Vurmak Serbest Mi?'

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default 'Bize Vurmak Serbest Mi?'

Başkan Polat'tan olay sözler: "Galatasaraylı futbolcuları saha içinde dövmek serbest bırakıldı herhalde!"
    21.4.2008

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, 90 dakika sonunda zehir zemberek açıklamalar yaptı. Maçın hakemi Selçuk Dereli’ye tepki gösteren Polat, “Galatasaraylı futbolcuları saha içinde dövmek, yumruk atmak, tekme atmak, özellikle de Lincoln’e vurmak herhalde serbest bırakıldı. Artık MHK’ye ya da hakemlere bu konuda talepte bulunmuyorum. Rakipler de futbolcularımızı istedikleri gibi dövebilirler!” dedi. Başkan ayrıca şampiyonluk düğümünün Ali Sami Yen Stadı’ndaki Fenerbahçe derbisinde çözeleceğini söyledi.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Dünkü maçı izleyince Başkan'a katılmadan edemiyorum. Bir insan kanlısına bu kadar sert hareketlerde bulunmaz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu işin cılkı çıkmaya başladı iyice.Sanki sadece G.Saray'a faul yapılıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İleriki maçlar için hakemler baskı altına almaya çalışıyorlar klasik türk yöneticileri

Alakasi yok,maci izlediyseniz Baskana hak verirdiniz,resmen futbolcularimiza bilerek fauller yapildi,Lincolnü yeniden sakatlamaya yönelik fauller yapildi.Az bile demis Baskan.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu konuda hak vermemek elde değil. Gerçi buna sebeb olan birazda Galatasaray yönetimi ve futbolcularıdır..

Mesela Fenerbahçe'de bir Brezilya'lıya birşey yapınca herkes o oyuncunun üstüne çullanıyor. Bizim oyuncular ise birbirini kollamıyorlar. Tabi bunun yanında Volkan, Lincoln'e tekme atıp saldırması sonucu aldığı ceza üzerine artık Lincoln'e ufaktan tartaklama serbest hale geldi. Defalarca şunu belirttim. Lincoln çoğu pozisyonda fizik eksikliğinden yerde kalıyor. Ama öyle pozisyonlar oluyor ki adamı biçiyorlar resmen ve bunu görmemek mümkün değildir. Üstüne haklı itirazı üzerine birde futbolcular tarafından tartaklanıyor.

Neyse herşeyin bitimine az kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konya maçında Batista'nın yaptıklarını Tjikuzu yaptı.Ve Lincoln için yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 kez faul düdüğü çalındı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Alakasi yok,maci izlediyseniz Baskana hak verirdiniz,resmen futbolcularimiza bilerek fauller yapildi,Lincolnü yeniden sakatlamaya yönelik fauller yapildi.Az bile demis Baskan.
    Bizede alakasız ofsaytlar çalıyorlar son 3 maç bunun çok iyi göstergesi.Bir şeyi kabul etmemiz lazım hakemlerin çok çok kötü durumda bu konuda eleştiriler yapılması lazım olaya sadece "BİZE" olarak değil ...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Başkan en azından derdini dile getiriyor, suskun kalıpta ezdirmiyor kulübünü..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu ben anlamıyorum. Bu tekme olayını Lincoln dışında dile getiren, dert yanan başka bir futbolcu varmı? Kasap olarak tabir ettiğimiz futbolcu her dönem vardır, her takımda birer tane vardır. Neden Lincoln dışında buna bu kadar tepki gösteren yok.

Tamam Lincoln'e tekme var, sert hareket var, başka oyuncularada var ve başkalarına bu pozisyonlarda faul çalınıyor. Lincoln'e neden çalınmıyor? Bunun nedeni bence Lincoln 10 defa düşüyorsa bunun 5'inde kendini yere atıyor. Bir ara Nobre içinde bunlar olmuştu Fenerbahçe'de oynarken ceza sahası içinde ona ne yapılsa pozisyon devamdı. Lincoln olayıda buna benzedi artık. Hakemler Lincoln'e karşı önyargı kazanmış durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bizede alakasız ofsaytlar çalıyorlar son 3 maç bunun çok iyi göstergesi.Bir şeyi kabul etmemiz lazım hakemlerin çok çok kötü durumda bu konuda eleştiriler yapılması lazım olaya sadece "BİZE" olarak değil ...
    Hakemler her maçta Kezman'a ama sürekli Kezman'a ofsayt çalsalardı sende bizle aynı durumda olurdun. Her maç ama oynadığı her maç bu adama sert girip, tartaklıyorlar. Hakemlerde buna müsade ediyor. İşte hakemlerin kötü olmasıyla, bizim eleştirimiz arasındaki fark bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hakemler her maçta Kezman'a ama sürekli Kezman'a ofsayt çalsalardı sende bizle aynı durumda olurdun. Her maç ama oynadığı her maç bu adama sert girip, tartaklıyorlar. Hakemlerde buna müsade ediyor. İşte hakemlerin kötü olmasıyla, bizim eleştirimiz arasındaki fark bu.
    Her maç Kezman'a ofsayt çalıyorlar zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ciddi bir yorum yapıyoruz. Ofsayt olmadığı halde Kezman'a veya bir Fenerbahçeliye kasıtlıymış gibi çalınan kaç tane maç var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tjikuzu ve Batista Lincoln'le ne alıp veremedikleri olacak yahu.Tjikuzu Lincoln'ü sakatlayınca eline ne geçecek.Niye art niyet arıyorsunuz.Aynı haraketleri ayaklarında çok top tuttukları için Alex'e,Delgado'ya ve Yattara'ya da yapıyorlar sürekli.Ama Lincoln'den başka ayağı kırılmış gibi düşen yok.Futbolcunun ilk amacı ayakta kalmak olmalı,ama Lincoln daha kolayını seçiyor,ya da fizik kapasitesi buna izin vermiyor...

Bu konuyu tartışma konusu haline getirmek bile komik.Bize çok faul yapıyorlar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ciddi bir yorum yapıyoruz. Ofsayt olmadığı halde Kezman'a veya bir Fenerbahçeliye kasıtlıymış gibi çalınan kaç tane maç var.
    Ankaraspor maçında 3e1 yakaladığımızda çalınan ofsayt ?

Uğur Boral'ın pasından golü atan Kezman'a çalınan ofsayt ? Bunlar son haftalarda hatırladıklarımdan Bariz olanlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim Yattara da cok tekme aliyo ama bizim baskan boyle aciklamalar yapmiyor

Nesil
    2006

Tek bunu Lincoln için değil, bütün Türkiye'de oynayan futbolcular için deseydi. Çünkü bu durumda olan başka isimlerde mevcut.

Belediye takımında dün Tjizsku diye bir siyahi futbolcu Lincoln'e uçan tekme attı, eğer isabet etseydi Lincoln sahalardan en az altı ay uzak kalabilirdi. Bunun yanı sıra bu oyuncu sadece üç-dört maç ceza alırdı ve seneye aynı hareketleri yapardı. Bu pozisyonlarda faul olmasa bile oyunculara sarı veya kırmızı kart göstermek gerekiyor. Bunun futbolla alakası olmayan bir fauldur. Tamemen kastidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Uğur Boral'ın pasından golü atan Kezman'a çalınan ofsayt ? Bunlar son haftalarda hatırladıklarımdan Bariz olanlar
    Konu aslında amacından saptı ama ben ofsayt örneğinle, sürekli atılan tekmeler arasındaki farkı anlatmaya çalıştım.

Uğur Boral'ın pozisyonuna gelince bir kez daha izlemeni tavsiye ederim. Şayet ofsayt olduğunu gözlerimle gördüğüm gibi ofsayt olmasaydı Alex, Uğur'a kızmazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Tjikuzu ve Batista Lincoln'le ne alıp veremedikleri olacak yahu.Tjikuzu Lincoln'ü sakatlayınca eline ne geçecek.Niye art niyet arıyorsunuz.Aynı haraketleri ayaklarında çok top tuttukları için Alex'e,Delgado'ya ve Yattara'ya da yapıyorlar sürekli.Ama Lincoln'den başka ayağı kırılmış gibi düşen yok.Futbolcunun ilk amacı ayakta kalmak olmalı,ama Lincoln daha kolayını seçiyor,ya da fizik kapasitesi buna izin vermiyor...

Bu konuyu tartışma konusu haline getirmek bile komik.Bize çok faul yapıyorlar...
    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Yahu ben anlamıyorum. Bu tekme olayını Lincoln dışında dile getiren, dert yanan başka bir futbolcu varmı? Kasap olarak tabir ettiğimiz futbolcu her dönem vardır, her takımda birer tane vardır. Neden Lincoln dışında buna bu kadar tepki gösteren yok.

Tamam Lincoln'e tekme var, sert hareket var, başka oyuncularada var ve başkalarına bu pozisyonlarda faul çalınıyor. Lincoln'e neden çalınmıyor? Bunun nedeni bence Lincoln 10 defa düşüyorsa bunun 5'inde kendini yere atıyor. Bir ara Nobre içinde bunlar olmuştu Fenerbahçe'de oynarken ceza sahası içinde ona ne yapılsa pozisyon devamdı. Lincoln olayıda buna benzedi artık. Hakemler Lincoln'e karşı önyargı kazanmış durumda.
    Beyler izlemeden yorum yapıyorsunuz. Maçlarımızı 90 dk izleyen birisi neden yakındığımızı anlar. Sallamak kolaydır tabi. Böyle devam edin artık ne diyelim..

Boşuna ötmüyoruz burada aylarca, bir bildiğimiz var değil mi ? Alex, Delgado, Yattara hiçbir zaman böyle müdahalelere maruz kalmadılar. Veya bu kadar ağır hareketler görülmedi onlara karşı. Herşey ortada değil mi ? Görünen köy kılavuz istemez..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Kritik viraja girilda ya artık susmaz kimse ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Beyler izlemeden yorum yapıyorsunuz. Maçlarımızı 90 dk izleyen birisi neden yakındığımızı anlar. Sallamak kolaydır tabi. Böyle devam edin artık ne diyelim..

Boşuna ötmüyoruz burada aylarca, bir bildiğimiz var değil mi ? Alex, Delgado, Yattara hiçbir zaman böyle müdahalelere maruz kalmadılar. Veya bu kadar ağır hareketler görülmedi onlara karşı. Herşey ortada değil mi ? Görünen köy kılavuz istemez..
    Bana Lincoln'e yapılan sert müdahalelerin art niyetli olduğuna dair mantıklı bir açıklama yapabilirmisin?

Bunlar futbolda her zaman olan şeyler,ne alıp vermedikleri olacak Lincoln'le?

GS liler isyan ediyorsa bizim katliam yapmamız lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bana Lincoln'e yapılan sert müdahalelerin art niyetli olduğuna dair mantıklı bir açıklama yapabilirmisin?

Bunlar futbolda her zaman olan şeyler,ne alıp vermedikleri olacak Lincoln'le?
    Sen savunduğun şeyi açıklayabilirmisin. Atılan tekmelerin topla alakası olmadığı aşikardır. Peki bu sallanan bacaklar topa değilde nereye isabet etsin diye yapılıyor. Topla işleri yok Lincoln ile işleri yok. Peki bu tekmeler nereye geliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sert tartışmaLar yapmadan, sakin yorum yazın. KırıLmayın, kırmayaLım, Kırmayın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post

Lincoln ile kan davalarımı var bu adamlarında sadece Lincoln'e yapıyorlar. LigTV'de yayınlanan maçları evde isem takip ediyorum. İzlemeden yorum yapma diye birşey yok.

Lincoln'e yapılan müdahaleler herkese yapılıyor. Ama Lincoln neredeyse hepsinde yere düşüyor. Bunları gördükten sonra ya Lincoln'ün fiziği yetersiz derim yada Lincoln kendini yere atıyor derim.

Lincoln Galatasaray'a geldiğinden beri yapmıyorki bunu Schalke'de ikende yapıyordu. Topla çok oynamasının avantajlarını kendine müdahale yapıldığında yere atarak kullanmaya çalışıyor. Hepsinde kendimi yeremi atıyor tabiki hayır. Ne diyorum 10 müdahale varsa 5'inde kesinlikle haklıdır ama geri kalan 5'inde ufak itiş kakış müdahaleleri lehine kullanmaya çalışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sen savunduğun şeyi açıklayabilirmisin. Atılan tekmelerin topla alakası olmadığı aşikardır. Peki bu sallanan bacaklar topa değilde nereye isabet etsin diye yapılıyor. Topla işleri yok Lincoln ile işleri yok. Peki bu tekmeler nereye geliyor.
    Bunlar maç içinde olağan şeyler diyorum.Ben Lincoln'e yapılan müdahaleler doğrudur,sakatlansın falan demiyorum.Ayağında çok top tutarsan rakibi sinirlendirirsin,oda sinirden sallar bacağı.Bu doğru mu?Tabi ki değil.Ama bu Alex'e,Yattara'ya,Delgado'ya da oluyor.Özellikle Lincoln'e yapılan bir şey olamaz.Ne yani Lincoln'ün sakatlanmasını mı istiyor rakip futbolcular?Uyuz mu oluyorlar ona?Öyle bir konuşuyorsunuz ki Türkiye'de Lincoln'e futbol oynatmamak için plan yapılmış gibi bir şey çıkıyor ortaya...

Ben açıklamamı yaptım,soruma cevap bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Lincoln'ün Hareketlerini Yediremiyorlar Sanırım. Bu Fauller Kadar Şiddetli Faul Kimseye Yapılmıyor Ligimizde, ne yazıkki Tjikuzu'nun yaptıklarının Video'sunu bulamadım 2-3 Güne Düşer Nasıl Olsa..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün Tjikuzu ve Efe nin Lincoln e savurdugu tekmeler normalse bende daha birsey demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Futbolda belirli oyun kuralları vardır.

Ama ben bu maddelerin yer aldığını düşünmüyorum.

1- Topu ayağınızda çok tutarsanız her türlü tekmeyi yersiniz.

2- Fiziğiniz yok ikili mücadelelerde yerde kalıyorsanız her türlü tekme yine sizi bulur. Hakemde bu faulleri vermez.

Ayağa gelen tekmenin fizikle, çok yere düşmeyle, hakemi aldatmayla veya başka şeyle alakası yoktur.

Neyi bastırarak belirtiyorum. Lincoln çoğu pozisyonda düşüyor. Ama kendi ayağını sakatlayacak şekilde tekmelemiyor. İşte bütün meselede bu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Allah aşkına bana Lincoln'e yapılan müdahalelerin neden art niyetli olduğunu düşünüyorsunuz,biri açıklayabilir mi?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri