1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: FM 2008'de Oyun İçinde Karşılaştığınız Hatalar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Zenit iki maçtada kaybetmesine rağmen nasıl UEFA'da yoluna devam edebiliyor?

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Zenit iki maçtada kaybetmesine rağmen nasıl UEFA'da yoluna devam edebiliyor?

2 maçı da kaybetmemiş maçların biri evinde biri deplasmanda.. penaltılarla tur atlamıştır..

Beyler 225 nolu mesajda sorunumu belirttim.Resimde ekledim.Altı çizili yerlere tıklıyorum numara vermek için fakar tıklanmıyor donuk kalıyor altı çizili yerler.Ne yapmam lazım zaten klüp fakir adam alamıyorum önemli oyuncularımdan yoksun çok zorda kalırım.Lütfen yardım edin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by heaw42 View Post
    Beyler 225 nolu mesajda sorunumu belirttim.Resimde ekledim.Altı çizili yerlere tıklıyorum numara vermek için fakar tıklanmıyor donuk kalıyor altı çizili yerler.Ne yapmam lazım zaten klüp fakir adam alamıyorum önemli oyuncularımdan yoksun çok zorda kalırım.Lütfen yardım edin
    İspanya'da 25 oyuncudan fazlasına kadro numarası veremiyorsun ve 25 numarayıda verdiğin için başka seçim yapamıyrosun.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by merty_fb View Post
    2 maçı da kaybetmemiş maçların biri evinde biri deplasmanda.. penaltılarla tur atlamıştır..
    Hayır.Kendi oynadığın oyunlarda fikstüre bak.Kendi attığın gol sayısı hep başta yazar.

Mesaj Yetkileri