1 ile 30 arası toplam 274 sonuç

Konu: FM 2008'de Oyun İçinde Karşılaştığınız Hatalar

Hybrid View

arkadaşlar oyuna giriyorum ancak ana menüde sadece düz bir ekran açılıyor oyunu sildim efalarca tekrar yükledim ancak hala aynı şey oluyor geceden beri uğraşıyorum lğtfen bana yardım edinnnnnnnnnnn

Quote Originally Posted by rapaic View Post
    8.0.0 ın üzerine 8.0.2 kurdum fakat bi şey dikkatimi çekti. Bazı oyuncuların özelliklerine bakıyosunuz 10 numara adammış gibi gözüküyo mini scouttan adamın ca ve pa sına baktığınız 130 larda felan, başka bi adama bakıyosunuz sıradan bir oyuncu gibi gözüküyor mini scouttan pa ve ca larına bakıyorsunuz 170 lerde 180 lerde. Bu durum cok kafamı karıstırdı. Oyuncu plartformunda arkadaşların önerdikleri oyunculara da baktım kendi bildiğim oyuncularada baktım 8.0.2 deki oyuncuların 8.0.0 dakilerle alakası yok bir çoğunun.
    Şimdi şöyle diyeyim.
    Luis Fabiano nasıl bir forvet gayet iyi, bitiriciliği vs. vs. çok iyi. Editörden bakıyoruz CA ve PA'sı çok iyi. Bu adamı Fenerbahçeye getiriyorum. Yarı sezon oynayamıyor,gol atamıyor vs. vs. ara transfer dönemi olduğunda satılık listesine konulmayı talep ediyor. E halbuki oyuncu çok iyiydi neden oynayamadı ? Her şeyin gösterisi CA ve PA değil, özellikleri fazla iyi olmayan bir oyuncuyu alırsın takımına koyarsın adam uyum sağlar ve özelliklerinin üstünden performans gösterir ya da Fabiano gibi oynayamaz. CA, PA, Oyuncu Özellikleri de önemli; lakin Oyuncu ile Takım uyumundan önemli değil. Bir oyuncu takım ile uyumsuz olsun oynayamaz.
    He 802 ile 800 arasındaki Ca ve Pa farklılıklarından bahsediyorsan oyunu her kurduğunda açtığın lig'in önemine göre oyuncunun Ca ve Pa'sı değişiyor diye biliyorum.

Quote Originally Posted by boraberka View Post
    arkadaşlar oyuna giriyorum ancak ana menüde sadece düz bir ekran açılıyor oyunu sildim efalarca tekrar yükledim ancak hala aynı şey oluyor geceden beri uğraşıyorum lğtfen bana yardım edinnnnnnnnnnn
    Oyunu tamamen sil ve farklı bir klasöre kur.

Mesaj Yetkileri