Quote Originally Posted by peluk View Post
Bu teknik direktör tercihi ile de alakalıdır. Zico kadrosunda İlhan tipinde bir forvet istemiyor demek ki. İlhan serbest bırakıldığında çok etkili bir futbolcu ancak çift forvetli sistemlerde faydalı. Maç oynamıyor diye PA düşürülmesi yapılmamalıdır. İlhan'ın potansiyel yeteneği maç oynamıyor diye düşmemeli.

hey gidi günler peluk dostum senin okula az kaçak girmedim zamanında, biz ankara ünversitesinden kaçar girerdik gizli gizli konserlere girebilmek için vallahi okulun kımetini bil birde bu dönemde geçirdiğin zamanın daha sonra çalışma hayatına başlayınca özleyeceksin o günleri neyse işi dahada sulandırmayım.

total dominasyon üzerine bir iki değişiklik önerim olacak sana yani benim eklemelerim yorumlarını alacağım neyse onu o bölüme yazarızda....

ilhan parlağın oynatılmaması ve kendini gösterememesinin günahı ziconundur.ziconun planlı programlı ne yaptığını bilen bir hoca olmadığı kanaatindeyim. tesadüflere ve anlık performanslara göre karar veren bir hoca.

mesela çokları collin kazımın neden galatasaraya karşı oynatmak için tüm takım denglelerini bozduğunu, dieviti bu sezon neredeyse hiç oynatmadığı sol açığa ve uğur boralı yine neredeyse hiç oynamadığı sol bece kaydırdığını insanlar anlamaya çalıştı uzun uzun taktiksel analizler yaptılar ama aslında sebep çok açıktı..zico o yorumcular kadar bile düşünmeden yaptı bunu sebebi şuydu: dievit beşiktaş deplasmanına giderken fener sarı kart cezalısıydı..onun yerine kazım oynadı ve fenerbahçe kazandı...şimdi zico ne yapmalı da collini oynatmalıyım diye düşündü..yani beşiktaş maçında kazım iyi oynadığı için aynı oyunu galatasarayada yapar diye bütün takımın dengelerini bozdu ...kazım beşiktaş maçında kötü oynasa galatasaray maçında oynamayacak..ne sağ taraf ne sol taraf bu kadar bocalamayacaktı...

işte ilhanda bunun kurbanı örneğin fenerbahçe mağlıup olduğu bir maçta ilhanın (özür dilerim) ama poposuna çarpıp top ağlara gitseydi yani ilhan bir kere olsun şansı yaver gidip zicoyu kurtarsaydı yine ilhana şans verirdi zico..

ziconun aklında loan bu tek bildiği bu ve eminimki bu sitedeki insanlar kadarda umurunda değil ilhanın kariyeri falan..geçmişte nasıl bir oyuncu olduğunun umit milli takımdaki başarısının falanda umrunda değil ziconun..eğer öyle olsa fenerbahçenin skor avantajını yakaladığı bir çok maç oldu..hiç olmazsa bir 15-20 dakka şans verirdi ama dediğim gibi zico, bu ilhan genç yetenekmiş..şuymuş buymuş umrunda değil...neticede ilhan gibi büyük bir yeteneği bir yıldır kulübeye mahküm etti...

şimdi tekrar diyorum..yedek beklemek ayıp değil..yedek bekleyen her oyuncuda kötü oyuncu değil...ilhanın PA sını düşürürlermi...düşürürlersede düşürsünler...

düşürülmesi yönünde de fikir yürüten arkadaşlara saygı duyuyorum kendi fikirleridir eyvallah...

ama sanki kadroya girememenin btün suçu İLHAN daymış gibi konuşmak..Ziconun tavrının ilhanı klübeye hapsettiğini görememek ..yani bütün faturayı İlhana kesmekte doğru değil..benim dediğim bu...b