Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuc ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır

15 48.39%
  • Berabere Biter

4 12.90%
  • Fenerbahçe Kazanır

12 38.71%
1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: TSL 34.Hafta | Trabzonspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte başarısızlığın nedenlerinin sorgulanması için büyük fırsat. Geçen sezon 70 puanla şampiyon olununca sorunlar hiç gündeme gelmemişti ama bu sezon alınan 2.lik hataları gün yüzüne çıkaracaktır.(İnşallah)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte başarısızlığın nedenlerinin sorgulanması için büyük fırsat. Geçen sezon 70 puanla şampiyon olununca sorunlar hiç gündeme gelmemişti ama bu sezon alınan 2.lik hataları gün yüzüne çıkaracaktır.(İnşallah)

kesinlikle katılıyorum.çünkü tartışmasız fb tsl nin en iyi kadrosuna sahip...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçe'nin hali ortada yani son maçta bir iddiası yok bir an önce gidelim evimize havasındalar ha Beşiktaş'tan 3 puan önde olsak ne 3 puan geride olsak ne söz konusu 105 yıllık bir camiadır küçümsememek lazım değil mi ?

Ha Carlos'tan bahsetmişin Carlos'un parasını biz 10 kere çıkardık sen hiç merak etme

arkadaşım,sorun puan değil.normal şartlarda bu kadronun rahat şampiyon olması lazım.3 puan 5 puan neyse...ben küçümsemiyorum aksini iddaa etttim aslında...
    Last edited by scolari12111 : 10.Mayıs.2008 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    arkadaşım,sorun puan değil.normal şartlarda bu kadronun rahat şampiyon olması lazım.3 puan 5 puan neyse...ben küçümsemiyorum aksini iddaa etttim aslında...
    Bu konuda senle hemfikirim İşte yönetimin ve Bay Zico'nun çook düşünmesi gereken bir konu . Son 3 seneye baktığımızda kaçan 2 şampiyonluk bu ağır bir fatura Bakalım bnu faturayı kim ödeyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu konuda senle hemfikirim İşte yönetimin ve Bay Zico'nun çook düşünmesi gereken bir konu . Son 3 seneye baktığımızda kaçan 2 şampiyonluk bu ağır bir fatura Bakalım bnu faturayı kim ödeyecek

bence bu kadar parası olan bir takım alex e bel bağlamak yerine,o nun kat ve kat iyisini getirebilir...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

gsli oyuncular türk gönülden savaşıyorlar şampiyonluk için.
    fenerbahçede oyuncular brezilyalı bir türk gibi kendilerini takıma veremiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    bence bu kadar parası olan bir takım alex e bel bağlamak yerine,o nun kat ve kat iyisini getirebilir...
    Arkadaşım son mesajlarına dikkat ediyorum ki takmışsın paraya. Para vereyimde sus bari.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Arkadaşım son mesajlarına dikkat ediyorum ki takmışsın paraya. Para vereyimde sus bari.

kardeş napolyon ne demiş para para para

Mesaj Yetkileri