Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuc ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır

15 48.39%
  • Berabere Biter

4 12.90%
  • Fenerbahçe Kazanır

12 38.71%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 162 sonuç

Konu: TSL 34.Hafta | Trabzonspor - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok zevkli geçiyor maç bi ara bu maça dalmışım.Yattara world class olduğunu kanıtladı...Attığı gol müthişti gerçekten hem tsliler hem biz sevinelim böyle daha iyi..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben Gs-Ts iki maçında da izlediğim trabzonla bu trabzon arasında dağlar kadar fark görüyorum. Gerçekten geliştirmişler futbollarını. Bu futbolla 6.lığı haketmiyorlar.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    super yahu bu ne guzel bı son hafta
    Mutlu son diye harbiden buna denir

Nesil
    2006

Trabzon taraftar: .?* Fenerbahçe olmadı şampiyon diyor. Sanki Trabzonspor olduda böyle bağırıyorlar.

Kötü oynadık kontralarla götürdü Trabzon. Sadece iddaa kuponum devam etmesi için Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar beşiktaşın hiç şl şansı varmı?

Nesil
    2006

Hayır yok, ikili averajda Fenerbahçe önde. Aynı durum Sivasspor içinde geçerli hiç bu kadar umutlanma Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi garanti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yok maalesef fener ıkılı averajda daha ıyı bızden ıkı macı da aldılar ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzon bizle dalga geçiyor resmen

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bugün saat 1'e kadar hiç bir mesaj silinmeyecek ve ceza verilmeyecektir. Sevinirken, üzülürken ve yorum yaparken dikkatli olmayı tercih edin. Ağır tahrik, hakaret, ikili tartışma ve normal kurallarda foruma aykırı ne kadar mesaj varsa ceza alacaktır. Aksi durumları RAPOR ediniz. "GOOOL, gibi boş mesajlara ceza verilmeyecektir fakat içerisinde tahrik öğesi veya karşı tarafı incitecek birşey varsa saat 1'den sonra mesajlar incelenecektir. Duyarlılığınıza teşekkürler.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Helal Traßzon aynen devam 2.yarıda...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Pehhh şuraya bak 3,4 hafta önce Trabzon şimdiki Trabzon..

Lanet olsunki yeniliyoruz...Umarım 4,5 olurda akıllanırlar belki

Ama kazanalm yahu Batu senin kupon yatmasın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrikler Trabzonspor'a.Kötü bir sezon yaşadılar.Bu son galibiyet taraftarları bir nebze olsun sevindirmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güzel maç oldu, ben izlerken keyif aldım. İlk yarı Trabzonspor 2. yarı Fenerbahçe oynadı. Semih'in kaçırdığı 2 tane gol var ki evlere şenlik. 3 tane de ofsayttan gol attık. Trabzon'un kaçırdıklarıyla beraber bu goller olsaydı da şöyle 6-5 gibi acayip bir skor olsaydı maçta keşke.

Artık herşey bittikten sonra oynamaya başlayan takımımı da ayrıca tebrik ediyorum! Koca sezon geçti son yarım saatte akılları başlarına geldi.

Bu maçta Uğur'u beğendim. Bir de sakat deniliyordu. Son haftalardaki en iyi performansını sergiledi. Bir de kaleci Recep. Muhteşem bir kaleci. Karşıyaka onu ucuza satarak çok şey kaybetti. Eğer seneye kale ona verilirse Milli takımda Volkan'dan bile formayı alabilir. Bugün neredeyse hatasız oynadı.

2 takım oyuncularına da teşekkür ediyorum bizlere keyifli br mücadele izlettirdikleri için. Kaybettik ama pek de önemi yoktu Galatasaray kazandıktan sonra. Artık yeni sezonun planları yapılması gerekiyor. Tranzonspor'u da aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tebrikler,teşekkürler Trabzon..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Sezon boyunca izlediğim en zevkli maç oldu. Kıran kırana geçti. İki takımda çok güzel şutlar çekti. Trabzon topu üç direk arasına attı ve kazandı. Keşke her maç böyle geçseydi. İlk Fenerbahçe bu kadar istekliydi. Gürhan ve İlhan'ı çok daha fazla maçta kullanmamız gerekirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Moral mi yok? Gülüyorum sana...

Zorlansakta yenileceğimizi düşünmüyorum..Ya beraberlik yada Kazanırız..
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Trabzonspor maçı alcaktır 2-0 diyorum.Fenerbahçe'de moral yok...

Aykut ben boşa konusmam
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Trabzonspor'a Teşekkürler sayelerinde Uefa'ya katıldık

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler Fenerbahçe...!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea'ye elenmemizden sonra Fenerbahçe için sezon bitti (!) zaten bugün oynadığımız futbol (!) da ortada Fenerbahçe'ye yakışmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Chelse maçlarından sonra takımda bir durgunluk oldu. Kafa olarak sezonu da bitirdikleri için bence bu kadar çok sakatlık da meydana geldi, vücut da bu zihinsel yorgunluğu kaldıramadı bence.

Neyse sezonun değerlendirmesini konu açılırsa geniş geniş yaparız. Sezonu 2. de bitirsek Fenerbahçe tarihinin en başarılı sezonlarından birini geride bıraktık. Hataların görülüp düzeltilmesini bekleyeceğiz artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

sadece birşey söylemek istiyorum..bu kadar başarısız denen beşiktaş ile,sene başında büyük sükse yaparak r.carlos u getiren,çok paralar harcayan fb aynı puanda ligi bitirdi.demek para da yetmiyormuş bazı şeyler için...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    sadece birşey söylemek istiyorum..bu kadar başarısız denen beşiktaş ile,sene başında büyük sükse yaparak r.carlos u getiren,çok paralar harcayan fb aynı puanda ligi bitirdi.demek para da yetmiyormuş bazı şeyler için...
    Başarı sadece TSL ile sınırlandırmak sana göre ne kadar doğru ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sezon 70 puan toplamıştı Fenerbahçe bu sezon 73. Yani kendi standartını tutturmuş. Böyle tartışmaları sevmem ama Beşiktaş gruptan çıkamadı, o paralı Fenerbahçe Çeyrek Final oynadı. Ligde evet aynı puandalar ama Fenerbahçe daha başarılı bir sezon geçirdi bana göre, hatta yukarıda da tarihinin en başarılı sezonlarından birini geçirdiğini de yazmıştım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Başarı sadece TSL ile sınırlandırmak sana göre ne kadar doğru ?

ben tsl de aynı puanda bitirdiler dedim..eğer bjk 1 puan daha almış olsa örneğin şmpl ne bjk gidecek.bu paralar niye harcanıyor o zaman???şmpl de başarılı olmuş olabilir,ama az kalsın seneye gidemeyecekti.demek istediğim bu.bu kadar para harcanıyorsa bütün kulvarlarda başarı gerek...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Geçen sezon 70 puan toplamıştı Fenerbahçe bu sezon 73. Yani kendi standartını tutturmuş. Böyle tartışmaları sevmem ama Beşiktaş gruptan çıkamadı, o paralı Fenerbahçe Çeyrek Final oynadı. Ligde evet aynı puandalar ama Fenerbahçe daha başarılı bir sezon geçirdi bana göre, hatta yukarıda da tarihinin en başarılı sezonlarından birini geçirdiğini de yazmıştım.

kesinlikle katılıyorum.çok büyük bir başarı,hatta chelsea yi bile eleyebilirdi bana göre..ama demek istediğim bu kadar para harcanıyorsa bütün kulvarlarda başarılı olmalı.yoksa başarısız filan demiyorum
    Last edited by scolari12111 : 10.Mayıs.2008 at 23:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte başarısızlığın nedenlerinin sorgulanması için büyük fırsat. Geçen sezon 70 puanla şampiyon olununca sorunlar hiç gündeme gelmemişti ama bu sezon alınan 2.lik hataları gün yüzüne çıkaracaktır.(İnşallah)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ben tsl de aynı puanda bitirdiler dedim..eğer bjk 1 puan daha almış olsa örneğin şmpl ne bjk gidecek.bu paralar niye harcanıyor o zaman???şmpl de başarılı olmuş olabilir,ama az kalsın seneye gidemeyecekti.demek istediğim bu.bu kadar para harcanıyorsa bütün kulvarlarda başarı gerek...
    Fenerbahçe'nin hali ortada yani son maçta bir iddiası yok bir an önce gidelim evimize havasındalar ha Beşiktaş'tan 3 puan önde olsak ne 3 puan geride olsak ne söz konusu 105 yıllık bir camiadır küçümsememek lazım değil mi ?

Ha Carlos'tan bahsetmişin Carlos'un parasını biz 10 kere çıkardık sen hiç merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte başarısızlığın nedenlerinin sorgulanması için büyük fırsat. Geçen sezon 70 puanla şampiyon olununca sorunlar hiç gündeme gelmemişti ama bu sezon alınan 2.lik hataları gün yüzüne çıkaracaktır.(İnşallah)

kesinlikle katılıyorum.çünkü tartışmasız fb tsl nin en iyi kadrosuna sahip...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe'nin hali ortada yani son maçta bir iddiası yok bir an önce gidelim evimize havasındalar ha Beşiktaş'tan 3 puan önde olsak ne 3 puan geride olsak ne söz konusu 105 yıllık bir camiadır küçümsememek lazım değil mi ?

Ha Carlos'tan bahsetmişin Carlos'un parasını biz 10 kere çıkardık sen hiç merak etme

arkadaşım,sorun puan değil.normal şartlarda bu kadronun rahat şampiyon olması lazım.3 puan 5 puan neyse...ben küçümsemiyorum aksini iddaa etttim aslında...
    Last edited by scolari12111 : 10.Mayıs.2008 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

arkadaşım,sorun puan değil.normal şartlarda bu kadronun rahat şampiyon olması lazım.3 puan 5 puan neyse...ben küçümsemiyorum aksini iddaa etttim aslında...
    Bu konuda senle hemfikirim İşte yönetimin ve Bay Zico'nun çook düşünmesi gereken bir konu . Son 3 seneye baktığımızda kaçan 2 şampiyonluk bu ağır bir fatura Bakalım bnu faturayı kim ödeyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Bu konuda senle hemfikirim İşte yönetimin ve Bay Zico'nun çook düşünmesi gereken bir konu . Son 3 seneye baktığımızda kaçan 2 şampiyonluk bu ağır bir fatura Bakalım bnu faturayı kim ödeyecek

bence bu kadar parası olan bir takım alex e bel bağlamak yerine,o nun kat ve kat iyisini getirebilir...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

gsli oyuncular türk gönülden savaşıyorlar şampiyonluk için.
    fenerbahçede oyuncular brezilyalı bir türk gibi kendilerini takıma veremiyorlar.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri