Çok zevkli geçiyor maç bi ara bu maça dalmışım.Yattara world class olduğunu kanıtladı...Attığı gol müthişti gerçekten hem tsliler hem biz sevinelim böyle daha iyi..
Trabzonspor Kazanır
Berabere Biter
Fenerbahçe Kazanır
Çok zevkli geçiyor maç bi ara bu maça dalmışım.Yattara world class olduğunu kanıtladı...Attığı gol müthişti gerçekten hem tsliler hem biz sevinelim böyle daha iyi..
Ben Gs-Ts iki maçında da izlediğim trabzonla bu trabzon arasında dağlar kadar fark görüyorum. Gerçekten geliştirmişler futbollarını. Bu futbolla 6.lığı haketmiyorlar.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Trabzon taraftar: .?* Fenerbahçe olmadı şampiyon diyor. Sanki Trabzonspor olduda böyle bağırıyorlar.![]()
Kötü oynadık kontralarla götürdü Trabzon. Sadece iddaa kuponum devam etmesi için Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum.
arkadaşlar beşiktaşın hiç şl şansı varmı?
Hayır yok, ikili averajda Fenerbahçe önde. Aynı durum Sivasspor içinde geçerli hiç bu kadar umutlanma Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi garanti.
yok maalesef fener ıkılı averajda daha ıyı bızden ıkı macı da aldılar ya
Trabzon bizle dalga geçiyor resmen
Bugün saat 1'e kadar hiç bir mesaj silinmeyecek ve ceza verilmeyecektir. Sevinirken, üzülürken ve yorum yaparken dikkatli olmayı tercih edin. Ağır tahrik, hakaret, ikili tartışma ve normal kurallarda foruma aykırı ne kadar mesaj varsa ceza alacaktır. Aksi durumları RAPOR ediniz. "GOOOL, gibi boş mesajlara ceza verilmeyecektir fakat içerisinde tahrik öğesi veya karşı tarafı incitecek birşey varsa saat 1'den sonra mesajlar incelenecektir. Duyarlılığınıza teşekkürler.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Helal Traßzon aynen devam 2.yarıda...
Pehhh şuraya bak 3,4 hafta önce Trabzon şimdiki Trabzon..
Lanet olsunki yeniliyoruz...Umarım 4,5 olurda akıllanırlar belki![]()
Ama kazanalm yahu Batu senin kupon yatmasın![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tebrikler Trabzonspor'a.Kötü bir sezon yaşadılar.Bu son galibiyet taraftarları bir nebze olsun sevindirmiştir.
Güzel maç oldu, ben izlerken keyif aldım. İlk yarı Trabzonspor 2. yarı Fenerbahçe oynadı. Semih'in kaçırdığı 2 tane gol var ki evlere şenlik.3 tane de ofsayttan gol attık.
Trabzon'un kaçırdıklarıyla beraber bu goller olsaydı da şöyle 6-5 gibi acayip bir skor olsaydı maçta keşke.
Artık herşey bittikten sonra oynamaya başlayan takımımı da ayrıca tebrik ediyorum! Koca sezon geçti son yarım saatte akılları başlarına geldi.
Bu maçta Uğur'u beğendim. Bir de sakat deniliyordu. Son haftalardaki en iyi performansını sergiledi. Bir de kaleci Recep. Muhteşem bir kaleci. Karşıyaka onu ucuza satarak çok şey kaybetti. Eğer seneye kale ona verilirse Milli takımda Volkan'dan bile formayı alabilir. Bugün neredeyse hatasız oynadı.
2 takım oyuncularına da teşekkür ediyorum bizlere keyifli br mücadele izlettirdikleri için. Kaybettik ama pek de önemi yoktu Galatasaray kazandıktan sonra. Artık yeni sezonun planları yapılması gerekiyor. Tranzonspor'u da aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrikler,teşekkürler Trabzon..![]()
So what?
Saike
Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Sezon boyunca izlediğim en zevkli maç oldu. Kıran kırana geçti. İki takımda çok güzel şutlar çekti. Trabzon topu üç direk arasına attı ve kazandı. Keşke her maç böyle geçseydi. İlk Fenerbahçe bu kadar istekliydi. Gürhan ve İlhan'ı çok daha fazla maçta kullanmamız gerekirdi.
Trabzonspor'a Teşekkürler sayelerinde Uefa'ya katıldık![]()
Tebrikler Fenerbahçe...!
Chelsea'ye elenmemizden sonra Fenerbahçe için sezon bitti (!) zaten bugün oynadığımız futbol (!) da ortada Fenerbahçe'ye yakışmıyor
Evet Chelse maçlarından sonra takımda bir durgunluk oldu. Kafa olarak sezonu da bitirdikleri için bence bu kadar çok sakatlık da meydana geldi, vücut da bu zihinsel yorgunluğu kaldıramadı bence.
Neyse sezonun değerlendirmesini konu açılırsa geniş geniş yaparız. Sezonu 2. de bitirsek Fenerbahçe tarihinin en başarılı sezonlarından birini geride bıraktık. Hataların görülüp düzeltilmesini bekleyeceğiz artık.
"YÜCE ATATÜRK"
sadece birşey söylemek istiyorum..bu kadar başarısız denen beşiktaş ile,sene başında büyük sükse yaparak r.carlos u getiren,çok paralar harcayan fb aynı puanda ligi bitirdi.demek para da yetmiyormuş bazı şeyler için...
Geçen sezon 70 puan toplamıştı Fenerbahçe bu sezon 73. Yani kendi standartını tutturmuş. Böyle tartışmaları sevmem ama Beşiktaş gruptan çıkamadı, o paralı Fenerbahçe Çeyrek Final oynadı. Ligde evet aynı puandalar ama Fenerbahçe daha başarılı bir sezon geçirdi bana göre, hatta yukarıda da tarihinin en başarılı sezonlarından birini geçirdiğini de yazmıştım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ben tsl de aynı puanda bitirdiler dedim..eğer bjk 1 puan daha almış olsa örneğin şmpl ne bjk gidecek.bu paralar niye harcanıyor o zaman???şmpl de başarılı olmuş olabilir,ama az kalsın seneye gidemeyecekti.demek istediğim bu.bu kadar para harcanıyorsa bütün kulvarlarda başarı gerek...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kesinlikle katılıyorum.çok büyük bir başarı,hatta chelsea yi bile eleyebilirdi bana göre..ama demek istediğim bu kadar para harcanıyorsa bütün kulvarlarda başarılı olmalı.yoksa başarısız filan demiyorum![]()
Last edited by scolari12111 : 10.Mayıs.2008 at 23:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşte başarısızlığın nedenlerinin sorgulanması için büyük fırsat. Geçen sezon 70 puanla şampiyon olununca sorunlar hiç gündeme gelmemişti ama bu sezon alınan 2.lik hataları gün yüzüne çıkaracaktır.(İnşallah)
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'nin hali ortada yani son maçta bir iddiası yok bir an önce gidelim evimize havasındalar ha Beşiktaş'tan 3 puan önde olsak ne 3 puan geride olsak ne söz konusu 105 yıllık bir camiadır küçümsememek lazım değil mi ?
Ha Carlos'tan bahsetmişin Carlos'un parasını biz 10 kere çıkardık sen hiç merak etme![]()
kesinlikle katılıyorum.çünkü tartışmasız fb tsl nin en iyi kadrosuna sahip...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşım,sorun puan değil.normal şartlarda bu kadronun rahat şampiyon olması lazım.3 puan 5 puan neyse...ben küçümsemiyorum aksini iddaa etttim aslında...
Last edited by scolari12111 : 10.Mayıs.2008 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gsli oyuncular türk gönülden savaşıyorlar şampiyonluk için.
fenerbahçede oyuncular brezilyalı bir türk gibi kendilerini takıma veremiyorlar.