Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 198 sonuç

Konu: Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bi kere Kazım güya türk ama hala türkçeyi bilmiyor adamki geriye düştüğümüz bir maçta hangi ruhla oynayacak o merak ediyorum.Aurelo bile marşımzı okuyor ama kazım bilmiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Bi kere Kazım güya türk ama hala türkçeyi bilmiyor adamki geriye düştüğümüz bir maçta hangi ruhla oynayacak o merak ediyorum.Aurelo bile marşımzı okuyor ama kazım bilmiyor
    Aynı şeyler Mehmet Aurelio içinde söyleniyordu gösterdiği performansı gördük ve sustuk susturulduk Kazım olayındada aynı şeyler olacak .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by remake View Post
    Semih'in kadroda olmasi iyi birsey. Cakili, sirti kaleye donuk oynayabilecek, son vurulasri yapabilecek bir o var su anda takimda. Fakat bu Kazim'i ya ben hic izlerken dikkat etmemisim yada siz baska bir futbolcu hakkinda tartisiyorsunuz. Sezon boyunca topu topu 2-3 mac iyi oynadi diye hemen super oyuncu oldu, topu iyi saklar oldu, su oldu, bu oldu. Serdar Ozkan'a ve hele hele Mehmet Topuz'a ayip. Serdar Kazim ile yasit herhalde ve neredeyse lig boyunca catir cutur oynadi. Hem de ilk 11'de. Mehmet Topuz'u anlatmaya gerek yok. Adam Kayseri'nin yarisi masallah. Kazim tercihini savunmaniz sacma geliyor bana.

Arkadaşım yanlış anlıyorsun ben sana kazım formda,iyi performans gösteriyor,her maç ilk 11'de falan demiyorum.Bu adamın büyük maçlarda skorun akışına göre kullanılabilecek nitelikleri var.Kazım'ın top sakladığı , topu ayağında iyi tuttuğunu ve topla zaman öldürebildiği su götürmez bir olay.Bence diyorum ki tek farklı öne geçtiğimiz maçlarda bu adam son 15-20 dk oyuna girer ve bizi baskıdan kuratarır.Türkiye'de bunu yapabilecek başka bir futbolcu yok malesef.Umarım dediklerim anlaşılmıştır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aşırı milliyetçiliğe gerek yok.Bu ülkeye hizmet etmek için illa ki İstiklal Marşımı okunmalı.Eğer cevabın evetse o zaman İstiklal Marşı okuyupta bu ülkeyi yerin dibine sokanlara ne demeli?
    Last edited by a.arıcı-11 : 13.Mayıs.2008 at 16:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oraya çıkan her futbolcu kendini gösterebilmek için öyle bir oynarki sen merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Portekiz'in kanatlarını ancak Gökhan Gönül durdurabilirdi.Gökhan'da bu turnuvada olmazsa zor olan gruptan çıkma şansımız imkansıza dönüşür..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    E yani adam 3.kaleci olarak çağrıldı ve büyük ihtimallede 18 kişilik kadroya alınmayacaktır. Yani yerine kimin çağrılması lazımdı 3.kaleci olarak .. Ya Rüştü ve Volkan'dan daha iyisini bulacan 1.kaleci yapacaksın (ki öyle bir kalecimiz yok zaten) yada Tolga'yı 3.kaleci olarak Milli takıma çağıracaksın. Bunun başka alternatifi yok.
    Gene fanatiklik yapıosun...iki üç sayfa öne dön kimi çağırabilirmiş onu yazdım uzun uzun ama gene bi daha yazayım daha rahat anlarsın belki
    Aykut-Serdar'dan biri... artık bana Tolga bunlardan daha iyi dersen diyecek birşey bulamayacağım sana...
    Ayrıca senin bu hesabına göre (maç başına yenen gol) o zaman Orkun'u çağırmalı değil mi milli takıma? (hani o birinci tolga ikinci çünkü)

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kazım konusunda karşı çıkanlara katılıyorum. adam gs-fb maçında, takımı yenik durumdayken oyundan alınırken bile sahadan tank gibi çıktı. ağır ağır. adamda ruh yok. inşallah milli takımda da böyle birşey yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Gene fanatiklik yapıosun...iki üç sayfa öne dön kimi çağırabilirmiş onu yazdım uzun uzun ama gene bi daha yazayım daha rahat anlarsın belki
    Aykut-Serdar'dan biri... artık bana Tolga bunlardan daha iyi dersen diyecek birşey bulamayacağım sana...
    Ayrıca senin bu hesabına göre (maç başına yenen gol) o zaman Orkun'u çağırmalı değil mi milli takıma? (hani o birinci tolga ikinci çünkü)
    Bak bir daha bana fanatiklik yapıyorsun deme . Hadi Aykut'u anladık da Serdar niye çağrılacakmış ? Bu sezon doğru dürüst oynamadı. Bırakın da Trabzon'un 1.kalecisi olan ve ligin en az gol yiyen kalecisi çağrılsın .. Bu adam formda demek ki az gol yemiş . Ayrıca Orkun neden o listede yok çünkü fazla maç oynamadı .Az maç oynayan kaleci elbette daha az gol yer bunu kestiremiyormusun ? Nedir bu Tolga'nın çağrılmasını hazmedemenin sebebi ? Adam sanki as kaleci çıkacak, 3.kaleci olarak çağrılmış zaten Milli Takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Bak bir daha bana fanatiklik yapıyorsun deme . Hadi Aykut'u anladık da Serdar niye çağrılacakmış ? Bu sezon doğru dürüst oynamadı. Bırakın da Trabzon'un 1.kalecisi olan ve ligin en az gol yiyen kalecisi çağrılsın .. Bu adam formda demek ki az gol yemiş . Ayrıca Orkun neden o listede yok çünkü fazla maç oynamadı .Az maç oynayan kaleci elbette daha az gol yer bunu kestiremiyormusun ? Nedir bu Tolga'nın çağrılmasını hazmedemenin sebebi ? Adam sanki as kaleci çıkacak, 3.kaleci olarak çağrılmış zaten Milli Takıma.

Bak gene yanlış konuşuosun Orkun ligde Tolga'dan sadece bir maç az oynadı ve diğer oynadığı resmi maçlara bakıcak olursan sayısı Orkun'un çok büyük ihtimalle daha fazladır... Yanlış anlaşılma olmasın Orkun gitmeli demiyorum ama senin kurduğun bu garip mantığa göre öyle olması lazım, hiç bişeyi hazmedemediğim yok... Sadece rezil bir karar bu kadar kaleci varken bu kadar kötü bir kalecinin milli takıma çağrılması ama heralde ayıp olmasın Trabzon'dan da bir futbolcu çağıralım mantığıyla çağırıldı... Tolga'nın çağırılmasını savunma şeklin yanlış... Çünkü bu istatistike göre çağırılıosa ondan evvel Orkun'un çağırılması lazım ha ama diosan yetenek ve forma göre çağırıldı o zamanda aykut'un (ya da Serdar'ın) çağırılması lazımdı derim ben sana ki gördüğüm kadarıyla sen de bişey diyememişsin Aykut'a... Eğer dersenki Trabzona ayıp olmasın o zaman eyvallah hiç bişey demem...
    Benim niyetim tartışmak kavga etmek değil sen bana söle bir neden kabul edilebilir ben de okey dicem bu kadar (Fatih'in keyfi öyle istedi hariç)
    Last edited by Han12 : 13.Mayıs.2008 at 20:14

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Defans saglam degil, Servet yokken. Gökhan Zanin yaptigi hatalari Servet düzeltiyordu.

afedersiniz ama Kazim'i savunanlar, diyorsunuzki iyi top sakliyor ve zaman geciriyor, afedersiniz ama zaman öldürmek icin yetenek filan lazim degil. Ilerde top saklayip ve zaman öldüreceksen alirsin M.Yildiz'i.

Kazim'in milli takimda olmasi fiyaskonun önde gideni, Bu adam hic bir zaman milli takim icin ilk 11 oyuncusu olamaz.

Ayrica ben bunlari en az 41254151518392183 kere söyledim, ama yine söyleyim. Semih bence milli takim forveti degil, cünkü hic bir cok fazla öne cikan özelligi yok. Milli takimin forvetleri: Nihat Kahveci (Villarreal CF), Halil Altıntop (FC Schalke 04), Semih Şentürk (Fenerbahçe SK), Mevlüt Erding (FC Sochaux-Montbéliard). Bunlara baktignizda Semihin ne kadar gereksiz oldugu belli oluyor. Ya Semih? 30 macta 17 gol, fena istatik degil ama golleri nasil attigina baktignizda, gercekleri anlarsiniz.

Semih hizli degil, güclü degil, deneyimli degil, bitirici degil sadece hava toplarinda birazcik etkili, o kadar. Semihin o kadar gol atmasinin sebebi ise Alexdir, gördük Semih beyfendinin Alex olmadigi maclarda oynadigi oyunu, hep sahanin en kötüsülerinden birisiydi. Maalesef bizim milli takimda bir Alex olmadigindan semih etkili olamaz. Semih kücük bir takimda asla birsey yapamaz.

Nihat bu yil ne yapmis? büyük bir sükse yakalamis ve takimini LA LIGA'DA 2. lige tasiyan en önemli 3 kisiden biri olmus. Halil Altintop belki o kadar golcü degil ama takimi icin yaptigi katkilar büyük. Mevlüt Erdinc, Fransa liginde 11 gol atmak kolay degil, hele kümeye oynayan bir takim icin. Attigi gollerle Sochaux'u ligte tutan isim! Bu ücünen hepsinde ne var söyleyimmi? Dribbling yetenegi ve hizlilar.

Mevlüt büyük ihtimalle ya Fransanin büyük takimlarani(Marseille ve Lyon.) gidecek yada Bremen'e.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yahu tartısmayın bu kadar ben gideyim ...Birde F.Terim demiş ki Kazım'ın fizigi var sağ kulvarı otoban yapabilecek kapasitede de .Bu demek oluyor ki Kazım oynuyacak.İşimiz var
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bnce serdar özkan*ibrahim toraman ve kafa toplarinda etkili olan hakan sükür almasi gerekiyordu.ama burdan sonra bis ne dersek bos arkadaslar...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

serdar özkan dururken kazımı çağırması yanlış.serdar özkan ardanın çok yakın arkadaşı mükemmel bir ikli olabilirlerdi.serdar özkan ın yeteneğini hepimiz biliyoruz.

ümit karan varken semihi çağırmak ayıp olmuş.i.toroman da alınmalıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

36'lık Larsson İsveç Milli Takımına çagrıldı.Ümit Karan yer almalı bu kadroda sabri'nin ne işi var yahu...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sheriff Misafir

Mevlüt sıradan bir oyuncudur.. Ne Semih'ten ne Mehmet Yıldız'dan nede Gökhan Ünal'dan daha kaliteli bir oyuncu değildir.. Fransa liginin kalitesizliği ortadadır, bizim ligimizle kıyaslanamaz bile.. Mevlüt bence oldukça gereksiz olmuş.. Büyük ihtimalle kadrodan çıkarılacaktır.. Kazım'ın Türk pasaportu vardır ve anneside Kıbrıs Türk'ü dür.. Kazım İngiltere'de doğduysa onun suçu ne? Kazım'ın yeteneklerini tartışanın ya futbol bilgisi tartışılır yada üzerinde formayla yazıyor demektir.. Hele ki Kazım yerine Serdar Özkan diyen birinin üzerinde siyah beyaz çubuklu klasik Beşiktaş forması vardır..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kazım'ın sezon boyunca yaptıkları ortada.Hep yedek bekledi.Bir 2 maçta bir şeyler yaptı.Sırf bu yaptıklarından dolayı sezon boyunca sergilediği performansla Serdar Özkan'dan daha iyi oluyorsa,milli takımı daha çok hak ediyorsa o zaman bence böyle düşünenlerin üzerinde sar-lacivert çubuklu Fenerbahçe forması vardır.Ama ne Serdar Özkan ne de Kazım bence onlardan önce bu kadroda M.Topuz olmalıydı.Terim'in kadro tercihlerine saygı gösteriyorum.Turnuvada görecez kadro tercihlerinin doğru mu yanlış mı olduğunu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Mevlüt siradan oyuncuyca, o zaman Benzema ve Gomis'de o zaman siradan bir oyuncu. Su ikiliden sonra bu yil belkide en iyi oynayan forvet Mevlüttür(Takima katki acisindan).

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Mevlüt sıradan bir oyuncudur.. Ne Semih'ten ne Mehmet Yıldız'dan nede Gökhan Ünal'dan daha kaliteli bir oyuncu değildir.. Fransa liginin kalitesizliği ortadadır, bizim ligimizle kıyaslanamaz bile.. Mevlüt bence oldukça gereksiz olmuş.. Büyük ihtimalle kadrodan çıkarılacaktır.. Kazım'ın Türk pasaportu vardır ve anneside Kıbrıs Türk'ü dür.. Kazım İngiltere'de doğduysa onun suçu ne? Kazım'ın yeteneklerini tartışanın ya futbol bilgisi tartışılır yada üzerinde formayla yazıyor demektir.. Hele ki Kazım yerine Serdar Özkan diyen birinin üzerinde siyah beyaz çubuklu klasik Beşiktaş forması vardır..

Burakcım seni takdir etmişimdir sürekLi, her zaman yazdıkLarının çoğuna katıLmışımdır da bu son yazdıkLarın için asLında seninLe saatLerçe tartışırım, asıL sen tam Sarı Lacivert forma iLe yazmışsın bunLarı. Yani Serdar özkan ı CoLin kazıma göre aLt görüyorsan kusura bakmada bir yaLnışLık vardır bu işin içinde, Ayrıca Fransa Ligi gibi çok kaLiteLi bir Ligi biLe bizim aLtımızda görüyorsanda da büyük yaLnıştır. CoLin kazım bütün sezon ne yaptı ? Bir CheLsea maçı oynadı vs iki hareket yaptı oLdu kLas oyuncu, geLecek vaad eden isim mi ? Serdar özkan bunLarı sezon başından beri üstüne koyarak yapıyor. Yapma Burak sen bari yapma yani.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Gene klasik yorumlarindan birisini yapmissin.
    Mevlüt hakkinda bilip bilmeden atman hos olmamis,bence maclarini izle,oynadigi futbolu gör ondan sonra yanlis yaptiginin farkina varirisin.Adam takimini tek basina ligde tuttu.Fransa liginde gol atmak cok zordur,o 11 gol atti.Bu yasinda yetenek fiskiriyor adamdan,takimda olmasi gayet dogal.

Kazim Kazim demissin Chelsea ve Psv maclarindan baska iyi oynadigi mac yok bence,cok ruhuz oynuyor maclarda.Sadece calim atarak futbolcu olunmaz ! Euro 2008 de adamin ayagini koparirlar,böyle oynarsa.Bize 90 dakika sahada mücadele edecek ve iyi oynayabilecek futbolcular lazim.Mehmet Topuz kesinlikle alinmaliydi,tam istedigimiz futbolcu.

Mehmet Yildiz bu takimda mutlaka olmaliydi orasi ayri nokta,14 gol atip 13 asist yapmis birisinin Milli takimda olmamasi kesinlikle hayal kirikligi.Ümit Karani anladik sorunu var,ama Mehmet Yildizi mutlaka cagirmaliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Anlamıyorum bu Fransa Ligi neden kalitesiz oluyor ? Avrupanın önde gelen takımları buradan oyuncu alıyor hep , futbolcu fabrikası gibi bir ülkeden bahsediyoruz. Lyon,Marsilya,Lille,Monaco,Lens,PSG,Auxerre,Rennes ,Bordeoux vs gibi güçlü takımları var. Neye göre bu lig kalitesiz oluyor ki . Son 5 sene şampiyon Lyon mu diye ? Çok saçma .. Ayrıca Mevlüt ve Serdar konusunda da katılmıyorum.Serdar Özkan , Colin Kazım'dan gerek performans gerek de yetenek olarak üstün.

İşte Colin Kazım..

Türkiye Süper Kupası 1 Maç Gol yok
    Türkiye Kupası 4 Maç 1 Gol
    Turkcell Süper Lig 28 Maç Gol yok
    Özel Maçlar 5 Maç 1 Gol
    Avrupa Şampiyonası 2 Maç Gol yok

Tartışılan Mevlüt ise Sochoux'da oynamasına rağmen Fransa Liginde bu kadar gol atması onun boş, sıradan bir oyuncu olduğunumu gösteriyor ? Yani şu gencecik adamı eleştirmeye gerek var mı.İddaadan bile takip etsen bilmen lazım ki Fransa ligi maçları genelde alt biter. 3 gol zor olur yani. Daha ne yapsın Mevlüt ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazımla ilgili çok tartışmaya gerek yok bence.Denenmek üzere alınmış bir oyuncu.Acaba uyar mı diye.Gönderileceklerin içinde olacaktır tahminimce.Kazım iyi kumaşı olan bir oyuncu ama kafa yapısı ters orantıda.O yüzden bir gelişme göstereceğini sanmıyorum.İşte aralarda bir maçta çıkar güzel bir hareket yapar gol olur diğer maçlarda ortadan kaybolur.Onun başına aşırı disiplinli gerekirse canını çıkaracak kadar yoracak bir teknik direktör lazım.Bu kadar kısa sürede milli takım teknik direktörü adam edemez.Zico'nunda oyuncularına serbestlik tanıyan bir yapısı var.Diğerlerine pozitif yansıyan onun tipindeki bir oyuncuya negatif yansıyor.

Serdar Özkan'a gelince; bence Dünya Kupası elemelerinin ilerleyen maçlarından itibaren ilk 11'in değişmezi olacaktır,şampiyona sonrasına düşünülüyor.Aynı durum sakat olmasaydı uğur içinde geçerli olacaktı.

Şampiyona sonrasına düşünülmesinde Fatih Terim'in inandığı oyuncularla yola çıkmasınında bir rolü var tabiki.Çünkü iyi bir derece yapıp transferini düşünüyor şu anda.O yüzden kendine göre garanti gördüğü oyuncularla bu yola çıktı.

Ne diyelim,umarım başarılı oluruz.

Mehmet Aurelio konusu ise ayrı ve uzun bir konu.Artık Fifa'da ve Uefa'da bile bu durumlar kaygıyla karşılanıyor.Gerçekten bu durum böyle giderse 10 sene sonra dedikleri gibi bir ülkeyi Arjantin B takımı başka ülkeyi Brezilya C takımı gibi seyredebileceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serdar Özkan Colin Kazım'dan yetenek,performans ve form bakımından çok çok üstündür.Hele ki yetenek konusunda tartışmaya gerek bile yok.Futbol sahasında futbol konuşur Hip-Hop dansı değil.Evet Colin Kazım yeteneklidir ama Hip-Hop konusunda...

Neyse fazla konuşmaya gerek yok,zaten her şey belli ve ortada.Olaya objektif bakan bunu rahatlıkla anlar...

Colin Kazım Euro 2008'e gidemeyeceği için bunu tartışmanın bir anlamı yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post

Demek Fransa liginde atılan 11 gol Türkiyede 30 gol ediyor öylemi?
    Adama sormazlarmı madem bu kadar kalitelide bu lig niye 6-7 senedir hep aynı takım şampiyon oluyo?
    Ayrıca diyosun ki Kazım'ın yerine Serdar Özkan olmalıydı sağ açıkta Serdar'ın yaptıklarını bütün sağ açıkların yarısı yapar ama Kazım'ın yaptığını Türk pasaportlu hiç bir profesyonel futbolcu yapamaz.Adam bir kere morel bozukluğuna uğramıyor, dış etkilere aldırmıyor,çok iyi top saklıyor,bir pozisyon için kimseye bağırıp çağırmıyor yani tam bir profesyonel ve bu tür turnuvalarda stres yükü çok olur.Kazım'da bizce profesyonel sizce de umursamaz olduğundan bu turnuvada Serdar Özkan'dan daha çok işe yarar

Zaten sana kalsa Semih'i kadrodan çıkartıp Nobre'yi almalı artık o yorumlara diyecek başka bişey bırakmıyorsun(defansı yoran,yıkıcı,ilerde pres yapan deyince akla Nobre geliyor çünkü)
    Nobre Türk olsa evet Milli Takıma alınmasını savunabilirdim.Ama ben Aurelio'nun istisna olarak kalmasını istiyorum.

Allah aşkına kaç kere izledin Mevlüt'ü
    Ayrıca Kazım bana göre Türk değildir.Babası İngiliz,Kıbrıs Türk'ü olan annesi.İngiltere Milli Takım kapasitesinde olsa Türkiye'yi tercih edecekti sanki.Neyse konu o değildi.Asıl Kazım'ın Serdar'dan daha iyi olduğunu iddaa eden birisinin üzerinde Fenerbahçe forması vardır!Gerçekler,istatistikler,herşey ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

serdar özkan ın yaptıkarını her sağ kanat oyuncusu yapar diyn bir arakadaş var.şunu soracağım o fb de oynasaydı ne derdi???dünya nın sayılı sağ açıklarından biri olurdu.bjektif yorumlar yapın,serdar özkan ın yetenekleri ortada tartışmaya gerek yok..kazım ın ing tecrübesi falan da hikaye,alt ligde oynamış,bir sezonda 5 6 gol atmış...hızı ve yapısından başka bir özelliği yok.objektif düşünüyorum,buna emin olun...fatih terim bunu her zaman yapmıştır...büyük takımlardan oyuncu alma zorunluluğu hissetmiştir,bunu da fb den yana kullandı...yapacak birşey de yok..

Nesil
    2006

Anlamıyorum bu Fransa Ligi neden kalitesiz oluyor ? Avrupanın önde gelen takımları buradan oyuncu alıyor hep , futbolcu fabrikası gibi bir ülkeden bahsediyoruz. Lyon,Marsilya,Lille,Monaco,Lens,PSG,Auxerre,Rennes ,Bordeoux vs gibi güçlü takımları var. Neye göre bu lig kalitesiz oluyor ki . Son 5 sene şampiyon Lyon mu diye ? Çok saçma .. Ayrıca Mevlüt ve Serdar konusunda da katılmıyorum.Serdar Özkan , Colin Kazım'dan gerek performans gerek de yetenek olarak üstün.

İşte Colin Kazım..

Türkiye Süper Kupası 1 Maç Gol yok
    Türkiye Kupası 4 Maç 1 Gol
    Turkcell Süper Lig 28 Maç Gol yok
    Özel Maçlar 5 Maç 1 Gol
    Avrupa Şampiyonası 2 Maç Gol yok

Tartışılan Mevlüt ise Sochoux'da oynamasına rağmen Fransa Liginde bu kadar gol atması onun boş, sıradan bir oyuncu olduğunumu gösteriyor ? Yani şu gencecik adamı eleştirmeye gerek var mı.İddaadan bile takip etsen bilmen lazım ki Fransa ligi maçları genelde alt biter. 3 gol zor olur yani. Daha ne yapsın Mevlüt ?
    Yazdıklarına katılyıroum. Fransa ligi Dünya'nın en iyi liglerinden birisidir. Sistem oyununu oynanıyor ve tamamen taktik üstüne kurulu bir lig. Mevlüt ise bu köken ile yetişmiş nadir oyuncularımızdan olduğu için bu milli takımda yer alması gereken isimlerden birisidir.

Kazım Kazım'a gelince İngiliz Futbol kültürü ile yetişti. Yetenekli bir oyuncu olduğu kesin; ama bu sezon istenileni veremedi. Chelsea maçı dışında golü yok ve bir kaç asist ile oynadı. Bu nedenle Kazım'ı kadroya almak riskli bir karardır. Serdar Özkan daha doğru bir tercih olurdu; ama tercihlere saygı duymak gerekir. Bu takım Avrupa Kupasını kazanırsa burada yazdığımız çoğu şeyden pişman olmamak için bence çok kötü yönde eleştirmemek gerekir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Colin kazım da kontrasyon sorunu var önemli maçlarda çok iyi oynuyor mesela bir bjk maçı..Hızlı teknik güçlü bir oyuncu..2. yarı oyunda girerse faydalı olabilir..Çok üzerinde tartışılacak bir oyuncu değil..Ve bana göre colin serdardan daha kaliteli bir oyuncu..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Colin Kazım ---> Mehmet Topuz [Serdar Özkan]

Semih Şentürk ---> Mehmet Yıldız

Bence bu şekilde olmalıydı seçimler..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Colin Kazım ---> Mehmet Topuz [Serdar Özkan]

Semih Şentürk ---> Mehmet Yıldız

Bence bu şekilde olmalıydı seçimler..
    Semih Şentürk tercihine katılmıyorum. Mehmet Yıldız kadroda olabilirdi; ama Semih'in yerine değil. Semih TSL Gol Kralı ve Şampiyonlar Liginde çeyrek final yaşamış takımın forvetidir. Bu nedenle milli takıma katkısı Mehmet Yıldız'dan daha fazla olacaktır. Yıllardır Avrupa maçlarına çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fatih Terim kadro ile ilgili neler söyledi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yaptığı kadro tercihi hakkında ilk kez konuştu. Antalya'da düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalar yapan Fatih Terim çok eleştirilen forvet seçimi hakkında da "Semih, Nihat, Halil ve Mevlüt şu an herkesten daha formdalar. O yüzden tercih ettim" dedi.

Fatih Terim Emre Aşık ve Tümer hakkında da konuşurken sakat oyuncular ve Antalya'da düzenlenen sosyal kamp hakkında da bilgi verdi.

İzlemek için Tıklayın.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri