1 ile 30 arası toplam 198 sonuç

Konu: Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bak bir daha bana fanatiklik yapıyorsun deme . Hadi Aykut'u anladık da Serdar niye çağrılacakmış ? Bu sezon doğru dürüst oynamadı. Bırakın da Trabzon'un 1.kalecisi olan ve ligin en az gol yiyen kalecisi çağrılsın .. Bu adam formda demek ki az gol yemiş . Ayrıca Orkun neden o listede yok çünkü fazla maç oynamadı .Az maç oynayan kaleci elbette daha az gol yer bunu kestiremiyormusun ? Nedir bu Tolga'nın çağrılmasını hazmedemenin sebebi ? Adam sanki as kaleci çıkacak, 3.kaleci olarak çağrılmış zaten Milli Takıma.

Bak gene yanlış konuşuosun Orkun ligde Tolga'dan sadece bir maç az oynadı ve diğer oynadığı resmi maçlara bakıcak olursan sayısı Orkun'un çok büyük ihtimalle daha fazladır... Yanlış anlaşılma olmasın Orkun gitmeli demiyorum ama senin kurduğun bu garip mantığa göre öyle olması lazım, hiç bişeyi hazmedemediğim yok... Sadece rezil bir karar bu kadar kaleci varken bu kadar kötü bir kalecinin milli takıma çağrılması ama heralde ayıp olmasın Trabzon'dan da bir futbolcu çağıralım mantığıyla çağırıldı... Tolga'nın çağırılmasını savunma şeklin yanlış... Çünkü bu istatistike göre çağırılıosa ondan evvel Orkun'un çağırılması lazım ha ama diosan yetenek ve forma göre çağırıldı o zamanda aykut'un (ya da Serdar'ın) çağırılması lazımdı derim ben sana ki gördüğüm kadarıyla sen de bişey diyememişsin Aykut'a... Eğer dersenki Trabzona ayıp olmasın o zaman eyvallah hiç bişey demem...
    Benim niyetim tartışmak kavga etmek değil sen bana söle bir neden kabul edilebilir ben de okey dicem bu kadar (Fatih'in keyfi öyle istedi hariç)
    Last edited by Han12 : 13.Mayıs.2008 at 20:14

Mesaj Yetkileri