Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Recep Mamur:"Topuz'u ikna edemedim"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Recep Mamur:"Topuz'u ikna edemedim"

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz ile 3 saatlik bir görüşme yaptığını, takımda kalmasını çok istediğini, ancak ikna edemediğini söyledi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Kanal 38 Spor Müdürü Doğan Havur'un hazırlayıp sunduğu sporkolik programında yıldız futbolcu Mehmet Topuz ile yaptıkları görüşmeyi anlattı. Transfer görüşmelerinin bütün kamuoyu önünde olmasını istediğini ifade eden Mamur, "Aslında benim istediğim bu tür konuşmaların kapalı kapılar ardında olmaması. Keşke Mehmet Topuz gelse otursa burada canlı yayında yapsak görüşmeleri. Ben bugün Mehmet Topuz ile kendi ofisimde biraraya geldim. Görüşmede Kulüp Menajerimiz Süleyman Hurma da vardı. Görüşmemizde kendisinden çok memnun olduğumu söyledim. Kendisi de bize Kayserispor'u çok sevdiğini söyledi. Ama ekonomik anlamda anlaşamadık. Aslında biz kalmasını çok istedik, kendisi de kendince bir fiyat istedi. Biz bir rakam söyledik, kendisi de derse ki 'Ben Kayserispor'dan ayrılmak istiyorum', kulübün istediği rakamı da ödeyecek bir kulüp çıkarsa 'İlle de kal' demeyiz. Ama Mehmet Topuz ile anlaşan bir kulübün bizimle de anlaşması şart. Gökhan Ünal olayında da, biz Rubin Kazan ile anlaştık. Gökhan Ünal anlaşmadı, dolayısıyla bu iş olmadı. Mehmet Topuz ile anlaşan takımın bizimle de anlaşma sağlaması şart" diye konuştu.

Mehmet Topuz'un kalmasını çok istediğini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirten Başkan Mamur, "3 saat süren görüşme sonunda çok iyi rakamlar vermemize rağmen olmadı. Mehmet Topuz gitse de bizim evladımızdır, her zaman ona saygı duyarız" dedi. Başkan Mamur, Mehmet Topuz'a önerdikleri fiyatın şuan ki mevcut 4 büyük takımların verdiği ücretlerin üzerinde olduğunun da herkes tarafından bilinmesini istedi.

14.05.2008

Kaynak : İHA

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Artık gitmesi lazım Kayserispor'a verebileklerini verdi.Bu yetenekleriyle Avrupa'da orta sınıf takımlarda rahatlıkla oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben ayrılacak dediğim de bazı Kayserisporlular hemen agresif tavırlar sergiliyorduNeyse ben Beşiktaş'a geleceğini düşünüyorum.Yemen Ekşioğlu da bu yönde bir açıklama yapmıştı geçen bir programda...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALırsak biz aLırız, başkasınada yar etmeyiz Topuz u
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Topuz bir yere transfer olsa da herkes rahatlasa.Mamur hergün açıklama yapıyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bence Topuz ingiltere ligine gider,burada kalmasinin manasi yok.Madem ingiltereden taliplisi var gitsin oraya.Hem futbolunu gelistirir,bize katki saglar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiyede bir gerçek var ki anadolü klübünde oynarsan ne gündemde kalırsın (transfer haberleri dışında) ne de milli takıma alınırsın Mehmet Topuz süper lig için çok kaliteli bir oyuncu 3 büyükler olmadı Avrupaya gitmesi en mantıklı olanı zaten ...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Avrupa'ya gitsin, kendini kurtarsın..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Mehmet Topuz 3 büyüklere gelmesi mantıklı değil.Bencede Avrupa'ya gitmesi hem kendi için hemde Türk futbolu için daha iyi olur.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Haber doğru Topuz ayrılabilir ama Türkiye liginden başka bir takıma değil

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar merak etmeyin onlar o kadar astronomik bir bonservis bedeli ister ki o genede Kayseride kalmak zorunda kalır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Avrupa da bir takım Kayserinin istediği o fiyatı hayatta vermez. GörüLmüş şey değiL yani. ALırsak yine bizim büyükLerden biri aLır, basa basa söyLüyorum başkasıda aLmaz. Avrupa ya gitmesi için ya serbest oLucak, ya da sudan fiyata oLması Lazım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe alacak gibi geliyor bana...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

TRden kimsenin alacağını sanmıyorum süleyman hurma avrupadan istediğimiz rakamı veren kulüpler var diyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bugün ligtv futbol gündemi programında hurma konuştu

kadromuzun %90ı korunacak diyor topuz gidecek olsa %50si giderdi takın

http://www.kayserisportv.com/?catID=&cat=&vid=359
    Last edited by deniz.91 : 14.Mayıs.2008 at 19:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiye'den Fenerbahçe dışında alabilecek bir takım yok bence ...

17. Default

Daha belli değil yönetim iyice kafa karıştırıyor ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım bu arada hurmadan açıklamalar transfer konusunda

http://www.kayserisportv.com/?catID=&cat=&vid=359 izleyin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Avrupaya gider. Kendisini gelistirmesi icin daha iyi hem

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yönetim birşeyler yapmaya çalışıyor ama anlamadım.Bu olayların iki nedeni olabilir.

1.Topuz için fiyat yükseltmeye çalışıyor

2.Topuzun milli takıma seçilmesi için yapılıyor

kesin bu ikisinden birisi için uğraşıyor hurma bakalım görecez

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oo bu çok iyi haber.Topuz'un Beşiktaş'ımıza transfer olması için bir engelde kalmadı.Haydi bakalım.Belkide bizle anlaştığı için Kayseri'nin verdiği parayı kabul etmedi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Oo bu çok iyi haber.Topuz'un Beşiktaş'ımıza transfer olması için bir engelde kalmadı.Haydi bakalım.Belkide bizle anlaştığı için Kayseri'nin verdiği parayı kabul etmedi..
    Olur mu öyle şey Şemsi?Tr'de Fb'den başka takım alamaz onu,gücü yetmez bilmiyormusun sen bunu?Sende var ya Şemsi...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Keşke bize gelse eğer haber doğruysa Topuz bu sene kesin ayrılacak Kayserispor'dan.

Holosko transferinde attığımız tokatın tadını beğenenler var sanırsam...

M.Topuz u alacak kadar para yoksa zatn 3büyüklerde kapatsınlar kepenkleri gitsinler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence satmazlar 3 büyüklere

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Olur mu öyle şey Şemsi?Tr'de Fb'den başka takım alamaz onu,gücü yetmez bilmiyormusun sen bunu?Sende var ya Şemsi...
    Fenerbahçe isterse Türkiye'de kimse yarışa giremez ok ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yav arkadaşlar siz hala takıyormusunuz böyle mesajları yahu? Valla ben o Holosko olayından sonra pek takmıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçe isterse Türkiye'de kimse yarışa giremez ok ?
    Bende şöyle söyleyim o zaman; Yıldırım Demirören isterse kimse yarışa giremez.(Her ne kadar yöneticilik vasıfları 0 olsada)M.Topuz'u iki takımında istediği apaçık belli.Göreceğiz bakalım kim alacak?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yav arkadaşlar siz hala takıyormusunuz böyle mesajları yahu? Valla ben o Holosko olayından sonra pek takmıyorum..
    Holosko'ya Beşiktaş'tan başka talip çıktı mı ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bende şöyle söyleyim o zaman; Yıldırım Demirören isterse kimse yarışa giremez.(Her ne kadar yöneticilik vasıfları 0 olsada)M.Topuz'u iki takımında istediği apaçık belli.Göreceğiz bakalım kim alacak?
    Aslında bir bakıma haklısınız çünkü Demirören 12 milyon avroyu gözden çıkardığını söylemişti yani böyle bir saçmalığı Demirören'den başkası yapmayacağı için ne diyelim yorum yapmak zor
    Last edited by Fernando Gago : 14.Mayıs.2008 at 23:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko'ya talip başka talip çıktı ya da çıkmadı ama o zaman denilen şuydu:Beşiktaş Holosko'yu alamaz.Aldık mı aldık.O zaman istersek Topuz'uda alırız.Ben bir çok yerde Topuz'un bize geleceğini duydum.(Öyle gazetelerden falan değil) Hatta öyleki birebir Topuz'un ağzından Beşiktaş'a geleceğini duyduğunu söyleyenleri biliyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Holosko'ya talip başka talip çıktı ya da çıkmadı ama o zaman denilen şuydu:Beşiktaş Holosko'yu alamaz.Aldık mı aldık.O zaman istersek Topuz'uda alırız.Ben bir çok yerde Topuz'un bize geleceğini duydum.(Öyle gazetelerden falan değil) Hatta öyleki birebir Topuz'un ağzından Beşiktaş'a geleceğini duyduğunu söyleyenler biliyorum.
    Ben cümlelerime "Fenerbahçe isterse ..." diye başladım diğer yapılan yorumlar beni ilgilendirmiyor ... Mehmet Topuz konusuna gelince Demirören'i hepimiz tanıyoruz yaptığı transferler yaptığı işler ortada o yüzden 12 15 milyon avro verir Mehmet'i alır ama bu ne kdar Beşiktaş'ın menfaatlerine olur o da tartışılır ... O yüzden bu konuda fazla yorum yapılamaz çünkü ortada akla sığmayan bazı işler yapılmış yapılmaya hazır

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri