1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Recep Mamur:"Topuz'u ikna edemedim"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko'ya talip başka talip çıktı ya da çıkmadı ama o zaman denilen şuydu:Beşiktaş Holosko'yu alamaz.Aldık mı aldık.O zaman istersek Topuz'uda alırız.Ben bir çok yerde Topuz'un bize geleceğini duydum.(Öyle gazetelerden falan değil) Hatta öyleki birebir Topuz'un ağzından Beşiktaş'a geleceğini duyduğunu söyleyenleri biliyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Holosko'ya talip başka talip çıktı ya da çıkmadı ama o zaman denilen şuydu:Beşiktaş Holosko'yu alamaz.Aldık mı aldık.O zaman istersek Topuz'uda alırız.Ben bir çok yerde Topuz'un bize geleceğini duydum.(Öyle gazetelerden falan değil) Hatta öyleki birebir Topuz'un ağzından Beşiktaş'a geleceğini duyduğunu söyleyenler biliyorum.
    Ben cümlelerime "Fenerbahçe isterse ..." diye başladım diğer yapılan yorumlar beni ilgilendirmiyor ... Mehmet Topuz konusuna gelince Demirören'i hepimiz tanıyoruz yaptığı transferler yaptığı işler ortada o yüzden 12 15 milyon avro verir Mehmet'i alır ama bu ne kdar Beşiktaş'ın menfaatlerine olur o da tartışılır ... O yüzden bu konuda fazla yorum yapılamaz çünkü ortada akla sığmayan bazı işler yapılmış yapılmaya hazır

Mesaj Yetkileri