-
Parayı veren düdüğü çalar arkadaşlar. Beşiktaş isterse bir servet döksün. Bu Beşiktaş camiasının sorunudur. Eğer ki çok para verirse Beşiktaş alır yorumu ağzımızdan çıkıyorsa Fenerbahçe istediği oyuncuyu alır fikri rafa kalkmış olur. O açıdan anlamsız şeyleri tartışmayalım.
Konuya gelirsek dünya üzerinde hiçbir futbolcu kaybetmez. Her zaman kulüpler bu oyunculara bağlıdır. Mehmet Topuz'a istediği parayı vermezlerse bu adam gitmek isteyecektir. Zorla tutarlarsa Gökhan Ünal gibi olacaktır. Yani kar etmek isterken boş boş para ödeyip verim alamazlar. Burdaki isimlere takılmayın bu her takım için geçerlidir.
Transfer olayına gelirsek ben diyelim ki futbolcuyum. Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe bana teklif sunuyor. Fenerbahçe servet dökse ben Galatasaray'a imza atarım. Yine ben futbolcuyum ama para benim için daha önemliyse kim daha iyi şart sunarsa ben o takıma giderim. Yine ben futbolcuyum. Bir takımda çok sevdiğim kişiler var. Anlaşacağımı yuvamda gibi hissedeceğimi düşünüyorum. O takımı seçerim. Yani kısaca bu işler sadece paraya, iyi imkanlara bakmaz. Çok çok farklı sebeblerle bazı transferler olduğundan kolay olur.
Mesaj Yetkileri