1 ile 30 arası toplam 488 sonuç

Konu: Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bolton

Oyuna direkt UEFA ön elemelerinde başlıyorsunuz.
    Ve UEFA ya kalmak için 1 tur yetiyor.
    Takımın bütçesi orta derecede yani güvende.
    İlk sezonumda berbat bir başlangıç yapmama rağmen sonradan çok iyi toparlandım ve ligi 7.sırada bitirdim UEFA da gruplardan çıktım.
    Anelka,Nolan,R.Gardner gibi yetenekli futbolculara sahip bir takım.
    İkinci sezonumda ise henüz 11 maç oynadım ve 5.sıradayım tabi bunda transfer politikamın da etkisi oldu Tottenham'dan teklip almama rağmen reddettim ve kulüpteki itibarımı arttırdım
    Gerçekten tam ideal bir kulüp ve inanın ki adama müthiş heyecanlar yaşatabilecek bir kulüp

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by GLaDeR77 View Post
    Bolton

Oyuna direkt UEFA ön elemelerinde başlıyorsunuz.
    Ve UEFA ya kalmak için 1 tur yetiyor.
    Takımın bütçesi orta derecede yani güvende.
    İlk sezonumda berbat bir başlangıç yapmama rağmen sonradan çok iyi toparlandım ve ligi 7.sırada bitirdim UEFA da gruplardan çıktım.
    Anelka,Nolan,R.Gardner gibi yetenekli futbolculara sahip bir takım.
    İkinci sezonumda ise henüz 11 maç oynadım ve 5.sıradayım tabi bunda transfer politikamın da etkisi oldu Tottenham'dan teklip almama rağmen reddettim ve kulüpteki itibarımı arttırdım
    Gerçekten tam ideal bir kulüp ve inanın ki adama müthiş heyecanlar yaşatabilecek bir kulüp

Anladığım kadarıyla ilk senende Ligi 7.bitirdin 2.senende de 5.sıradasın ve Tottenham'dan teklif geliyor. Nasıl oluyor bu ? Benim bildiğim kadarıyla üst düzey turnuvalarda kupa almadıktan sonra başarılı olmadıktan sonra teklif gelmesi zor.Ben şuan 3.sezondayım almadığımız kupa kalmadı Avrupa çapında hala Psv ve Ajaxtan teklif falan gelmedi durumları kötü de olsa..

Mesaj Yetkileri