1 ile 30 arası toplam 488 sonuç

Konu: Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu günlerde Fm'den çok soğudum ve sıkıldım.Hangi takımı alsam diye düşünüp duruyorum.Şu ana kadar denediğim ve aklımda kalan takımlar ise;

Reading
    Porsmouth
    Tottenham
    Newcatle
    Benfica
    Udinese
    M.City
    Fiorentina
    Feyenoord
    Deportivo

Bu takımlar haricinde takım arıyorum.2.lig ve seviyesi düşük takımlar yönetmek istemiyorum.Dikkat ettiyseniz orta halli kulüpler.Bende böyle kulüp arıyorum.Tercih etmediğim ligler ise Belçika,Fransa ve Rusya gibi ligler.
    Almanya liginde hiç takım yönetmedim.Ama Bayern ve Werder ligi görütüyor olsa gerek.Almanya'dan onların karşısını rakip çıkabilecek bi takımda olabilir.İnşallah sizin önerilerinizde bi takım bulurum.Gerçekten çok sıkıcı geçiyor Fm'siz günler.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Bu günlerde Fm'den çok soğudum ve sıkıldım.Hangi takımı alsam diye düşünüp duruyorum.Şu ana kadar denediğim ve aklımda kalan takımlar ise;

Reading
    Porsmouth
    Tottenham
    Newcatle
    Benfica
    Udinese
    M.City
    Fiorentina
    Feyenoord
    Deportivo

Bu takımlar haricinde takım arıyorum.2.lig ve seviyesi düşük takımlar yönetmek istemiyorum.Dikkat ettiyseniz orta halli kulüpler.Bende böyle kulüp arıyorum.Tercih etmediğim ligler ise Belçika,Fransa ve Rusya gibi ligler.
    Almanya liginde hiç takım yönetmedim.Ama Bayern ve Werder ligi görütüyor olsa gerek.Almanya'dan onların karşısını rakip çıkabilecek bi takımda olabilir.İnşallah sizin önerilerinizde bi takım bulurum.Gerçekten çok sıkıcı geçiyor Fm'siz günler.
    Almanya'dan Hamburg ile bu takımlara kafa tutabilirsin ilk sezon bu kolay olmasada.Belçika'dan ise Standart'ı deneyebilirsin, çok yetenekli oyunculardan kurulu.Rusya'dan Arshavin'li, Pogrebnyak'lı kadrosuyla Zenit'i yada Love'lu, Jo'lu, Akinfeev'li CSKA'yı öneririm..

Ama ben en çok Fransa'yı denemeni tercih ederim.Çok zevkli bir lig FM'de.Marsilya veya PSG'yi alıp eski günlerine döndürmek çok zevkli oluyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Mesaj Yetkileri