Bolu gelse daha güzel olur kanaatindeyim
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Rize & Kasımpaşa'da başbakanın takımı deniliyordu. Bu ligde %100 kalır diyorlardı. Biri 18. biride 17. olarak ligi bitirdi.
Devlet liderlerinin takıma torpil geçiliyor denmesi tamamen komedidir. He torpil yapılıyorsa, amatör kümede veya üçüncü ligde yapılır. Üst düzey liglerde böyle işler olmaz. Olsaydı, İzmir & Adana takımları Süper Ligde olurdu.
Neyse,bosuna gereksiz tartisma cikmasin.
Finalde iyi bir mac bekliyorum,Boluspor kazansin.
20alex20...
Necip Fazıl Kısakurek
Niye eleştiriyoruzki Belediye takımları nasıl finanse ediliyo ? Ankaraspor'u niye eleştirmiyosunuz ? Ankaradan 4 takım varken en zengin olan Ankara Büyük şehir Belediye başkanı Melih Gökçek'in takımı Ankaraspor. Eskişehir haketti ve PLAYOFF finaline çıktı kimse boşuna şu bu demesin. o zaman kasımpaşa niye düştü ? R.T.E stadı Kasımpaşa'da o zaman onlarda düşmezdi.
Emperor sende eleştiriyosun Diyarbakırspor'a kimlerin para verdiğine dair bilgin varmı ? Milletvekilleri hiçmi yardım etmiyo takıma ? Bırakın bu işleri.
Evet oydu. Bunda yanlış bir karar yokki. Ülker Grubuda Basketbol'da bu tarz transferler yaptı. Beşiktaş'a futbolcu transfer ederken maddi kaynak sağladı. Bunların aynısıda Kemal Unakıtan yaptı. Tek fark Ülker Reklam yapılmasını istedi. Unakıtan bişey istemedi. Birde Belediye takımları örneği zaten yeterde artar bile.
Ben bu bahsettigim olaydan hep sikayetciydim,ayrica Belediye takimlarinin da ligde olmasini dogru bulmayanlardanim.Sorunun cevabi basit,biz 5 tane atsaydik bile ben bu lafi yine söylerdim,Unakitan Sergeni aldiginda cogu Anadolu kulübü burada demisti bizim bakanimiz yok diye zor durumdayiz gibilerinden.Hükümetin görevi ülkeyi yönetmekmidir,yoksa kulüplere transfer yapmakmidir ?
Tamam Spor bakanligi,isadamlari gelir arada zor durumdaki kulüplere para yardimi falan yapar ama bu olay cok baska.
Unakıtan vs. denmiş.Bunu Chelsea yapıyor Ülker yapıyor.Sporda finans önemlidir.Bunu iyi sağlayan bir şekilde bir yerlere geliyor.Bundan daha doğal birşey yok bence.Ayrıca sadece Unakıtan değil Eskişehirsporun taraftarı 2.Lig B'deyken bile destekliyordu takımı halada takımın arkasında.
Taraftarlara birsey dedigim yok,zaten mükemmel bir taraftar potansiyeline sahip Eskisehirspor(her ne kadar bazilari istanbul takimlarindan haz almasa da).
Sadece adaletin yanlis oldugunu belirttim.Biraksinlar kulüp baskanlari kulüplerini yönetsin.Yönetemiyorsa zaten orada ne isi var ?
Milan'ın başkanı İtalya'nın başbakanıydı. Sonuç Milan her yıl şampiyon olmuyordu. İtalyanlar gibi bu işi aşmalıyız.
Bir çok şehir takımına, şehirin zenginleri, önde gelen iş adamları maddi olarak yardım edebiliyor. Ayrıca isteyen herkes, sevdiği takıma maddi yardımda bulunabilir. Bunda ne sakınca var?
İleride bende zengin olursam bende şehrimin takımına yardım ederek iyi yerlere gelmesinde pay sahibi olmak isterim.
Bakanda Eskişehir'e yardım ediyor, tek farkı bulunduğu görevden ötürü yaptığı yardımın çok göz önüne çıkarılmasıdır...
O zaman sen Berlusconi'ye bişi diyemezsin abi.Hem başbakan hem de Milan'ın onursal başkanı.İtalya'da hiç böyle bir karşı sesin çıktığını duymadım.Bence aşmalıyız bu işleri.Hem çıksa bile Milan 5. oldu.Sonuç olarak bir şey değişmedi.Milan şampiyonlar ligine bile gidemedi.Böyle bir kıyak olsaydı geçen sene şampiyon olup(Puanları silinmişti yanılmıyorsam.Hatalıysam düzeltin) bu sene 5. olmazdı kanımca.
20alex20...
Necip Fazıl Kısakurek
Konu siyasete kacacak biseyler daha yazarsam,bu yüzden tartismayalim daha fazla.Sizin görüsünüze de saygi duyuyorum,ama bence bu isler yanlis futbolda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica bildigim kadariyla Eskisehirspor taraftarlari da cok rahatsizlar bu durumdan,bakan yardimina karsilar.
Last edited by El Comandante : 17.Mayıs.2008 at 20:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bolunun çıkmasını isterim..
Stad bakımından yan sahayı andıran stadları var...
Stada girerken pazardan geçmek zorundasınız..Ayrıca 3.ligden henüz bu sene geldiler ve hemen 1.lige çıkmaları nadir rastlanacak bir olay olur
Ayrıca Es-Es de güzel olur ama Siyasiden birinin yardım etmesinden dolayı isteyemiyorum çıkmalarını..Hem sene içindede rakibini 2 seferde yenen bolunun hakkı olur bu maçta..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Eskişehirli oyuncuların maç sonrası açıklamalarını gördükten sonra süper lige daha yakın olan taraf olduklarını düşünüyorum. Futbolculardan ağlamaklı olanlar bile vardı. Es-Es taraftarı süper ligi hakediyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tribünler tıklım tıklım dolu durumda her 2 taraftarlarda güzel bir şekilde tezahürat yapıyor.
Müthiş bir maç bizleri bekliyor herkesin izlemesini tavsiye ediyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
maç hangi kanal da ki?
boluspor yuzunden ıddaam yattı es-es forever![]()
Eyvallah Batuhan ama izleyemicem şu d-smart yüzünden..![]()
D-Smart bağlatın. İnanın Türkiye'de ki en iyi digital alıcı. Digitürkten çok fazla daha kanalı var ve hergeçen gün kanak ekliyorlar. Tavsiye ederim. Ayrıca Digitürk kanallarınızıda izleme imkanını veriyor tabii buna uyumlu bir digikart almanız gerekli.
Bugün Taksim ve civarı resmen kırmızı-siyah renge bürünmüştü.Eskişehir taraftarı akın akın gelmiş İstanbul'a.
Hakeden kazansın,iyi bir maç olsun![]()
Ahanda bi kırmızı kart.. Bolusporda sertan gördü