Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 153 sonuç

Konu: Eskişehir Süper Lig'de

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Eskişehir çıkarsa bizim Antalyaspor tarftar grupları çok sevinir.Anntalya-Kocaeli-Eskişehir kardeş takım diyolar birbirlerine.
    Bitti o kardeşlik.Eskişehirliler , Antalyalıları taşlayınca ortada kardeşlik falan kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bolu gelse daha güzel olur kanaatindeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kim daha çok hak ediyorsa o çıksın diyorum.

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Eskişehir çıkarsa bizim Antalyaspor tarftar grupları çok sevinir.Anntalya-Kocaeli-Eskişehir kardeş takım diyolar birbirlerine.
    Yanılıyor olmayasın? Kocaeli ile dost olduklarına katılıyorum ama bildiğim kadarıyla Es-Es ile araları pek iyi değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by rsa07 View Post
    Bitti o kardeşlik.Eskişehirliler , Antalyalıları taşlayınca ortada kardeşlik falan kalmadı.
    Taşlamak mı daha neler? Ayrıca kardeşler arasında ufak sürtüşmeler olur normaldir. Ama taşlama felan olmadı o kadar söyliyim.Biz dün ne taşlar yedik
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Boluspor´u destekliyorum.
    Eskisehirsporu destekleyecektim ama Galatasarayli taraftarlara yapilanlardan sonra sogudum o sevdigim taraftarlardan.Ayrica Unakitan gibi bir adam var orada.
    Bakan yardimiyla geldiler buraya.Ben istemiyorum onlarin Süper lige cikmasini.
    Bende Boluspor'u destekliyorum ama Kasımpaşa'da başbakan yardımıyla çıktı kesin düşmez gibi cümleler kullanıldı.Ama Kasımpaşaspor ligden düştü.Yine aynı şey.Diyarbakırspor'u yendi diye ve bu bakan sağcı olduğu için bakan yardımı oluyor ilginç.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    Bende Boluspor'u destekliyorum ama Kasımpaşa'da başbakan yardımıyla çıktı kesin düşmez gibi cümleler kullanıldı.Ama Kasımpaşaspor ligden düştü.Yine aynı şey.Diyarbakırspor'u yendi diye ve bu bakan sağcı olduğu için bakan yardımı oluyor ilginç.
    Rize & Kasımpaşa'da başbakanın takımı deniliyordu. Bu ligde %100 kalır diyorlardı. Biri 18. biride 17. olarak ligi bitirdi.

Devlet liderlerinin takıma torpil geçiliyor denmesi tamamen komedidir. He torpil yapılıyorsa, amatör kümede veya üçüncü ligde yapılır. Üst düzey liglerde böyle işler olmaz. Olsaydı, İzmir & Adana takımları Süper Ligde olurdu.

Neyse,bosuna gereksiz tartisma cikmasin.
    Finalde iyi bir mac bekliyorum,Boluspor kazansin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Kemal Unakitan degilmiydi Sergen´i Eskisehirspor´a transfer eden,süper lige cikmasi halinde bir yildiz daha getirecem diyen,Eskisehirsporun transferlerinde katkisi ne kadardi ?
    Bakan yardimi falan futbolda yanlis olaylar,bu futbolda haksiz rekabete yol acar.
    Tek bir soru soracağım abi.Eskişehirspor Diyarbakırspor'u elemeseydi böyle bir şey dermiydin?Senin dürüstlüğüne inanarak soruyorum.Başkası olsa sormadan geçerdim yani.
    20alex20...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Niye eleştiriyoruzki Belediye takımları nasıl finanse ediliyo ? Ankaraspor'u niye eleştirmiyosunuz ? Ankaradan 4 takım varken en zengin olan Ankara Büyük şehir Belediye başkanı Melih Gökçek'in takımı Ankaraspor. Eskişehir haketti ve PLAYOFF finaline çıktı kimse boşuna şu bu demesin. o zaman kasımpaşa niye düştü ? R.T.E stadı Kasımpaşa'da o zaman onlarda düşmezdi.

Emperor sende eleştiriyosun Diyarbakırspor'a kimlerin para verdiğine dair bilgin varmı ? Milletvekilleri hiçmi yardım etmiyo takıma ? Bırakın bu işleri.

Nesil
    2006

Kemal Unakitan degilmiydi Sergen´i Eskisehirspor´a transfer eden,süper lige cikmasi halinde bir yildiz daha getirecem diyen,Eskisehirsporun transferlerinde katkisi ne kadardi ?
    Bakan yardimi falan futbolda yanlis olaylar,bu futbolda haksiz rekabete yol acar.
    Evet oydu. Bunda yanlış bir karar yokki. Ülker Grubuda Basketbol'da bu tarz transferler yaptı. Beşiktaş'a futbolcu transfer ederken maddi kaynak sağladı. Bunların aynısıda Kemal Unakıtan yaptı. Tek fark Ülker Reklam yapılmasını istedi. Unakıtan bişey istemedi. Birde Belediye takımları örneği zaten yeterde artar bile.

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    Tek bir soru soracağım abi.Eskişehirspor Diyarbakırspor'u elemeseydi böyle bir şey dermiydin?Senin dürüstlüğüne inanarak soruyorum.Başkası olsa sormadan geçerdim yani.

Ben bu bahsettigim olaydan hep sikayetciydim,ayrica Belediye takimlarinin da ligde olmasini dogru bulmayanlardanim.Sorunun cevabi basit,biz 5 tane atsaydik bile ben bu lafi yine söylerdim,Unakitan Sergeni aldiginda cogu Anadolu kulübü burada demisti bizim bakanimiz yok diye zor durumdayiz gibilerinden.Hükümetin görevi ülkeyi yönetmekmidir,yoksa kulüplere transfer yapmakmidir ?
    Tamam Spor bakanligi,isadamlari gelir arada zor durumdaki kulüplere para yardimi falan yapar ama bu olay cok baska.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Unakıtan vs. denmiş.Bunu Chelsea yapıyor Ülker yapıyor.Sporda finans önemlidir.Bunu iyi sağlayan bir şekilde bir yerlere geliyor.Bundan daha doğal birşey yok bence.Ayrıca sadece Unakıtan değil Eskişehirsporun taraftarı 2.Lig B'deyken bile destekliyordu takımı halada takımın arkasında.

Taraftarlara birsey dedigim yok,zaten mükemmel bir taraftar potansiyeline sahip Eskisehirspor(her ne kadar bazilari istanbul takimlarindan haz almasa da).
    Sadece adaletin yanlis oldugunu belirttim.Biraksinlar kulüp baskanlari kulüplerini yönetsin.Yönetemiyorsa zaten orada ne isi var ?

Nesil
    2006

Milan'ın başkanı İtalya'nın başbakanıydı. Sonuç Milan her yıl şampiyon olmuyordu. İtalyanlar gibi bu işi aşmalıyız.

Bir çok şehir takımına, şehirin zenginleri, önde gelen iş adamları maddi olarak yardım edebiliyor. Ayrıca isteyen herkes, sevdiği takıma maddi yardımda bulunabilir. Bunda ne sakınca var?

İleride bende zengin olursam bende şehrimin takımına yardım ederek iyi yerlere gelmesinde pay sahibi olmak isterim.

Bakanda Eskişehir'e yardım ediyor, tek farkı bulunduğu görevden ötürü yaptığı yardımın çok göz önüne çıkarılmasıdır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Ben bu bahsettigim olaydan hep sikayetciydim,ayrica Belediye takimlarinin da ligde olmasini dogru bulmayanlardanim.Sorunun cevabi basit,biz 5 tane atsaydik bile ben bu lafi yine söylerdim,Unakitan Sergeni aldiginda cogu Anadolu kulübü burada demisti bizim bakanimiz yok diye zor durumdayiz gibilerinden.Hükümetin görevi ülkeyi yönetmekmidir,yoksa kulüplere transfer yapmakmidir ?
    Tamam Spor bakanligi,isadamlari gelir arada zor durumdaki kulüplere para yardimi falan yapar ama bu olay cok baska.
    O zaman sen Berlusconi'ye bişi diyemezsin abi.Hem başbakan hem de Milan'ın onursal başkanı.İtalya'da hiç böyle bir karşı sesin çıktığını duymadım.Bence aşmalıyız bu işleri.Hem çıksa bile Milan 5. oldu.Sonuç olarak bir şey değişmedi.Milan şampiyonlar ligine bile gidemedi.Böyle bir kıyak olsaydı geçen sene şampiyon olup(Puanları silinmişti yanılmıyorsam.Hatalıysam düzeltin) bu sene 5. olmazdı kanımca.
    20alex20...

Necip Fazıl Kısakurek

Konu siyasete kacacak biseyler daha yazarsam,bu yüzden tartismayalim daha fazla.Sizin görüsünüze de saygi duyuyorum,ama bence bu isler yanlis futbolda.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrica bildigim kadariyla Eskisehirspor taraftarlari da cok rahatsizlar bu durumdan,bakan yardimina karsilar.
    Last edited by El Comandante : 17.Mayıs.2008 at 20:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Konu siyasete kacacak biseyler daha yazarsam,bu yüzden tartismayalim daha fazla.Sizin görüsünüze de saygi duyuyorum,ama bence bu isler yanlis futbolda.
    Siyasete kaçarsa zaten burada ki fikrim değişmiş gibi olur ama; neyse yazmıyorum. Ama Belediyelerin olduğu bir ligde bu tarz yardımlar doğrudur.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bolunun çıkmasını isterim..

Stad bakımından yan sahayı andıran stadları var...

Stada girerken pazardan geçmek zorundasınız..Ayrıca 3.ligden henüz bu sene geldiler ve hemen 1.lige çıkmaları nadir rastlanacak bir olay olur

Ayrıca Es-Es de güzel olur ama Siyasiden birinin yardım etmesinden dolayı isteyemiyorum çıkmalarını..Hem sene içindede rakibini 2 seferde yenen bolunun hakkı olur bu maçta..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eskişehirli oyuncuların maç sonrası açıklamalarını gördükten sonra süper lige daha yakın olan taraf olduklarını düşünüyorum. Futbolculardan ağlamaklı olanlar bile vardı. Es-Es taraftarı süper ligi hakediyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kim daha çok hak ediyorsa o çıksın diyorum.

Yanılıyor olmayasın? Kocaeli ile dost olduklarına katılıyorum ama bildiğim kadarıyla Es-Es ile araları pek iyi değil..
    Taraftar gruplarında bir tanıdığım var o söylemişti Sakarya maçında.Bu asansör 3 kişilik Antalya-Eskişehir-Kocaeli takımlarının logolarını asansörün içine Sakaryanın logosunu da asansörün dışına koymuşlar.
    Ama sonra taşlandımı taşlanmadımı bilmiyorum valla

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tribünler tıklım tıklım dolu durumda her 2 taraftarlarda güzel bir şekilde tezahürat yapıyor.

Müthiş bir maç bizleri bekliyor herkesin izlemesini tavsiye ediyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

maç hangi kanal da ki?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    maç hangi kanal da ki?
    D Spor, D-Smart 41. kanal.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

yine izleyemycz yani çok güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

boluspor yuzunden ıddaam yattı es-es forever

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eyvallah Batuhan ama izleyemicem şu d-smart yüzünden..

Nesil
    2006

D-Smart bağlatın. İnanın Türkiye'de ki en iyi digital alıcı. Digitürkten çok fazla daha kanalı var ve hergeçen gün kanak ekliyorlar. Tavsiye ederim. Ayrıca Digitürk kanallarınızıda izleme imkanını veriyor tabii buna uyumlu bir digikart almanız gerekli.

Bugün Taksim ve civarı resmen kırmızı-siyah renge bürünmüştü.Eskişehir taraftarı akın akın gelmiş İstanbul'a.

Hakeden kazansın,iyi bir maç olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ahanda bi kırmızı kart.. Bolusporda sertan gördü

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri