Neyse,bosuna gereksiz tartisma cikmasin.
Finalde iyi bir mac bekliyorum,Boluspor kazansin.
Neyse,bosuna gereksiz tartisma cikmasin.
Finalde iyi bir mac bekliyorum,Boluspor kazansin.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Ben bu bahsettigim olaydan hep sikayetciydim,ayrica Belediye takimlarinin da ligde olmasini dogru bulmayanlardanim.Sorunun cevabi basit,biz 5 tane atsaydik bile ben bu lafi yine söylerdim,Unakitan Sergeni aldiginda cogu Anadolu kulübü burada demisti bizim bakanimiz yok diye zor durumdayiz gibilerinden.Hükümetin görevi ülkeyi yönetmekmidir,yoksa kulüplere transfer yapmakmidir ?
Tamam Spor bakanligi,isadamlari gelir arada zor durumdaki kulüplere para yardimi falan yapar ama bu olay cok baska.
O zaman sen Berlusconi'ye bişi diyemezsin abi.Hem başbakan hem de Milan'ın onursal başkanı.İtalya'da hiç böyle bir karşı sesin çıktığını duymadım.Bence aşmalıyız bu işleri.Hem çıksa bile Milan 5. oldu.Sonuç olarak bir şey değişmedi.Milan şampiyonlar ligine bile gidemedi.Böyle bir kıyak olsaydı geçen sene şampiyon olup(Puanları silinmişti yanılmıyorsam.Hatalıysam düzeltin) bu sene 5. olmazdı kanımca.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Evet oydu. Bunda yanlış bir karar yokki. Ülker Grubuda Basketbol'da bu tarz transferler yaptı. Beşiktaş'a futbolcu transfer ederken maddi kaynak sağladı. Bunların aynısıda Kemal Unakıtan yaptı. Tek fark Ülker Reklam yapılmasını istedi. Unakıtan bişey istemedi. Birde Belediye takımları örneği zaten yeterde artar bile.