1 ile 30 arası toplam 153 sonuç

Konu: Eskişehir Süper Lig'de

Hybrid View

Neyse,bosuna gereksiz tartisma cikmasin.
    Finalde iyi bir mac bekliyorum,Boluspor kazansin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kemal Unakitan degilmiydi Sergen´i Eskisehirspor´a transfer eden,süper lige cikmasi halinde bir yildiz daha getirecem diyen,Eskisehirsporun transferlerinde katkisi ne kadardi ?
    Bakan yardimi falan futbolda yanlis olaylar,bu futbolda haksiz rekabete yol acar.
    Tek bir soru soracağım abi.Eskişehirspor Diyarbakırspor'u elemeseydi böyle bir şey dermiydin?Senin dürüstlüğüne inanarak soruyorum.Başkası olsa sormadan geçerdim yani.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    Tek bir soru soracağım abi.Eskişehirspor Diyarbakırspor'u elemeseydi böyle bir şey dermiydin?Senin dürüstlüğüne inanarak soruyorum.Başkası olsa sormadan geçerdim yani.

Ben bu bahsettigim olaydan hep sikayetciydim,ayrica Belediye takimlarinin da ligde olmasini dogru bulmayanlardanim.Sorunun cevabi basit,biz 5 tane atsaydik bile ben bu lafi yine söylerdim,Unakitan Sergeni aldiginda cogu Anadolu kulübü burada demisti bizim bakanimiz yok diye zor durumdayiz gibilerinden.Hükümetin görevi ülkeyi yönetmekmidir,yoksa kulüplere transfer yapmakmidir ?
    Tamam Spor bakanligi,isadamlari gelir arada zor durumdaki kulüplere para yardimi falan yapar ama bu olay cok baska.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Ben bu bahsettigim olaydan hep sikayetciydim,ayrica Belediye takimlarinin da ligde olmasini dogru bulmayanlardanim.Sorunun cevabi basit,biz 5 tane atsaydik bile ben bu lafi yine söylerdim,Unakitan Sergeni aldiginda cogu Anadolu kulübü burada demisti bizim bakanimiz yok diye zor durumdayiz gibilerinden.Hükümetin görevi ülkeyi yönetmekmidir,yoksa kulüplere transfer yapmakmidir ?
    Tamam Spor bakanligi,isadamlari gelir arada zor durumdaki kulüplere para yardimi falan yapar ama bu olay cok baska.
    O zaman sen Berlusconi'ye bişi diyemezsin abi.Hem başbakan hem de Milan'ın onursal başkanı.İtalya'da hiç böyle bir karşı sesin çıktığını duymadım.Bence aşmalıyız bu işleri.Hem çıksa bile Milan 5. oldu.Sonuç olarak bir şey değişmedi.Milan şampiyonlar ligine bile gidemedi.Böyle bir kıyak olsaydı geçen sene şampiyon olup(Puanları silinmişti yanılmıyorsam.Hatalıysam düzeltin) bu sene 5. olmazdı kanımca.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006

Kemal Unakitan degilmiydi Sergen´i Eskisehirspor´a transfer eden,süper lige cikmasi halinde bir yildiz daha getirecem diyen,Eskisehirsporun transferlerinde katkisi ne kadardi ?
    Bakan yardimi falan futbolda yanlis olaylar,bu futbolda haksiz rekabete yol acar.
    Evet oydu. Bunda yanlış bir karar yokki. Ülker Grubuda Basketbol'da bu tarz transferler yaptı. Beşiktaş'a futbolcu transfer ederken maddi kaynak sağladı. Bunların aynısıda Kemal Unakıtan yaptı. Tek fark Ülker Reklam yapılmasını istedi. Unakıtan bişey istemedi. Birde Belediye takımları örneği zaten yeterde artar bile.

Mesaj Yetkileri