Fenerbahçe'yle oyun açıp denedim gerçekten harika ligde 12 maç yaptım 12 galibiyet Gsyi ve Bjk'yi 5-0 yendim bu lig maçlarında.
Fenerbahçe'yle oyun açıp denedim gerçekten harika ligde 12 maç yaptım 12 galibiyet Gsyi ve Bjk'yi 5-0 yendim bu lig maçlarında.
Arkadaşım sana çok teşekkür ediyorum taktiği indirip denemişsin ve yorumlarını paylaşmışsın.Ama taktiği denemeden hala varsayımlar üzerinden konuşan eleştiri yapan arkadaşlar nasıl ispat yaparsam yapayım kabullenemeyecekler sanırım o yüzden bu yorumlar üzerinde fazla durmak istemiyorum.İndirirsin taktiği denersin ilk maçımda 5 yedim dersin.Şu yönleri zayıf dersin eleştirini yaparsın size de teşekkür ederiz.Ama hariçten gazel okuyanları dikkate almıyorum.Daha önce de rica da bulunmuştum ama işe yaramıyor sanırım.Baksana 7-0 yendiğim maça bile eleştiri gelmiş.İlginç.İyi madem artık bırakalım maç sonucunu diğer istatistiklerde üstün oynamaya çalışalım.Maçtan sonra da her maç yeniliyoruz ama olsun taktiğimiz süper çünkü her maç istatistiklerle eziyoruz deriz.Koyarız taktiğimizi buraya indirme rekorları kırar.