Quote Originally Posted by spooky61 View Post
Doğru söyleyeni köyden kovarlar bende arkadaşa katılıyorum bu yama çok geç kalmış yamadır.Bu saatten sora çıkmasınında şahsım adına bi manası yoktur oyundan yeterince bıktım.Adamlar sponsor işleri yok bilmemne işleri yok proje işleri derken olan bizlere oldu.Zaten sildim gitti oyunu inşallah 2009 da böle bişe olmıcak sanki biz illa yüzde 99 olsun die yıktık geçirdik ortalığı ilk başta ver yüzde 70 den veya yüzde 80 den ama sebep bu deilki sebep tamamen DUYGUSAL!!!Anlıyan anladı..Eleştiri şu zamanımızın en çağdaş ve demokraitk terimidir umarım kimse kızmıyordur..

Bak güzel kardeşim burda senin oyun oynaman için çalışanlar senin paralı elemanların değil. oyunu türkçe oynamak isteyen herkes için Gönüllü iş yapan insanlar. çok bilgin varsa oturup sen yapacaktın o zaman herkeste oynayacaktı. Bu zamana kadar hep oynadınız Türkçe olarak bu insanların ne halde onları meydana getirdiğini biliyomusun? Ücretsiz olarak birşeylere sahip oluyosun ve hala konuşuyosun. Senin şu anda gezindiğin site öyle uyduruk forum siteleri gibi hit alıyo sanıyosan sen ZAVALLISIN!!! Sitenin şu andaki Konular: 41.687, Mesajlar: 927.522, Üyeler: 146.671 istatistikleri böyle. Ne kadar aylık veya yıllık ücret ödediklerinden haberin varmı? İşkembeden sallamak kolay ama bu insanları anlamak zor!!!!