Originally Posted by
spooky61
Başbakını eleştirenleri başbakan ülkeden kovar sende sizi eleştirdim başka bi siteyi gösteriyorsun.Ne kadar tartışmaya açık bi toplumda yaşıyoz dimi.Birine hakaretmi ettim,veya birine kötü bi laf mı dedim.Ben kötü bişe demedimki yama geç kaldı dedim yani bunda ne var çözmüş deilim.Tamamen duygusal olayına gelince bunu ben deil siz dediniz.Sponsorlardan gelen ücretleri paket cevirim başına çevirenlere verioz die.Valla biz FM nin resmi araştırma ekibiyiz diyen başka site yok kendinizin öyle olduğunu diyorsunuz bizde buraya yönlenmiş durumdayız.Eğer bende bu görevi üstlenseydim bu işi karşılık beklemeden seve seve yapardım çünkü sevdiğim ve zevkli bir iş.Al beni aranıza desem almassınız.O zaman bana kalkıpta yok oraya git yok buraya git deme.Ne diyim siz süpersiniz siz harıkasınız gibi laflarmı diyim.Yağmı çekiyim.Hissettiklerimin dışında farklı şeylermi yazıyim.Dürüst olmıyımmı.2 yüzlülükmü yapıyım.Yada hiç bişe yazmıyim.Övenler yazsın ama olumsuz eleştiri yapanlar yazmasın böle bi kural koyun o zaman siteye.Arkadaşlar bu işe gönül vermiş insanlar ben canım sıkıldıda burayı karıştırıyim veya insanları rencide ediyim amacımda deilim;tamamen fikirlerimi paylaşmak eleştirilerimi olumlu veya olumsuz yazmak amacımdayım.Benim düşüncelerim fikirlerim beni bağlar,kimse katılmak zorunda deildir ama katılmıyorsunuz diye bana zavallı demeye,bana bu siteden git demeye,bana öfkeli olmaya ne kadar doğru bi davranış olduğunu sizlerin yorumuna bırakıyorum.Saygılar.