1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü Yazılımı 2008

Hybrid View

Arkadaşım ben hiç biyerin yöneticisi veya moderatörü deilim artık ister inan ister inanma o snn vicdanına kalmış.Mesaj atma olayına gelince ben dürüst bi insanım arkadaşlar bu siteden bişe indirmek için üye olma şartı geldi bende üye oldum ve indirdim.Forumlara yazı yazan bi insan deilim.işte taa 2006 yılında.Ama bi gün forumları geziyim dedim hoşuma gitti ve yazı yazma hakkı talep ettim.Yoksa sen üye olduğun gibi 1000 mesajlamaı başladın olaya.El insaf yeni yeni aktif oluoz sende bu yollardan geçtin dur bakalım 1 ay sora ne olcak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    "FM nin resmi araştırma ekibiyiz diyen başka site yok" bi kere bu tanımlama yanlış bu bir. git bak bakayım diğerlerine ingilizce bilmedikleri halde kullandıkları kelimelere.. sitelerinde biz araştırma siteyiz "research" siteyiz diye bağıra bağıra söylüyolar mı ya da logolarında bulunduruyolar mı?

bu iş öyle seve seve gönülden falan yapılabilecek bi iş değil arkadaşlar. biz bunu anlatamıyoruz sizlere. bu iş hakikaten zor bi iş. yukarıdaki bi mesajımda sölemiştim. 2001 sitesinde turksportal'da yöneticilik yapmaya başladım diye. o zamanlar 01/02 için %100 türkçe yama çıkarırken ekibe biraz olsun katkı sağlamak istemiştim. türkçe'ye yardım etmek istediydim kısaca ama olmuyor. o yüzden sitede türkçe çeviriyi yapanlara arkadaşlara herkesten farklısaygı duyulması kanaatindeyim.

bu saatten sonra da çevirilerin daha düzenli daha güzel daha özenli bir biçimde yayınlanması için sponsordan gelen gelirin bi kısmı bu çeviren arkadaşlara ayrılıyor. ne var bunda? sen bi şirkette çalıştığında yaptığın emeğin karşılığında bi ücret almıyo musun? tamamen duygusal değil misin?

eleştirinin olumlu ve olumsuzluğuna gelince... biz burada çok olumsuz eleştiriye cevap verip bi de üstüne teşekkür ettik. neden üslubu o kadar güzeldi ki öyle olumsuz eleştiri yapanlara her zaman boynumuz kıldan ince olur. ama senin gibi gelip daha bişey bilmeden etmeden: "hedere hödörö işte tamamen duygusal bunlar başka bişey değil ben olsam daha iyi yapardım" falan demek eleştiriye girmez.!!!
    İşte benim istediğim buydu.Hakaret yok kovma yok rencide yok öfke yok iftira yok karşı yorum istedim buydu.Saygı duyuyorum.
    Bide dier abimize bakın 31 yaşında hayatında tecrübeler yaşamış ama beni başka sitelerin moderatötü olmakla suçluyo daha ağırı iftira atıyor.
    Last edited by spooky61 : 23.Mayıs.2008 at 13:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri