1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü Yazılımı 2008

Threaded View

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    spooky61, eleştiri yapmadan önce bütün konuyu okursan iyi olur. ondan sonra eleştirirsen hiç kimse sana hakaret etmez. ha hakaret etmeye hakları var mı. yok. orası da ayrı konu ama burda sadece gönül koyarak özveri ile birşey yaparken, birileri çıkıp da "para için bizi bekletiyorsunuz" derse -ki bu söylemin cevabını da konuda yaklaşık 3-4 kere verdik- artık sabrın sınırları zorlanmış oluyor.

sana hakaret eden bütün arkadaşlar adına kendim özür diliyorum. ama sen de bundan sonra eleştireceksen birilerini düzgün eleştirmelisin. eleştirilerini sağlam temeller üzerine kurmalısın.

daha önceki mesajımda şunu yazmıştım, tekrarlıyorum:

ayrıca buraya "yama gecikti" diyenler için şunu demek istiyorum. eğer oyununuz korsan ise "geç kaldı" demeye hiç bir hakkınız yok. bu oyunda belki türkçe daha önce olacaktı ama korsan oyunseverlerimiz sayesinde rusya ile kapıştığımız için sigames bizi hep karalistede gösteriyor. siz türkçe yama geç kaldı diyorsunuz ama korsana destek vererek oyunun orjinalinde türkçe bulunmasına birer engel oluşturuyorsunuz.
    Teşekkür ederim.Bu tip cevaplara boynum kıldan ince.İstersek kimseye hakaret etmeden seviyeli bi şekilde fikir alışverişinde bulunabirmişiz demek..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eet benimde oyunum orjinal değil.Ne yalan söyliyim.Ve türk toplumunun tam manasıyla bir oyuncu olmadığı aşikar.Malesef sadece bu oyunda deil dier bütüm oyunlarda ambargo yiyoruz.Ve sadece FM deil tüm oyunları orjinal almalıyız.Ama ben orjinal aliyim güzelde benim gibi herkes alırsa varım ha yok sadece ben oyunlara 100 ytl 150 ytl vereceğim ve dier arkadaşlarım kopyasını oynıcak ee sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır.Ekonomik durumumuz ve devletimizin yurtdışından gelen oyunlara koyduğu vergiler ortada.Asgari ücret ortada sonuç olarak arkadaşlarımız orjinal alamıyor.Haklılar.He ben Allah(c.c.)'ıma hamd olsun rent a carımız var ayrıyetten mesleğim var durumum iyi.Ama sadece benim almamla olcanı bilsem hemen şimdi aliyim.
    Last edited by spooky61 : 23.Mayıs.2008 at 20:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri