Böyle turnuvalarda başarı yakalamayı başarırsak SI'a karşı gençlerimize daha fazla arka cıkarız.-8 potansiyel verebilmek için bile kara kara düşünmek zorunda kalmaz fm araştırma ekibi.
Böyle turnuvalarda başarı yakalamayı başarırsak SI'a karşı gençlerimize daha fazla arka cıkarız.-8 potansiyel verebilmek için bile kara kara düşünmek zorunda kalmaz fm araştırma ekibi.
Serhat Akın'a benzetiyorum Aydın'ı,umarım bu performansını kendi adına yeterli görmez ve kendini geliştirmeye çalışırsa daha iyi olacaktır...
Ayrıca Serdar Özkan inanılmaz top sürme yeteneğine sahip,bunu bugünden her pozisyonda 2-3 kişiyi geçerek gösterdi.Spikerin ayağında çok top tutuyor eleştirisi yanlıştı bence.Pas atacağı adam yok ki,forvetsiz oynuyoruz,ileri top götürmek ve zaman geçirmek adına top tutacak tabi başka ne yapacak.2010 Dünya Kupasında Arda-Nuri-S.Özkan üçlüsünü izlemek istiyorum milli takımda...![]()
Özgürcan ile ilerde top tutulmasi lazim. Bende bu Arda-Nuri-S.Özkan üçlüsünü izlemek istiyorum milli takımda. Önlerinde Cafercan![]()
Mevlüt tecrübe edindikçe istediğimiz tip bir forvete kavuşacağız.Hızlı,kuvvetli,bitiriciliği iyi ve her an diri,patlamaya hazır bir yapısı var.Tek eksiği tecrübe,bununda ilacı zaman...
Ben geleceğimizden çok çok ümitliyim.2010 Dünya Kupasında çok iyi şeyler bekliyorum yeni jenerasyondan...![]()
Hakem maçı katletti resmen. Ama olsun skor önemli değil. Dünkü maçı seyrettikten sonra içime büyük bir umut,tebessüm düştü. Helal olsun demek istiyorum ümit millilerimize. Caner,Serdar,Nuri,Aydın,Özer,İlhan,Orhan,Eren bu isimler ileride Milli Takımımızın iskeletini oluşturacak. Özellikle 2010 Dünya Kupası için.
İlhan Parlak Fenerbahçe için çok iyi bir santrafor olabileceğini gösterdi dün. 1-2 sene sonra biraz daha tecrübe kazandığında Fenerbahçe'nin banko santraforu olmalı![]()
Last edited by Varonil : 24.Mayıs.2008 at 11:06
Ben neden yazmadın derken,hesap sormak anlamında sormadım,sende yanlış anlama.Bu haddime değil,beğenmeyebilirsin tabiki.Ben sadece bu isimlerden eksik olarak ne gördün Serdar'da da yazmadın diye sormuştum sadece...
Bence Nuri ve Serdar Euro 2008'de mücadele edecek kapasitede futbolcular.Ümit Milli takımın üzerindeler,bu çok açık belli oluyor...
Aydı çok çalışırsa bu sene, Galatasaray'ın as oyuncusu bile olabilir.
Solda Arda Ortada Cafercan Mehmet Topal Sagda Aydin
Nasil olur?
Yav Yusuf birak su Cafercan takintisini Allah askina![]()
Yok o Anadolu topcusu olur en fazla,daha kendisini toparlayamadi,ORDUSPOR´da iyi oynadi diye bizde oynayabilecegini mi düsünüyorsun ? Necati IBB de süper oynadi,ama takim onu düsünüyor mu ? Hayir.
Bu isler öyle basit degil iste.
Aydin konusunda da süpheliyim ben,daha takimin as oyuncusu olarak görmüyorum onu,yönetim kaliteli bir sag acik almali,Aydin ondan da cok sey ögrenir,kendisini gelistirir,Arda gibi patlama yaparsa,forma onundur.
Al benden de o kadar Baran ne cafercanmış![]()
Ondan sonra Carrusca olayındaki gibi Aydın'da çok iyi oynarsa gelen oyuncuya yazık olmasın sonra.
Aydin konusunda da süpheliyim ben,daha takimin as oyuncusu olarak görmüyorum onu,yönetim kaliteli bir sag acik almali,Aydin ondan da cok sey ögrenir,kendisini gelistirir,Arda gibi patlama yaparsa,forma onundur.
So what?
Saike
Ümit Milliler, Fildişi Sahilleri karşısında
Ümit Milli Takımımız, Fransa'da düzenlenen Toulon Turnuvası'ndaki üçüncü maçında Fildişi Sahilleri ile karşı karşıya gelecek. Fransa'nın Aubagne bölgesindeki De Lattre Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.
Ümit Millilerimiz, Toulon Turnuvası'ndaki ilk maçında Amerika Birleşik Devletleri'ni 3-2 yenmiş, ikinci maçında ise İtalya'ya 2-1 mağlup olmuştu. Fildişi Sahilleri ilk maçında İtalya'ya 2-0 yenilmiş, ikinci maçında ise Amerika Birleşik Devletleri'ni 1-0 yenmişti.
Millilerimizin mücadele ettiği B Grubu'nda oynanacak günün diğer maçında İtalya ile Amerika Birleşik Devletleri karşılaşacak
Anlaşılan bu akşam millilerimize doyacağız.Önce Ümitlerimiz,sonra A millilerimiz,güzel bir futbol akşamı olacak...![]()
Aydın, Nuri, Orhan ve Mehmet Güven'i beğendim iki karşılaşmanın geneline bakarsak..
Sanırım Beraberlikte yetiyor bize.Bakalım ne yapacaklar bizimkiler..
So what?
Saike
ilk yariyi 2-0 geride tamamladik
ozgurcan atildi
Ben bu özgürcanı anlamıyorm. Bu sezon belki GS'ye döneceksin adam gibi oynasan savaşsan gol atsan yeni gelecek teknik direktör için referans olacak. Ama yok girer girmez Atıldı.
Nuri Şahin mutlaka büyük bir takıma gidecek bu sene Müthiş oynuyo
Last edited by KaPaLı : 25.Mayıs.2008 at 21:32
3-0 yenik durumdayız oyuncularımız yorgun olduğu için sahada kötüyüz..
Ümit Davala'ya şaşırmamak elde değil,en önemli maçta Nuri,Özer,İlhan gibi as oyuncuları dinlendiriyor,zaten Eren,Caner,Durmuş yok,onların eksikliği derken birde bu 3 önemli oyuncumuzu kenarda oturtunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu...
Savunma berbattı.Bu Aykut Demir nasıl milli oluyor anlamış değilim.Boyu kısa,markaj yok,hız yok ve stoper olarak Ümit Milli takımda oynuyor.Bilal Çubukçu sol açık,insan topa değer,orta açar,adam geçer bir şeyler yapar.Hiç biri yok ama sol açık olarak Ümit Milli takımda.Bunlar sırf Avrupa'da oynuyor,alt yapıları daha iyidir diye alınmışlar kadroya.Yoksa 2. ve 3.ligimizde bunlardan çok daha iyi gençlerimiz var...
Gurbetçi oyuncularımıza inanılmaz ayrıcalıklar tanınıyor.Almanya yerel liginde oynayan Ceyhun bile A milli oluyor.Bunu Ceyhun'u kötülemek için söylemiyorum ama Türkiye alt liglerinde çok daha iyi oyuncular var,gurbetçi oyuncularımıza tanınan şans onlarada tanınmalı...
Serdar Özkan biraz daha takim oyunu oynamali,Yusufculugu birakmali artik.
Yetenegi tartisilmaz ama yakmasin o yetenegini,bugün aldigi her topta rakibi gecmeye calisti(hatta turnuva genelinde yapti bunlari),bencillikler yapti,hücum organizasyonu denilen birsey birakmadi.
Ayrica Özgürcan nasil rakibe dirsek atarsin sen yahu ? Kendini ispatlaman gereken yerde artizlik pesindesin.Bu kafayla ondan da birsey olmaz.Anadolu futbolcusu olur en fazla ...
Nuri takimin herseyi ...
Baran topla çok oynadığı doğru ama takımda ne hızlı kanat oyuncuları var ne de hızlı forvetler var.Bu yüzden tek başına ileriye top taşımaya çalışıyor.O top götürmese karşı kaleye gidemeyeceğiz.Oda sorumluluk almaya çalışıyor mecburen...
Hatta Ü.Davala'nın bugün sesini duydum Tv'den "Serdar sürekli gel top al" diye bağırdı...
Ama gerçekten çok seviyor topla oynamasını,bunu en aza indirgemeli...
Serdar sorumluluk almanin yaninda kendisini göstermek icin asiri caba sarfediyor,ya da ben yanlis izledim onu.
Dedigim gibi yetenekleri tartisilmaz ama topla cok oynuyor,bir de bugün oyun kurucu pozisyonunda oynadi ki bu pozisyonda hic yapmamasi gereken seylerdi bunlar.Bence bugün Serdar takimin kötülerindendi,takimi oynatamadi,kendi oynayamadi.Ama Nuri olunca isler cook degisiyor,gözle görülür bir sekilde takimimiz iyi oynuyor.Nuri Sahin büyük yetenek gercekten ...
Bugün iyi yoktu ki takımda Baran,takımın kötülerinden olsun
Ayrıca Nuri'de bugün hiç bir şey yapmadı.İkili mücadelelerde zayıf,sürekli ara topu yapıyor,hızlı hücum oyuncularımız olmadığı için bunlar boşa gidiyor...
Sonuç olarak Türkiye'nin Ümit Milli takımı bu olmamalı.Nuri,Caner,Serdar dışında gelecek senelerde A takımda direk oynayabilecek bir oyuncu yok Ümit Milli takımda...
Kötü bir maç oldu. Özellikle cezalı oyuncularımızın defansta olması nedeniyle bu maçta sıkıntı çektik. Defans uyum sorunu yaşadı.
Fildişi Sahilleri'nin fizik kondisyon gücü olarak oyuncularımızdan üstün olduğunu söylemek mümkün.Biraz daha yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirseler, en az 2-3 oyuncuları Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde oynayacak kapasitede.Hele o Cisse neydi öyle yahu ...
Ümit Millilerimize gelince, canları sağolsun.Yarışmak da önemliydi.