1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Toulon Turnuvası - Ümit milli takım

Hybrid View

Quote Originally Posted by anilton View Post
    S.Özkan neden yok bu isimlerin arasında öğrenebilirmiyim?
    Serdar Özkan'a özel bir garezim yok,yazmış olmamam yanlış anlaşılmasın bütün takımı yazsam çok fazla gözükürdü kısa,pratik şekilde. yazayım dedim.Serdar Özkan'da tabiki potansiyeli iyi,ileride Milli Takımımızın değişmez oyunculardan olacak bir oyuncudur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Serdar Özkan'a özel bir garezim yok,yazmış olmamam yanlış anlaşılmasın bütün takımı yazsam çok fazla gözükürdü kısa,pratik şekilde. yazayım dedim.Serdar Özkan'da tabiki potansiyeli iyi,ileride Milli Takımımızın değişmez oyunculardan olacak bir oyuncudur
    Ben neden yazmadın derken,hesap sormak anlamında sormadım,sende yanlış anlama.Bu haddime değil,beğenmeyebilirsin tabiki.Ben sadece bu isimlerden eksik olarak ne gördün Serdar'da da yazmadın diye sormuştum sadece...

Bence Nuri ve Serdar Euro 2008'de mücadele edecek kapasitede futbolcular.Ümit Milli takımın üzerindeler,bu çok açık belli oluyor...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bence Nuri ve Serdar Euro 2008'de mücadele edecek kapasitede futbolcular.Ümit Milli takımın üzerindeler,bu çok açık belli oluyor...
    Kesinlikle, bu oynadığımız ABD ve İtalya maçlarında da belli oldu açıkca. Ama takdir hocamızın, umarım bu iki ismi 2010 elemelerinde ve gidersek finallerinde izleriz.

Mesaj Yetkileri