1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Toulon Turnuvası - Ümit milli takım

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Serhat Akın'a benzetiyorum Aydın'ı,umarım bu performansını kendi adına yeterli görmez ve kendini geliştirmeye çalışırsa daha iyi olacaktır...

Ayrıca Serdar Özkan inanılmaz top sürme yeteneğine sahip,bunu bugünden her pozisyonda 2-3 kişiyi geçerek gösterdi.Spikerin ayağında çok top tutuyor eleştirisi yanlıştı bence.Pas atacağı adam yok ki,forvetsiz oynuyoruz,ileri top götürmek ve zaman geçirmek adına top tutacak tabi başka ne yapacak.2010 Dünya Kupasında Arda-Nuri-S.Özkan üçlüsünü izlemek istiyorum milli takımda...
    Bu 3 oyuncunun önünde fiziksel açıdan kuvvetli iki oyuncu da bulundurmak kaydıyla tabii ki
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bu 3 oyuncunun önünde fiziksel açıdan kuvvetli iki oyuncu da bulundurmak kaydıyla tabii ki
    Mevlüt tecrübe edindikçe istediğimiz tip bir forvete kavuşacağız.Hızlı,kuvvetli,bitiriciliği iyi ve her an diri,patlamaya hazır bir yapısı var.Tek eksiği tecrübe,bununda ilacı zaman...

Ben geleceğimizden çok çok ümitliyim.2010 Dünya Kupasında çok iyi şeyler bekliyorum yeni jenerasyondan...

Mesaj Yetkileri