1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Anil Youtube aciksa bi 2 videosunu falan göndereyim sana.
    Aydin hiziyla oyuncu gecen futbolcu tiplerinden degil,Arda gibi calimlar atabilen birisi(onun kadar olmasa da).Teknik olarak kastin nedir,neden öyle artisi yok sana göre anlamiyorum burada.Aydin Yilmazi hem IBB de hem Galatasarayda hem de Paf maclairni izlemisimdir,bahsettigim özellikleri onun artilaridir,önemli özellikleridir.
    Baran pas isabeti hiç iyi değil Aydın'ın.İzlediğim maçlarda buna özellikle dikkat ettim.Ayrıca top kontrolüde iyi sayılmaz.Kendisine atılan topları nasıl kontrol edeyim derken tereddüt yaşıyor ve kaçırıyor topu ve ya zor pozisyon alıyor.Oyun okuyuşu ve pozisyon almasıda iyi değil.Dün örneğin bir çok pozisyonda çok tehlikeli olabileceği bir kaç pozisyonda yanlış yer tutuşu yüzünden etkisiz kaldı.Ben bu yüzden teknik anlamda göze çarpmıyor dedim...

Ama Aydın'ın hızlanması ve orta açması çok iyi sayılabilecek değerde.Umarım kendini geliştirir.Bu sene G.Saray'ın sağ kanadında Uğur-Aydın izlemek keyif verir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Unutmuşum yazmayı,örneğin bir Arda,S.Özkan gibi kıvrak bileklere sahip değil...
    Last edited by anilton : 24.Mayıs.2008 at 14:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri