1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Turksportal Türkçe FM 2008 v1.0'dan İlk Görüntüler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım bu kadar fevri olmanın nedeni nedir?
    Bizler siteye katkı olmak adına bir miktar para verdik ki bu hiçde çok bir miktar değil.
    Sitede bu katkımıza karşılık bize bir kaç hakkın yanı sıra önceliklerde tanıdı.
    Yama 2-3 güne kadar herkese yayınlanacak. Bizler ise Kulüp üyesi olduğumuz için yama ile size göre daha erken tanışma fırsatı bulduk. Ama sadece alıp sömürme amaçlı değil. Yamanın daha hatasız, daha doğru, daha başarılı olması için uğraşıyoruz aynı zamanda.

Keşke yama bir an önce çıksada sitenin şu an içinde bulunduğu durumdan kurtulsak. İndirip gitseler.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Arkadaşım bu kadar fevri olmanın nedeni nedir?
    Bizler siteye katkı olmak adına bir miktar para verdik ki bu hiçde çok bir miktar değil.
    Sitede bu katkımıza karşılık bize bir kaç hakkın yanı sıra önceliklerde tanıdı.
    Yama 2-3 güne kadar herkese yayınlanacak. Bizler ise Kulüp üyesi olduğumuz için yama ile size göre daha erken tanışma fırsatı bulduk. Ama sadece alıp sömürme amaçlı değil. Yamanın daha hatasız, daha doğru, daha başarılı olması için uğraşıyoruz aynı zamanda.

Keşke yama bir an önce çıksada siteni şu an içinde bulunduğu durumdan kurtulsak. İndirip gitseler.
    Ben kimsenein siteye destek çıkmasına birşey demiyorum . Yanlış anlaşılıyor Keşke bu şekilde çıkarılmasaydı diyorum . Gerekirse bende yaparım desteği çok büyük meblalar değil kimse için .

Yanlış buluyorum . Sadece

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Yama sadece para ödeyenelere değil, tüm üyelerimiz için çıktı. Daha önce yamayı test etmek için yaklaşık 3-5 gün öncesinden yöneticilerimiz indirirdi, test ederler ve ona göre de tüm FM severlere açardık, buradaki durum ile şuanki durum arasında hiçbir fark yok. Yöneticilerimiz kulüp üyelerimiz ile birlkte test ediyor. Birkaç gün içinde de tüm FM severlere açacağız.

Önceki yamalarda da aynı durum vardı bunda da aynı durum var, ancak izlemeye açık bir grup bunu yaptığı için böyle algılamamalısınız.

Ayrıca lütfen şu para ve ego cümlelerini kurmaktan vazgeçin. Burada kimse gelen paraları geleceğine veya gününe yatırım aracı yapmıyor, kimse kazanç sağlamak için birşeyler yapmıyor. Herşey hem Türkçe FM in daha da kaliteli daha da yüksek yüzdeli olması için hem de giderlerini karşılamakta zorlanan sunucularımızın dolayısı ile hizmetimizin aksamaması için yani sizin için.

Emin olabilirsin; daha önce de, sana şurada bu cümleleri yazarken de ne bir kuruş kazancım oldu ne de menfaatim. Ha site sahibi bunun dışında tutulabilir çünkü bu hizmeti veren o'dur, bunların yanında kazanmak hakkıdır da. Ancak bunlara rağmen size hiçbir hizmetin gelmediğini düşünüyorsanız o zaman serzenişte bulunmak hakkınızdır. Bu organizasyonu yapıyorsak sizler daha kaliteli hizmet alın diyedir. Üyelerden gelecek katkı paylarını çok görüyor veya katkı payı sağlayan üyelere sizlerden sadece 3-4 gün önce yama indirip test etme şansını vermemizi çok buluyorsanız ne diyeyim ki...

Quote Originally Posted by i3ugra View Post
    sadece para ödeyenlere öylemi. Severek takip ettiğim sitenin düştüğü duruma bak . zaten destekte bulunmak isteyen size destekte bulunurdu .

Parayı veren Yamayı kapar egosunla 1 adım ileri gidemezsiniz.

Emek harcıyorsunuz evet.Yoruluyorsunuz onada evet.
    Bırakında size destek çıkmak isteyenlere para olayını. Çok saçma bi düşünce.

Emeğe saygı evet. Paraya saygı artık . teşekkür yetmes oldu sitemize.
    Last edited by VoLkaN BaROs : 25.Mayıs.2008 at 20:27

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Yama sadece para ödeyenelere değil, tüm üyelerimiz için çıktı. Daha önce yamayı test etmek için yaklaşık 3-5 gün öncesinden yöneticileirmiz indirirdi, test ederler ve ona göre de tüm FM severlere açardık, buradaki durum ile şuanki durum arasında hiçbir fark yok. YÖneticilerimiz kulüp üyelerimiz ile birlkte test ediyor. Birkaç gün içinde de tüm FM severlere açacağız.

Önceki yamalarda da aynı durum vardı bunda da aynı durum var, ancak izlemeye açık bir grup bunu yaptığı için sizin böyle algılamanız yanlış.

Ayrıca lütfen şu para ve ego cümlelerini kurmaktan vazgeçin. Burada kimse para kazanmıyor, kimse kazanç sağlamak için birşeyler yapmıyo. Herşey hem Türkçe FM in daha da kaliteli daha da yüksek yüzdeli olması için hem de giderlerini karşılamakta zorlanan sunucularımızın dolayısı ile hizmetimizin aksamaması için.

Emin olabilirsin; daha önce de, sana şurada bu cümleleri yazarken de ne bir kuruş kazancım oldu ne de menfaatim. Bu organizasyonu yapıyorsak sizler daha kaliteli hizmet alın diyedir. Üyelerden gelecek katkı paylarını çok görüyor veya katkı payı sağlayan üyelere sizlerden sadece 3-4 gün önce yama indirip test etme şansını vermemizi çok buluyorsanız ne diyeyim ki...
    Ben size kazanmayin demiyorum .Kazanin elbette emek veriyorsunuz .Yamaya emek verenler uykusuz çeviri yapanlar programlama kısmınla ayrıca uğraşanlar var.Sitenize destek elbetteki hakkınız çark dönmez yoksa .

Bu yamayı sadece Club turksportal üyelerine önce açılması ağır geldi.
    Biliyorsunuz ki bu yamayı bütün fmseverler bekliyor şimdi yamanın olduğunu bile bile yine bekleyecekler.Siz yamayı herkese açık yapsaydınız Klub Turksportla üyeleri abicim niye herkeze açtınız yamayı demezdi..Değil mi.

Ben siteyi yama çıktı aha sevinciyle açtım . Ama bakınca hayal kırıklığı oldu . 1 kişi Hariç kırıcı olduysam özür dilerim .

Mesaj Yetkileri