1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Turksportal Türkçe FM 2008 v1.0'dan İlk Görüntüler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

O zaman bunu söyleyelim normal üyelere. Yama için beklemememizin nedeni, kulüp üyelerine öncelik tanınmasından kaynaklanıyor. Nede olsa işin içinde biraz duygusallık var değil mi ? Bu durumda öncelikli olmanız doğaldır, buna kimse sesini çıkaramaz zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    O zaman bunu söyleyelim normal üyelere. Yama için beklemememizin nedeni, kulüp üyelerine öncelik tanınmasından kaynaklanıyor. Nede olsa işin içinde biraz duygusallık var değil mi ? Bu durumda öncelikli olmanız doğaldır, buna kimse sesini çıkaramaz zaten..
    Alt tarafı sabır yaa. Bu acele neye?
    Mesela şu an yayında olan yama Vista ile uyumlu değil. Sadece XP'de çalışıyor. Bu yüzden kullanamıyorum bunu dertte etmiyorum. Ha 1 gün eksik, ha 2 gün fazla. Ne farkeder?

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Alt tarafı sabır yaa. Bu acele neye?
    Mesela şu an yayında olan yama Vista ile uyumlu değil. Sadece XP'de çalışıyor. Bu yüzden kullanamıyorum bunu dertte etmiyorum. Ha 1 gün eksik, ha 2 gün fazla. Ne farkeder?
    Ben bu uygulamadan yakınmıyorum ki abicim. 3 ay daha deseniz, yine beklerim. Sorun yok. Dediğim gibi kulüp üyelerinin öncelikli olması normaldir, bunu hepimiz belirtiyoruz zaten..

Umarım artık yanlış anlaşılmam..

Mesaj Yetkileri